- 30 Temmuz 2017
- 248
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devam ediyor canımAmaninnn. Ben unuttum diziyi bugun ya. Bitti mi dizi?
Ya oyunculuklar süper.Konu çok bizden,hayattan..Bu diziyi bıraktım. Bu kadar duygu sömürüsü, mıy mıy haller beni bayıyor. Bildirim geldi diye girip yazayım dedim bu konuya. :))
Tabii ki, orası öyle. Ama ben "bizden, hayattan" dediğim dizi ve filmlerin bir Adile Naşit & Münir Özkul aile filmleri tadında olanlarını tercih ediyorum. :)Ya oyunculuklar süper.Konu çok bizden,hayattan..
Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz:)
Olsun gülüm canın sağolsun
İnternetten izle cicim yarın fox a düşerElektriğimiz Yok bugün ve ben izleyemiyorum tekrarı haftasonu var mıydı?
O zamanların filmlerinde ki masumluklar o dönemi anlatıyordu.Tabii ki, orası öyle. Ama ben "bizden, hayattan" dediğim dizi ve filmlerin bir Adile Naşit & Münir Özkul aile filmleri tadında olanlarını tercih ediyorum. :)
Tekrarı tv'de salı saat 10 gibi oluyor canımElektriğimiz Yok bugün ve ben izleyemiyorum tekrarı haftasonu var mıydı?
Aynen ya adam terziligine taktıAyy o mafya enver dedeye fena şeyler yapacak gibi