kadın erkek ilişkileri ile ilgili kitaplar:)

ehlimana

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
3.416
208
ben kadın erkek ilişkileri ya da kadınlara özel yazılmış kitaplar arıyorum. elinde olan varsa yazabilir mi? mesela seda diker' in aslında giden erkek yoktur vs tarzı kitaplar.

Mehmet Z. Sungur, Sen, Ben ve Aramızdaki Her Şey...

bence bu kitap okunmaya değer, tavsiye ederim.

SEMA MARAŞLI nın kitapları kadın-erkek ilişkisine yönelik. tavsiye ederim.

Erkekler Marstan Kadınlar Venüsten de aynı şekilde kadın erkek ilişkisine yöneliktir.

mehmet sungurun kitabını okumadım ama bu zamana kadar katıldığı bir çok programı izledim.çok anlaşılır bir şekilde ve samimi bir şekilde anlatıyor.komik de anlatıyordu.

selin özkök karacehenem in kitapları

John Grey,Erkekler Mars'tan Kadınlar Venüs'ten adlı kitap kadın erkek ilişkileri,davranışlar,yapmamız,yapmamamız gerekenler,hissettiğimiz ve karşı cinse hissetirdiğimiz düşünce ve dugularla ilgili.Tavsiye ederim.

arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. söylediğiniz kitapları incelemek amacıyla bir kitapçıya gittim. beğendiğim bir kaç kitabı aldım.

kızlar geçenlerde bana önerdiğiniz birkaç kitaba bakmaya gittim ve orada dikkatimi çeken bir kitap oldu: lafı dolandırmadan yazarı ise steve harvey
kitap bize erkek gözüyle erkekleri ve ilişkilerde yaptığımız hataları anlatıyor. evlilik, sevgili vs birçok konu var. tavsiye ederim.

AŞKIM KAPIŞMAK- KÜÇÜK MUTLULUKLAR
kitabı beni çok etkiledi.
iletişimden yola çıkarak bizi etkileyen şeyleri aslında biz izin verdiğimiz sürece olduğundan bahsetmiş.
hayata, psikolojiye farklı bir bakış açısı getirmiş.

bana çok şey kattı. okumanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…