- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Bende hep kocasiyla olmasini istiyordum ama sonradan arifle olmasi daha guzel olur diye dusundumEvlensinler ya çok iyi adam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hep kocasiyla olmasini istiyordum ama sonradan arifle olmasi daha guzel olur diye dusundumEvlensinler ya çok iyi adam
Cok guzel dizi yaa dimiyazik arifte mutlulugu hakediyor bahardaAsıl olarak:bu diziyi ilk bolumden beri izliyorum niye simdiye kadar bildirim gelmedi olacakti bu serzenisilk bolumden beri soyledigim kadinin yasamadigi kalmadi..bu adam yasiyosa ellerimle bogardim o adami cumlesiydi...fragmanda gorunce ben arif taraftariyim zira
Yalniz degilsin canimBerşan' ı yolası gelen tek ben miyim?
Iyi bi aile babasi iyi bir es...zaman ne getirir gerci bilmemde...bi de su ceydanin dobraligi merhameti hosuma gidiyo:)Cok guzel dizi yaa dimiyazik arifte mutlulugu hakediyor baharda
Arif mi sarp mi ben sarpin gülüsünü daha cok begeniyorum daAdam cok guzel guluyo ya
Sarp yaaaArif mi sarp mi ben sarpin gülüsünü daha cok begeniyorum da
Arifciddiyet yakisiyoda icten guluyo:)Arif mi sarp mi ben sarpin gülüsünü daha cok begeniyorum da
Aynen çok karizmatikAdam cok guzel guluyo ya
Saçları da tam ele dolamalıkYalniz degilsin canim
Teşekkürler..gelecekler...
Sarpin gülüşü cok tatli yaaSarp yaaa
Cok fazla güldüğünü goremedigimiz icin gülüşü kiymetli oluyor dimiArifciddiyet yakisiyoda icten guluyo:)
Arif ı görünce sarpın papucu dama atıldi:)Arif mi sarp mi ben sarpin gülüsünü daha cok begeniyorum da
Fizik iyide o saça bi çare bulması şart :))Ceyda'nın fiziği de çok güzel yüzü de