Kadın dizisi

Ay annesinin evine geldi Arifle arasına mesafe girecek of ya

Önümüzdeki bölüm resmen merakla bekletiyor kendini..

İlla mutlu son inadım yoktur ama Arif ile Bahar ...olmalı ya ... olsun yani :))

Önümüzdeki bölüm resmen merakla bekletiyor kendini..

İlla mutlu son inadım yoktur ama Arif ile Bahar ...olmalı ya ... olsun yani :))

Olucak bence
Çünkü başta sanki sarp cıkıp gelecekmiş gibi düsündürmeye çalışıyorlardı şimdi sarptan umudu kestirdiklerinden beri arife agırlık veriyorlar

Olucak bence
Çünkü başta sanki sarp cıkıp gelecekmiş gibi düsündürmeye çalışıyorlardı şimdi sarptan umudu kestirdiklerinden beri arife agırlık veriyorlar

İşte olanı kadar Şirin cadısının saçını başını yollacağız ekrandan

Bahar kötü olay aninda çocuklarına hiç durumu belli etmeden nasılda oyuna çeviriyor gerçek bir anne

Kızlar sarp yasiyo diziye dahil oluyo artık yuppii ama baska bir kadınla birlikte galiba :/

Kızlar sarp yasiyo diziye dahil oluyo artık yuppii ama baska bir kadınla birlikte galiba :/

bence Baharın hayali o görüntüler ...

Sarp yaşıyor dediği de ... telefonda mesajların ölümünden sonra atıldığını anladı ya ... işte ne bilsin manyak bi Şirin var .kendi kendine mesaj atıyordu :))sarp attı sandı onları kazadan sonra ... yani sarp yaşıyooor deme sebebi o

Abla fragmanda bahar oyle dedikten sonra sarp luks bi evde bi kadinla beraber gorunuyodu balkona cikiyodu falan.bence yasiyo yaa ruya mi acaba bilemedim simdi

Abla fragmanda bahar oyle dedikten sonra sarp luks bi evde bi kadinla beraber gorunuyodu balkona cikiyodu falan.bence yasiyo yaa ruya mi acaba bilemedim simdi

işte bahar onuuuuu mesajlar için diyor bence Yelize .... sarp yaşıyor diyor ya ... nasıl yani diyecek yeliz .. o da anlatacak mesajlar kazadan sonra atılmış sarp kesin yaşıyor onu bulmam lazım diyecek ...

gerisi hayal kısmı bence ..o villa kadın falan ... adam 4 sene nerede idi ??

ha bi ihtimal hafıza kaybı yaparlar ki ..o da saçma olur ....

yaaaaaaaaaaa hem baharla arif olacak bana neeee

abla yaaa herkes baharla arifi istiyo ama bende sarpla istiyorum yasamasini istiyorum sarpin arifi de seviyorum aslinda uzuluyorum hatta ama sarpla olsunlar bananeee

abla yaaa herkes baharla arifi istiyo ama bende sarpla istiyorum yasamasini istiyorum sarpin arifi de seviyorum aslinda uzuluyorum hatta ama sarpla olsunlar bananeee

la ölen öldü ... arifinde hayatı düzelir işte baharın da :)))

hayal o hayal .... rahmetli oldu sarp :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…