- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
Cayini henuz icene bisi yokmuYeni gelen arkadaşlar:)Hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Çaylar CocoChanelmademoiselle dan .Afiyet olsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cayini henuz icene bisi yokmuYeni gelen arkadaşlar:)Hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Çaylar CocoChanelmademoiselle dan .Afiyet olsun :)
Oyy kuşum sana da duble cayYeni gelen arkadaşlar:)Hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Çaylar CocoChanelmademoiselle dan .Afiyet olsun :)
Doğru yoldasınız canım devam:)Sevgili kaynaniskomla kadını izliyoruz..Utcyi de netten seyrediyoruz sonraaaMerve ve sorunu boğmak isteyenler derneği açicaz.Kimler üye olur
Tam yolmalıkŞirinin saçlarda güzel
Yolan da yokTam yolmalık
.Doğru yoldasınız canım devam:)
Saçı güzel olsa ne yazar.Kalbi güzel olsun kalbi :)))Şirinin saçlarda güzel
BurdaaaaaaaaaÇay mi hani nerde
Enver amcam tükürdü yaa şöyleee geçenn bölümmm ohhhhhhhhhhhhhhhhh içimin yağları eridiYolan da yok
Cocuklara cok uzuluyorum nisan siirini okurken istemsizce bi aglama tuttu beni ta ki tekrarini sonra ozetini izleyene kadar...Rabbim evlatlara anne baba anne babalarada evlat acisi gostermesin yalniz birakmasin
Ah bana bi verseler ne yolarim beeYolan da yok
Tükürme sahnesi çok süperdi.bende beyendim oh olsun şirineEnver amcam tükürdü yaa şöyleee geçenn bölümmm ohhhhhhhhhhhhhhhhh içimin yağları eridi
Eyvallah CocoBurdaaaaaaaaa
Afiyet olsun canimEyvallah Coco
O adam bişey yapmaz, hem kizi diye hemde o karakterde biri degilEnver amcam tükürdü yaa şöyleee geçenn bölümmm ohhhhhhhhhhhhhhhhh içimin yağları eridi
Benim arasina sakiz yapistirasim varAh bana bi verseler ne yolarim bee