- 4 Mart 2012
- 14.751
- 33.977
Baharın rolü mükemmel birçok anne onun çocuklarına olan davranışlarını örnek alacaktır. Bir nevi sosyal mesaj gibi..Herseye ragmen cocuklarinin yuzunu gulduruyor ne zorluk cekerse ceksin
Süper
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baharın rolü mükemmel birçok anne onun çocuklarına olan davranışlarını örnek alacaktır. Bir nevi sosyal mesaj gibi..Herseye ragmen cocuklarinin yuzunu gulduruyor ne zorluk cekerse ceksin
Baharin kizi mektup yazmisti ya anneler gulsun diye cok guzeldi. Oturdum agladimBaharın rolü mükemmel birçok anne onun çocuklarına olan davranışlarını örnek alacaktır. Bir nevi sosyal mesaj gibi..
Süper
Aynen ya çok güzeldi. Ağlamamak elde mi?Baharin kizi mektup yazmisti ya anneler gulsun diye cok guzeldi. Oturdum agladim
Evet ben anneyim cocuklarim icin olmeyecegim dedi kadin. Cocuklarimiz hersey de oncelikli anneler icin ozellikleAynen ya çok güzeldi. Ağlamamak elde mi?
Baharın doktorla konuşmasıda çok duygusaldı
Biliyormusunuz
Bahar bana anneligi ogretiyor
Sabri nasil kadin olunuru
Acikcasi etkisinde kalip bugun onun gibi polyana olucam diyorum
Ertesi gun ayni tas ayni hamm
Olmazogluuuum
Hadiiii oglum offf ya
Yine son bolumude soluksuz izledim. Kadini izlerken baska hisbirseye odaklanmiyorum. Resmen dizide yasiyor gibiyim. Esim mimiklerime bakip guluyo :) . Acikli sahnelerde suratim dusuyo komik sahnelerde gulumsuorum istemsiz. Sahane bi dizi yaa
Ayy çok tatlıBir adet alabilirim Arif
Evet yaa insallah bitmez bu dizi keske herkes izlese o kadar guzel bir dizi kiOyuncuların hepsi mükemmel
Mükemmel oynuyorlar
Etrafımda ki herkese anlatıyorum. Annem de izlemeye başladıEvet yaa insallah bitmez bu dizi keske herkes izlese o kadar guzel bir dizi ki
Bende anlatiyorum valla.insani alıp götüren soluksuz izlettiren bir dizi.laf aramizda geçenlerde ufak tefek cinayetleri izledim cok anlamsiz geldi banayani sıradan bir dizi alıp götüren birsey yok.bol entrika iceren bi dizi.izleyenlere sevenlere saygim sonsuz elbet ama kadın dizisinin yerine asla dolduramaz benim gozumde.biz daha doğal,daha gercekci ve drama seviyoruz galibaEtrafımda ki herkese anlatıyorum. Annem de izlemeye başladı
Aynen bence içerde dizisi gibi fark yaratan bir konusu var ve çok güzell...Bende anlatiyorum valla.insani alıp götüren soluksuz izlettiren bir dizi.laf aramizda geçenlerde ufak tefek cinayetleri izledim cok anlamsiz geldi banayani sıradan bir dizi alıp götüren birsey yok.bol entrika iceren bi dizi.izleyenlere sevenlere saygim sonsuz elbet ama kadın dizisinin yerine asla dolduramaz benim gozumde.biz daha doğal,daha gercekci ve drama seviyoruz galiba