Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkıtoşkoyu kandıırırsam her salı burrdaaayyyııımmmmAynen Canlar burayı bırakmayalım .Her Salı dokuzda bulusalim
O sirini bi verseler banaCanlar başlıyor az kaldı.Toplaşın bakim
haha aynen yaaaa iyi güldümDizinin başından sonuna kadar yüz ifadem böyle Eki Görüntüle 2107211
Bir tek şirin değil o psikopatı daha kimse anlayamadıYa gerçekten çok anlamlı bir dizi. Çoğu dizi gibi faso fiso değil. Çok güzel mesajlar veriyor. Başrolde Bahar var ama birçok kadının kimliği ve yaşantısına dokunuyor. Hatice, Ceyda, Jale, Yeliz.. Hepsi ayrı bir dünyayı temsil ediyor.
haha aynen yaaaa iyi güldüm
Evet yaa bence herkes izlemeli bu diziyi.son yillarda severek izledigim tek dizi.birde icerde vardi o bitti.bide survivor izliyorum isteYa gerçekten çok anlamlı bir dizi. Çoğu dizi gibi faso fiso değil. Çok güzel mesajlar veriyor. Başrolde Bahar var ama birçok kadının kimliği ve yaşantısına dokunuyor. Hatice, Ceyda, Jale, Yeliz.. Hepsi ayrı bir dünyayı temsil ediyor.
Onu insandan saymadığım için yazmadımBir tek şirin değil o psikopatı daha kimse anlayamadı
Bıraksalar hep ağlayacağım ya..Çok ağladım bee
İçeride de mükemmeldi.Evet yaa bence herkes izlemeli bu diziyi.son yillarda severek izledigim tek dizi.birde icerde vardi o bitti.bide survivor izliyorum iste
Ahh ahhh içerdeEvet yaa bence herkes izlemeli bu diziyi.son yillarda severek izledigim tek dizi.birde icerde vardi o bitti.bide survivor izliyorum iste
Oooooo o dizide ben en cok yusuf müdürün öldüğü sahneye aglamistim.icim çıkmıştı aglamaktan.bide mertin annesine kavustugu anda.hey gidi o dizi de efso idiAhh ahhh içerde
Melek in öldüğü bölüm ağlamaktan içim çıkmıştı
Eşim evde yoktu tam en janjanlı sahnede aradıı ağlamaktan konuşamadım kız nolduu bişeymi oldu dıye aklı çıktıydı
Off bıktım şu huyumdan bu kadar ağlanmaz
AynenAslında Şirin'i Jale nin eline bırakmak lazım,o adam eder onu