Kadın dizisi

Ya gerçekten çok anlamlı bir dizi. Çoğu dizi gibi faso fiso değil. Çok güzel mesajlar veriyor. Başrolde Bahar var ama birçok kadının kimliği ve yaşantısına dokunuyor. Hatice, Ceyda, Jale, Yeliz.. Hepsi ayrı bir dünyayı temsil ediyor.
Bir tek şirin değil :KK70: o psikopatı daha kimse anlayamadı :KK70:

Ya gerçekten çok anlamlı bir dizi. Çoğu dizi gibi faso fiso değil. Çok güzel mesajlar veriyor. Başrolde Bahar var ama birçok kadının kimliği ve yaşantısına dokunuyor. Hatice, Ceyda, Jale, Yeliz.. Hepsi ayrı bir dünyayı temsil ediyor.
Evet yaa bence herkes izlemeli bu diziyi.son yillarda severek izledigim tek dizi.birde icerde vardi o bitti.bide survivor izliyorum iste

Evet yaa bence herkes izlemeli bu diziyi.son yillarda severek izledigim tek dizi.birde icerde vardi o bitti.bide survivor izliyorum iste
Ahh ahhh içerde :cry:

Melek in öldüğü bölüm ağlamaktan içim çıkmıştı :KK70:
Eşim evde yoktu tam en janjanlı sahnede aradıı ağlamaktan konuşamadım kız nolduu bişeymi oldu dıye aklı çıktıydı :KK70:

Off bıktım şu huyumdan bu kadar ağlanmaz :KK70:

Ahh ahhh içerde :cry:

Melek in öldüğü bölüm ağlamaktan içim çıkmıştı :KK70:
Eşim evde yoktu tam en janjanlı sahnede aradıı ağlamaktan konuşamadım kız nolduu bişeymi oldu dıye aklı çıktıydı :KK70:

Off bıktım şu huyumdan bu kadar ağlanmaz :KK70:
Oooooo o dizide ben en cok yusuf müdürün öldüğü sahneye aglamistim.icim çıkmıştı aglamaktan.bide mertin annesine kavustugu anda.hey gidi o dizi de efso idi

X