Evet herseyden önce konusu guzel,oyuncularda mukemmel.caner cindorugun hayraniyimAynen bence içerde dizisi gibi fark yaratan bir konusu var ve çok güzell...
Bende nam-ı diğer Arifin yani Feyyaz Duman'in hayranıyımEvet herseyden önce konusu guzel,oyuncularda mukemmel.caner cindorugun hayraniyim
Pek bir heyecanlıydı bu bölüm beaaBaşladı arkadaşlar izliyor musunuz?
@bebem-1221
@Komilim
chiLL
A Albeni7
@nisann_tr
@mutlulukO
CocoChanelmademoiselle
@hippotalamus
Yaa sırf bu yüzden annesinde yaşamasın istiyorum baharlar. Ayrı kalacaklar mesafe olcak diyeAy annesinin evine geldi Arifle arasına mesafe girecek of ya
Aynen bakalım neler olacak?İlk defa gelecek bölüm heyecan uyandırıyor
Önümüzdeki bölüm resmen merakla bekletiyor kendini..
İlla mutlu son inadım yoktur ama Arif ile Bahar ...olmalı ya ... olsun yani :))
Olucak bence
Çünkü başta sanki sarp cıkıp gelecekmiş gibi düsündürmeye çalışıyorlardı şimdi sarptan umudu kestirdiklerinden beri arife agırlık veriyorlar
Kızlar sarp yasiyo diziye dahil oluyo artık yuppiiama baska bir kadınla birlikte galiba :/
Abla fragmanda bahar oyle dedikten sonra sarp luks bi evde bi kadinla beraber gorunuyodu balkona cikiyodu falan.bence yasiyo yaa ruya mi acaba bilemedim simdibence Baharın hayali o görüntüler ...
Sarp yaşıyor dediği de ... telefonda mesajların ölümünden sonra atıldığını anladı ya ... işte ne bilsin manyak bi Şirin var .kendi kendine mesaj atıyordu :))sarp attı sandı onları kazadan sonra ... yani sarp yaşıyooor deme sebebi o
Abla fragmanda bahar oyle dedikten sonra sarp luks bi evde bi kadinla beraber gorunuyodu balkona cikiyodu falan.bence yasiyo yaa ruya mi acaba bilemedim simdi
işte bahar onuuuuu mesajlar için diyor bence Yelize .... sarp yaşıyor diyor ya ... nasıl yani diyecek yeliz .. o da anlatacak mesajlar kazadan sonra atılmış sarp kesin yaşıyor onu bulmam lazım diyecek ...
gerisi hayal kısmı bence ..o villa kadın falan ... adam 4 sene nerede idi ??
ha bi ihtimal hafıza kaybı yaparlar ki ..o da saçma olur ....
yaaaaaaaaaaa hem baharla arif olacak bana neeee
abla yaaa herkes baharla arifi istiyo ama bende sarpla istiyorum yasamasini istiyorum sarpin arifi de seviyorum aslinda uzuluyorum hatta ama sarpla olsunlar bananeee
la ölen öldü ... arifinde hayatı düzelir işte baharın da :)))
hayal o hayal .... rahmetli oldu sarp :))