Kadın doğum proxyfemin

bulutsuzses

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2025
1
0
1
26
Kızlar selam az önce kadın doğumdan çıktım adetim biteli 7 gün oldu kadın doğuma gittim adetin ikinci günü gel dedi bir ay daha beklicem üzücü neyse bu sırada bana proxyfemin adlı takviye ilaç verdi ve bunu iç bir sonraki ay hamilesin inşallah dedi ilacın fiyatı 1540 tl açıkçası değer mi bilemedim kullanıp memnun kalan var mı gerçekten dediği gibi etkilimi bu doktorlar genelde anlaşmalı oldukları ilaçları veriyo ya emin olamadım deneyenler bi yardımcı olabilir mi bide açıkçası pek başlamak istemedim iki gün sonrada eşimin randevusu var onada baktırıp bi sorun olmadığına emin olup başlamak istiyorum çünkü eşimin testisinin birinde bir kitle hissettik geçenlerde bi speem sayısına falan baktırıcaz neyi var neyi yok bu ilacı kullananlarada baktım hep pcoslu olanlar içiyomuş genelde şimdi bende pcos yok yumurtlama görüyorum eşimde problem varsa o tedaviye başlayınca bende bu takviyeye başlarım ama önce lütfen kullanıp faydasını gören oldumuu

Biz eşimle kullandık faydasını görememiştik tabi bana yaramayan size yarayabilir. Ben hamile kaldığım ay tenda jinapol adında bir takviye kullanmıştım o dediğiniz ilaçla aynı işlevi görüyor, 800 TL’ye almıştım şase şeklinde suya karıştırıp içiliyor

Biz eşimle kullandık faydasını görememiştik tabi bana yaramayan size yarayabilir. Ben hamile kaldığım ay tenda jinapol adında bir takviye kullanmıştım o dediğiniz ilaçla aynı işlevi görüyor, 800 TL’ye almıştım şase şeklinde suya karıştırıp içiliyor
Doktorum vermişti bu ilacı ben de tedavi görüyordum

Back
X