- 3 Aralık 2024
- 537
- 103
- 18
- Konu Sahibi Hayalperestkizx
-
Hayır kuzum benek için sormadım şöyle aciklayim dün gebelik testi verdim kan negatif çıktı 8 gün vardı belki erken olduğu için çıkmamıştır diye ümit ediyorum ama eğer bebek yoksa adet olursam ramazandan önce bitmiyor bende diyorum ki bebek neden olmuyor diye kadın doğuma adetli gitsem alttan bakarlar mıNasıl yani gebelik var mı diye gideceksiniz, ondan mı soruyorsunuz? adetiniz geçince hemen kese falan görünmez Beta 1500'e 2000 arasında görünüyor ondan da bazen alttan bakıyorlar yani oruçlu gitmeyin bence
Zaten bazı hormon testleri adetin 2 ya da 3 günü yapılıyor canım adetliyken gitHayır kuzum benek için sormadım şöyle aciklayim dün gebelik testi verdim kan negatif çıktı 8 gün vardı belki erken olduğu için çıkmamıştır diye ümit ediyorum ama eğer bebek yoksa adet olursam ramazandan önce bitmiyor bende diyorum ki bebek neden olmuyor diye kadın doğuma adetli gitsem alttan bakarlar mı
Bu kadar erken çıkmaz kanda gebelik. Bekleyin biraz daha. Hamile kalırsanız alttan bakmayın oruçluyum dersiniz birşey olmaz. Biraz daha geç gidersiniz karından bakılınca görülsün. Görülmeyince alttan bakıyorlar genelde.Kızlar selam adetime 8 gün kala kan testi yaptım negatif çıktı hala beklemedeyim belki bebek vardır hemen çıkmamış olabilir diye eğer adet olursam bitirnee kadar ramazan girmiş olcak bir ay benim için ertlenmis olur cunki oruç bozulabilir içim rahat etmez benim tek sorum adetli iken gitsem ne olur yani hemen alttan mı muaine yapıyorlar yoksa ilk tahlil filan mı yapiyorlar yoksa ultarsyon yoku ile mi bakuyorlar lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim oruçlu iken kadın doğuma giden oldu mu
Tamam canım sağol burde birşey sourcam adete 8 gün kala negatif çıkması normal miZaten bazı hormon testleri adetin 2 ya da 3 günü yapılıyor canım adetliyken git
Benimde kafamdaki tek soru bu canım 8 gün kala çıkar mıydı yoksa erkej miydi diye dün acayip aşırı derecede sol kasığımda bir ağrı vardı bacaklarıma ve kalçama kadar vuruyordu bende idrar da enfeksiyondan şüphelendim ama doktor az enfeksiyon var kaninada karışmamış dedi bu ağrı neden bilmiyorkmBu kadar erken çıkmaz kanda gebelik. Bekleyin biraz daha. Hamile kalırsanız alttan bakmayın oruçluyum dersiniz birşey olmaz. Biraz daha geç gidersiniz karından bakılınca görülsün. Görülmeyince alttan bakıyorlar genelde.
8 gün çok erkenBenimde kafamdaki tek soru bu canım 8 gün kala çıkar mıydı yoksa erkej miydi diye dün acayip aşırı derecede sol kasığımda bir ağrı vardı bacaklarıma ve kalçama kadar vuruyordu bende idrar da enfeksiyondan şüphelendim ama doktor az enfeksiyon var kaninada karışmamış dedi bu ağrı neden bilmiyorkm
Tamam canım sağol bakalım artık adet olmayi bellicem8 gün çok erken
Varsa da çıkmaz
Tamam canım sağol burde birşey sourcam adete 8 gün kala negatif çıkması normal mi tabii ki normal ben rahmetli oğluma yumurtlamadan 10 gün kanda bile çıkmamıştı
Tabii ki çok normal çıkmaz ki zaten adete 2 gün kala falan yap idrar testiniTamam canım sağol burde birşey sourcam adete 8 gün kala negatif çıkması normal mi
Tamam canım çok teşekkür ederim pek umudum yok ama yinede beklicemT
Tabii ki çok normal çıkmaz ki zaten adete 2 gün kala falan yap idrar testini
Bende bunu merak ediyorum jinekolojik muayene orucu bozmaz diye okumuştum ama kafam karışıkKızlar selam adetime 8 gün kala kan testi yaptım negatif çıktı hala beklemedeyim belki bebek vardır hemen çıkmamış olabilir diye eğer adet olursam bitirnee kadar ramazan girmiş olcak bir ay benim için ertlenmis olur cunki oruç bozulabilir içim rahat etmez benim tek sorum adetli iken gitsem ne olur yani hemen alttan mı muaine yapıyorlar yoksa ilk tahlil filan mı yapiyorlar yoksa ultarsyon yoku ile mi bakuyorlar lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim oruçlu iken kadın doğuma giden oldu mu
Oruçluyken alttan bakılmasinda bi sakınca mi varBu kadar erken çıkmaz kanda gebelik. Bekleyin biraz daha. Hamile kalırsanız alttan bakmayın oruçluyum dersiniz birşey olmaz. Biraz daha geç gidersiniz karından bakılınca görülsün. Görülmeyince alttan bakıyorlar genelde.
Aynı durumdayız kuzum bende olmadı artık adetli iken gitmeyi düşünüyorum ya bakalımBende bunu merak ediyorum jinekolojik muayene orucu bozmaz diye okumuştum ama kafam karışık
Bende sizin gibi kontrole gidicem bi sıkıntı var mi diye genel olarak.randevu aldım ama ancak adet tarihime bulabildim.acaba üstten muayene yeterli olurmu bunu da merak ediyorumAynı durumdayız kuzum bende olmadı artık adetli iken gitmeyi düşünüyorum ya bakalım
Olmadı doktora soylicegiz durumunuzu anlatacagiz belki horman testi istwrBende sizin gibi kontrole gidicem bi sıkıntı var mi diye genel olarak.randevu aldım ama ancak adet tarihime bulabildim.acaba üstten muayene yeterli olurmu bunu da merak ediyorum
Ben bi sakınca var demedimOruçluyken alttan bakılmasinda bi sakınca mi var
Bana adetlik en alttan baktı ben de bilmiyordum bakıldığınıBende sizin gibi kontrole gidicem bi sıkıntı var mi diye genel olarak.randevu aldım ama ancak adet tarihime bulabildim.acaba üstten muayene yeterli olurmu bunu da merak ediyorum
Bana adetli iken alttan baktı ben de bilmiyordum bakıldığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?