Kadın doğum doktoru ve hastane önerisi İstanbul Kartal-Pendik-Kurtköy civarı

BirNBirE

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
14.630
18.827
298
31
arkadaşlar tekrar merhaba

uzun bir serüven başladı o yüzden hastane ve doktor arayışım sürüyor. Aynı doktorda devam edip o hastanede nasip olursa doğum yapmak istiyorum.

Kurtköy Emsey Hastanesi
Kurtköy Ersoy Hastanesi
Kurtköy Adatıp Hastanesi

buralarda doğum yapan var mı yada farklı bi hastane önerebilecek olan ?

Adatip hastanesi neslihan alan.. Kesinlikle muhteşem bir doktor, bir yil once yüzyıl hastanesinde onda doğum yaptım, bu hastaneye yeni geçti, ikinci bebisimede ona gidicem nasipse :)

Adatip hastanesi neslihan alan.. Kesinlikle muhteşem bir doktor, bir yil once yüzyıl hastanesinde onda doğum yaptım, bu hastaneye yeni geçti, ikinci bebisimede ona gidicem nasipse :)

ay canım içimi okudun evet o doktoru istiyorum zaten içimi rahatlattın muayenesi 81 tl imiş doğumu sormadım henüz ama

ay canım içimi okudun evet o doktoru istiyorum zaten içimi rahatlattın muayenesi 81 tl imiş doğumu sormadım henüz ama

Dogumda 1800 du sanirim yanlis hatırlamıyorsam, baska doktor da hastanede arama ve ona gözü kapalı güven ne desem az onun icin taniyinca hak vereceksin

Dogumda 1800 du sanirim yanlis hatırlamıyorsam, baska doktor da hastanede arama ve ona gözü kapalı güven ne desem az onun icin taniyinca hak vereceksin

ersoyda ayşegül kalın

emseyde orkide şancı

adatıp neslihan alan

bu doktorları duydun valla allah razı olsun canım çok sağol :)

2016 da Doğum yaptim 1500 du sezeryan,, yüzyıl hastanesinde bu kadar artmamistir heralde bunlar pahaliymis

Aa cok iyiymiş , keske Neslihan alan ayrilmasaydi ordan bana cok yakindi hastane suan uzak, arabayida sattik sirf bu yüzden yuzyildan baska doktoru tercih edicem sanırım :/

Aa cok iyiymiş , keske Neslihan alan ayrilmasaydi ordan bana cok yakindi hastane suan uzak, arabayida sattik sirf bu yüzden yuzyildan baska doktoru tercih edicem sanırım :/

arkadaşım da doktorundan çok memnundu istersen adını alırım net öğrenirim senin için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…