- 4 Mart 2012
- 14.751
- 33.983
Evet Sarpa da yazık ama... Arifte çok karizmatikSarp nolcak peki hic sarpi düşünen yokyazık kavuşaydı karısıyla çocuklarıylagüzel olmaz mıydı banane sarpla olsunlar yaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet Sarpa da yazık ama... Arifte çok karizmatikSarp nolcak peki hic sarpi düşünen yokyazık kavuşaydı karısıyla çocuklarıylagüzel olmaz mıydı banane sarpla olsunlar yaaaa
İzlemeye başlayanlar bırakamazBi ara ben dedim de beni kimse takmadı
Evet arife de cok üzülüyorum yaa mesela mahalleden taşınmasına baharın üzüldüm ama isteEvet Sarpa da yazık ama... Arifte çok karizmatik
Öyle ama Arif onları yalnız bırakmayacak gibi..Evet arife de cok üzülüyorum yaa mesela mahalleden taşınmasına baharın üzüldüm ama iste
Bakalım şu salı bir an önce gelse de merakimiz bi gitseÖyle ama Arif onları yalnız bırakmayacak gibi..
Aynen bekleyelim görelimBakalım şu salı bir an önce gelse de merakimiz bi gitse
Aynen bekleyelim görelim
O da olabilir.Fakat bu dizi bir başka.. Öyle olursa klasik dizilerden pek farkı olmayacakBence sarp yaşıyor denize düşerken biri hayatını kurtardı o da hafızasını kaybetti yani evli olabilir simdi
Taşındı mi aaa niye of ya izleyemiyorum kiEvet arife de cok üzülüyorum yaa mesela mahalleden taşınmasına baharın üzüldüm ama iste
Bahar hastalanmisti ya,surekli evde bayılıyordu hatta.en son yine bayildi ocal yanarken alev almaya baslamisti heryer.sonra uyandi söndürdü falan.ondan sonra annesinin yanina tasinmaya karar verdi.artik onlarla beraber yasayacakTaşındı mi aaa niye of ya izleyemiyorum ki
Anam o evde şizofren şirin varyaBahar hastalanmisti ya,surekli evde bayılıyordu hatta.en son yine bayildi ocal yanarken alev almaya baslamisti heryer.sonra uyandi söndürdü falan.ondan sonra annesinin yanina tasinmaya karar verdi.artik onlarla beraber yasayacak
Evet bahara yapmadığını birakmayacaktir pislik o yüzden de ayrı bi stres oldum :/Anam o evde şizofren şirin varya
Kizin başka kimsesi d yokki gitsin yaEvet bahara yapmadığını birakmayacaktir pislik o yüzden de ayrı bi stres oldum :/
AynenKizin başka kimsesi d yokki gitsin ya
Kadın dizisinin hafta içi tekrarı vardı bende öyle denk geldim hatta diziye bayıldım o gün ufak tefek cinayetlerde var ama onun son bölümleri sıkmaya başlamıştı bende kadını izlemeye karar verdim