Kadın dizisi

Ben izledim 11 e kadar sonra cocugu uyutmaya gittim arif degil sarpla olsun istiyordum bahar i ama bu bolumden sonra arif le olsun istiyorum sanki benm bile kafam karisti

Nolmus,noldu bu bölümde? Emre öğrendi mi kendi çocuğu olduğunu? Ben Sarp i sevmiyorum ya tipik erkek bencilliğini görüyorum onda. Evlenmiş hala Bahar a karım diyor. Ondan uzak dur diyor. Çocukları kullanarak yanına yaklaşıyor falan.

Ceydanin bir cocugu oldugunu ogrenmis fakat kendinin oldgnu bilmese de suphrleniyor suanda eskiden onla iliskisi oldgu icin .

Aynen aynen

Bende soğudum eskisi gibi degil dizi sarp la olmasini istiyorum ama bahar arifi seviyor cok belli

Bahar la arif. Sarp ile de kısmet ve final. Ama ben bahari sarp la istiyorum ve artik izleyesim gelmiyor sikici oldu. Yeni dizi basladi ona bakacagim

Ilk fragmani izledim cok gicigim sana sarp ,Bahar nedemeli sanki arifle sevgililerde o is bitti diyo be aciklama yapiyon ouyuza ceyda kadin sin seni izleyelim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…