Bu da nerden çıktı, Emre Ceyda ile olacaktı yaa...Ayyy güzelim emre şirine kalırsa yuhunuz artik yani .
Bi hafta bekle yarim saat özet bi saat reklam izle bu eziyet resmen yawşirin kendini yamayacak birini buldu bakalım bu sefer ne entrikalar olacak
Aynen oyle yaptım sonra instada fragman bekle durBen beklemedim valla. Bahar la Pırıl ın bakışma sahnesinden sonra kapattım. Belli artık orda biteceği ve 15 saniye görüntü verip tekrar reklam girecekleri
Yeni fragmanı gösterdiler mi, izleyen var mı
Nasıl durumlar canımAyyy şimdi izledim yaaa
Aman beeeArifi polisler tutukladı. Kahvede bi tabanca buldular. Biri koyup sonra şikayet etmiş . O da sarptır kesin
Aynen dün öyle sinir oldum ki sarpa iki tokat atasm vardiArifi yine mutsuz ettiler..Bahar yüzünden arif harcanıyor..
Sarpta ne iki yüzlü çıktı ya Pırıl a neler diyor.
Halbuki ki ilk onun yatağından çıkarken goruntulemnişti. .Uyuz
Aynen ya dengesiz dengesiz hareketleri var.Aynen dün öyle sinir oldum ki sarpa iki tokat atasm vardi
sarpın adamları şirine ulaşmış o da öldüler demiş.arkadaşlar ben bu diziyi reklamlardan ve arada çıkan instagram videolarından takip ediyorum.
bi konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
bu sarp bi şekilde suya düşmüş, pırılın teknesinde uyanmış, kavga vs derken pırılın eski nişanlısını öldürdüğü için kayıplara karışmış. buna okey. ama önceki sezonda sarp bi mezar başına gidiyodu be orada bahar ve çocukların adı yazılıydı. e bu durumda sarpa ailen öldü diyenler kim?
Şirin
sarpın adamları şirine ulaşmış o da öldüler demiş.
O mezari da piriln babasi gil yaptiarkadaşlar ben bu diziyi reklamlardan ve arada çıkan instagram videolarından takip ediyorum.
bi konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
bu sarp bi şekilde suya düşmüş, pırılın teknesinde uyanmış, kavga vs derken pırılın eski nişanlısını öldürdüğü için kayıplara karışmış. buna okey. ama önceki sezonda sarp bi mezar başına gidiyodu be orada bahar ve çocukların adı yazılıydı. e bu durumda sarpa ailen öldü diyenler kim?
O mezari da piriln babasi gil yapti