Kadın dizisi

Fragmanda Bahar Münir'i ve Pırıl'ı sıkıştırıyor, çocuklarımı siz kaçırdınız diye. Bahar birkaç bölümdür çok zeki kadını oynuyor şimdiye kadar böyle değildi
Şirinin iliği kanına nüfuz etmişse. Baydı artik sadece fragmanları izliyorum. Kayda deger bisi yok.Mıymıntı sarp iyyy .

Bahar ın ağlamaları, sarpa tepkisi ciğerimi yaktı. Bu bölümde de mendiller hazırda dursun

Şimdi bu dizinin finalinde gidip Sarp la mo beraber olacak yine onu merak ediyorum. Hani bir film var şu replikle hatırlanan sevgi neydi? Sevgi arkadaşlıkti,sevgi dostluktu, sevgi emekti... Böyle bir olayın ustune"benim yüzünden,senin yuzunden" diye ağlarken tekrar birlestirmek... Saçma gelir...

Yok artık Sarp ın hiç şansı kalmadı bence.

Yok artık Sarp ın hiç şansı kalmadı bence.
Normalde öyle ama Bahar tarafında gösterilen nefret tohumlarının bile kavuşmaya hazırlık olduğunu düşünüyorum. Bahar'a birkaç bolumdur bir delilik geldi, bu konuda çok haklı ama bu hali şimdiye özgü değil ki... Sanki aşkla nefretin birbirine karışmış halini gösterir gibi bir halleri var.

Arif'i seviyor, Ona çok güveniyor ve Arif'in değerini daha iyi anladı

Sarpla asla olmaz artık bu sarp herseyi tamamen anlatmışmiydi gecmiste basina gelenleri

Kizlar bu arifin ileriki bolumde kardesi çıkacakmış acaba sarp ile arif kardes mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…