- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.216
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Coookk guzel hemde,biticek diye ödüm kopuyor vallaBende oglumdan fırsat buldukça izlemeye çalışıyorum güzel dizi ya
Ben de izlemeye çalışıyorum da her zaman firsatim olmuyo yaCoookk guzel hemde,biticek diye ödüm kopuyor valla
Evet o da guzel arada izliyorum o diziyi de :)Ben de izlemeye çalışıyorum da her zaman firsatim olmuyo ya
Bizim hikaye de güzel fox da onu da izliyorum denk gelince :)
Ay evet yaa fragmanlar süperdi sarp yasiyo bence yaaa ama ruyami acaba diye düşünmedim degil sonradan.nolur yaşasın baharı bulsun sonunda girdi diziye basrolde olupta hep gecmis zamanda olmasina uzuluyodum
Umarım izleyebilirim
Bence hayal o gerçek değilAy evet yaa fragmanlar süperdi sarp yasiyo bence yaaa ama ruyami acaba diye düşünmedim degil sonradan.nolur yaşasın baharı bulsun sonunda girdi diziye basrolde olupta hep gecmis zamanda olmasina uzuluyodum
Evde internet varsa fox un sitesinden de izleyebilirsin canimUmarım izleyebilirim
Sali günü eşim izinli oluyo evde durmuyoruz pek
Bence gercek iddiaya giriyorum sizinleBence hayal o gerçek değil
Aynen Arifle olsunlarArif çok karizmatik ve merhametli çocuklara aynı bahar gibi davraniyorişte bahar onuuuuu mesajlar için diyor bence Yelize .... sarp yaşıyor diyor ya ... nasıl yani diyecek yeliz .. o da anlatacak mesajlar kazadan sonra atılmış sarp kesin yaşıyor onu bulmam lazım diyecek ...
gerisi hayal kısmı bence ..o villa kadın falan ... adam 4 sene nerede idi ??
ha bi ihtimal hafıza kaybı yaparlar ki ..o da saçma olur ....
yaaaaaaaaaaa hem baharla arif olacak bana neeee
Yok kuzumEvde internet varsa fox un sitesinden de izleyebilirsin canim
Hadi bakalımBence gercek iddiaya giriyorum sizinle
O zaman kacirmamaya calis bu haftaki bölüm muhtesemmm:))Yok kuzum
Benim minik müsaade ederse izlicem :))O zaman kacirmamaya calis bu haftaki bölüm muhtesemmm:))
Herkese silah zoruyla izlettiricem yakinda
Sarp nolcak peki hic sarpi düşünen yokyazık kavuşaydı karısıyla çocuklarıylagüzel olmaz mıydı banane sarpla olsunlar yaaaaAynen Arifle olsunlarArif çok karizmatik ve merhametli çocuklara aynı bahar gibi davraniyor
Insallah canim ❤Benim minik müsaade ederse izlicem :))
Çok güzel olacak çok .Her yerde Kadin'ı anlatıyorum :))O zaman kacirmamaya calis bu haftaki bölüm muhtesemmm:))
Herkese silah zoruyla izlettiricem yakinda
Aynen devam bende anlatiyorum vallaÇok güzel olacak çok .Her yerde Kadin'ı anlatıyorum :))
Bi ara ben dedim de beni kimse takmadıÇok güzel olacak çok .Her yerde Kadin'ı anlatıyorum :))