- 14 Ocak 2018
- 544
- 1.316
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fizik iyide o saça bi çare bulması şart :))
Arif ı görünce sarpın papucu dama atıldi:)
He ya ilk tebessumunde benimde bi tebessum oldu ama sonra instadan baktim dedim evet adam guzel guluyo hakkini vermek lazimCok fazla güldüğünü goremedigimiz icin gülüşü kiymetli oluyor dimi
Hemde nasil vallaBu bölüm ortalık karisacak
Haha aynenHe ya ilk tebessumunde benimde bi tebessum oldu ama sonra instadan baktim dedim evet adam guzel guluyo hakkini vermek lazim
Fazlaliklardan kurtulsun kafi:)Fizik iyide o saça bi çare bulması şart :))
Çok sakindi zaten bu araHemde nasil valla
Renktede oynasın yaaa dibi çıkmış gibi he hoş değil :)) bide ben biraz transa benzetiyodum ilk zamanlar sonradan iyilik yapınca gözüme hoş gözkmeye basladıFazlaliklardan kurtulsun kafi:)
O bi arkasina baksin bence onunda belalisi gelirse pacayi tutarak cikar disariHikmetime bak heleeee
Ahu yagtu diziye girmis sarpin yasadigi da ortaya cikti,artık bol entrikali olur bu dizi bide şirinin hakkindan geldiler mi tamamÇok sakindi zaten bu ara
Evet fragmanda gördüm, şirin derdine yansın ahahahajahsAhu yagtu diziye girmis sarpin yasadigi da ortaya cikti,artık bol entrikali olur bu dizi bide şirinin hakkindan geldiler mi tamam
Yeni gelen arkadaşlar:)Hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Çaylar CocoChanelmademoiselle dan .Afiyet olsun :)
Çay mi hani nerdeYeni gelen arkadaşlar:)Hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Çaylar CocoChanelmademoiselle dan .Afiyet olsun :)
Ben dayak yedi kadin kurtardi hala sende ne odleksin tavri olunca puuu nankor dediydim uyusturucu olayini halledinceye kadardip rengine bisi diyemicim:)Renktede oynasın yaaa dibi çıkmış gibi he hoş değil :)) bide ben biraz transa benzetiyodum ilk zamanlar sonradan iyilik yapınca gözüme hoş gözkmeye basladı