- 5 Şubat 2020
- 59
- 151
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım. kendi sorunlarımız da olur. eşlerimizin sorunlarıyla ilgili de olur. çünkü bu konuda biz kadınlar erkeklere göre daha iyi araştırıyoruz ve daha iyi bilgiler topluyoruz. ne yazık ki bu araştırma, paylaşma ve bilgi edinme konusunda erkeklerden daha iyiyiz.ne gibi mesela bir cinsel problem .sertleşme,kısa sürme gibi şeyler mi ?
yani erken boşalma, sertleşme sorunu, cinsel isteksizlik konuları da olabilir.ne gibi mesela bir cinsel problem .sertleşme,kısa sürme gibi şeyler mi ?
Benim evliliğimde var daha 8 aylık evliyim sertleşme sorunu yaşadık ve bu eşimi aşırı üzdü macun ile destek aldık hep şimdi sertleşme sorununu aştık bu olay cinsel.isteksizlige sebep oluyordu ondayani erken boşalma, sertleşme sorunu, cinsel isteksizlik konuları da olabilir.
Şimdi durum nasıl canım? İlerleme sağlayabildiniz mi?Benim evliliğimde var daha 8 aylık evliyim sertleşme sorunu yaşadık ve bu eşimi aşırı üzdü macun ile destek aldık hep şimdi sertleşme sorununu aştık bu olay cinsel.isteksizlige sebep oluyordu onda
Önerin nedir canım belki yapabilirim. Her türlü fikri deneyerek artık sonuca ulaşmam lazımEvet sağladık ama erkek psikolojisini tamamen yıkan bir durum çoğu zaman böyle nasıl evli kalabiliriz diye düşündüm kendimde hata aradım. Sizde de böyle bir sorun varsa bi önerim olabilr
gerçekten işe yarıyor mu? biz de mi kullansak napsak?Eğer sertleşme sorunu yaşıyorsanız epimedyumlu macunlar var onlar ile evliliğiniz daha iyi olabilir
Dene ve görgerçekten işe yarıyor mu? biz de mi kullansak napsak?
çok kendinden emin bir konuşmaydı. yapma yanarız.Dene ve gör
Ben doğumdam sonra hiçbir şekilde ilişkiye girmek istemiyorum. 3 yıl olacak doğum yaptığım. Ve zor bir doğum olmuştu. Onun etkısinde mıyım aceba bilmiyorum. Ve canım çok yanıyor. Eşim desen çok hoyrat canımı o da çok yakıyor. Tam ilişkinin ortasında canımı o kadar yakıyor ki sinirlerim tavan yapıyor kalkıp tokadı patlatasım geliyor. İğreniyorum ilişkiden. Hslbuki doğumdan önce gayet normaldi
Canımın çok yandığını söyledim ama koyun ve kasap meselesi gibi düşününBunu eşinize soylediniz mi belkide sizin zevk aldığınızı hoşunuza gittiğini düşündüğü icin yapıyordur
Acidan kastınız nedir acaba mesele bendede iltihap vardi buda agri yapiyordu ilişkide ve kuruluk yapiyordu ve cok aciyordu tedavi oldum ve duzeldi acaba sizde de kuruluk mu var cunku aci gerçekten insanı soğutuyorCanımın çok yandığını söyledim ama koyun ve kasap meselesi gibi düşünün
Nasıl anlatıyım şimdi acıyo işte . Eşim biraz hard seviyo birde. Bu durum benim için eziyet resmen. Bitsin diye dua ediyorum. İlişkiden sonra bazen ertesi gün bile sızlama oluyor. Ya zaten dedim da doğumlarımdan sonra bana bieşeyler oldu. Bana dokunulmasına asla ama asla tahammül edemiyorum. Önceden mesela el kol sakası sevmez mümkün mertebe fiziksel temasta bulunmazdım. Özellikle yapmıyordum ama ihtiyaç da duymuyorum. Şimdi değil birinin dokunması yanımda oturması bile beni darlıyo.Acidan kastınız nedir acaba mesele bendede iltihap vardi buda agri yapiyordu ilişkide ve kuruluk yapiyordu ve cok aciyordu tedavi oldum ve duzeldi acaba sizde de kuruluk mu var cunku aci gerçekten insanı soğutuyor
Anladim bebek yagi kullanmayi dene iliskiden önce belki acı icin ise yarayabilir diger durum eşinle aranda sorun yaratabilir yardim almalisin esinde biraz sakin olsun karsisindaki de kadin yahuuNasıl anlatıyım şimdi acıyo işte . Eşim biraz hard seviyo birde. Bu durum benim için eziyet resmen. Bitsin diye dua ediyorum. İlişkiden sonra bazen ertesi gün bile sızlama oluyor. Ya zaten dedim da doğumlarımdan sonra bana bieşeyler oldu. Bana dokunulmasına asla ama asla tahammül edemiyorum. Önceden mesela el kol sakası sevmez mümkün mertebe fiziksel temasta bulunmazdım. Özellikle yapmıyordum ama ihtiyaç da duymuyorum. Şimdi değil birinin dokunması yanımda oturması bile beni darlıyo.