- 1 Ekim 2017
- 54
- 2.383
- 30
Ahh benimki dizi işlemiyor maleseffAynen bende her bölüm eşimle ağlıyorum.Bakıyorum beyimde burnunu çekip duruyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh benimki dizi işlemiyor maleseffAynen bende her bölüm eşimle ağlıyorum.Bakıyorum beyimde burnunu çekip duruyor:)
Ya sizde de göz yaşı her an hazır bekliyor mu yoksa bir tek ben miyim ?
Sürekli gözler dolu
Hatice iyi kadın ya nasıl ağlıyor
Aynen bende oýleyimYa sizde de göz yaşı her an hazır bekliyor mu yoksa bir tek ben miyim ?
Sürekli gözler dolu
Çok güzel olur :)Yeni gelen arkadaslar,bundan sonra bildirim olmaksizin her hafta sali günü burda olalim olur mu?topigimizi dizimizi hic yalniz birakmayalim :)
Ben gelmeye çalışıyor um canım her haftaYeni gelen arkadaslar,bundan sonra bildirim olmaksizin her hafta sali günü burda olalim olur mu?topigimizi dizimizi hic yalniz birakmayalim :)
Aynen bende oýleyimYa sizde de göz yaşı her an hazır bekliyor mu yoksa bir tek ben miyim ?
Sürekli gözler dolu
Boğazım yanıyor sürekliYa sizde de göz yaşı her an hazır bekliyor mu yoksa bir tek ben miyim ?
Sürekli gözler dolu
Çok güzel olur :)
O zaman artık her salı burda beraberiz dizimizi yorumluyoruz topigimiz hic yalniz kalmiyorBen gelmeye çalışıyor um canım her hafta
Aynen Canlar burayı bırakmayalım .Her Salı dokuzda bulusalimYeni gelen arkadaslar,bundan sonra bildirim olmaksizin her hafta sali günü burda olalim olur mu?topigimizi dizimizi hic yalniz birakmayalim :)
Aynen Canlar burayı bırakmayalım .Her Salı dokuzda bulusalim