Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şirinden nefret ediyorum ya gebersiiinBu diziye bayıldım. Ama bu şirin denen cadı Bahar'a kafayı takmış. Şimdi de Arif'in peşinde ve kendini Melek diye tanıttı.
Bu kız tam bir ruh hastası!
Bu diziye bayıldım. Ama bu şirin denen cadı Bahar'a kafayı takmış. Şimdi de Arif'in peşinde ve kendini Melek diye tanıttı.
Bu kız tam bir ruh hastası![/QUOTE
Alp kim ya sarp mi sarp hayatta yani umarım rüya falandir ya ne demek evli zengin.bahar dayanamaz buna ya umarım hafıza kaybı yaşıyordur....
Yuzde yuz oyle olacak. Klasik turk filmlerine benzemiyor diye zevkle izliyoruz ama hikaye yine ayni sonlara gidiyor.Bence de ,kesinlikle aklını kaybetti biri buldu hikayesine dönüşmemeli
Kesin öyle olur ama taaaa başından belliydi cesedi felan bulunamadı ya.... bence de ama saçma. Gerçi başka türlü nasıl uzatacaklar senaryoyu :/Ya bu son sahne acaba birinin rüyası mı? Sarp denize düşünce hafızasını kaybettiyse çok sıradan bir hikaye olur..
Yok sirinin borusu anca ailesine oter o kadin bi patlattimi sirine neye ugrayacagini sasirir.o anca sacma akil oyunlariyla garibim bahari alt etmeye calisirSarpın yeni esiyle sirin birbirine girer, sirin onu da aradan cikarir bu manyaklikla.