- 7 Kasım 2015
- 1.247
- 2.726
Şirinin iliği kanına nüfuz etmişse. Baydı artik sadece fragmanları izliyorum. Kayda deger bisi yok.Mıymıntı sarp iyyy .Fragmanda Bahar Münir'i ve Pırıl'ı sıkıştırıyor, çocuklarımı siz kaçırdınız diye. Bahar birkaç bölümdür çok zeki kadını oynuyor şimdiye kadar böyle değildi
Aynen her hafta ben kendi kendime yazıyordum, bu hafta ben de girmedimEe kimse gelmemis mi ..bu ne ya.. dizi bugundu kimse yazmamis aaa..
Dizi de skmaya basladi zaten. Baharla sarp cok muhtesem bi cift olurmus bence tam birbirlerine goreler. Ikisi de salak ve miyminti... biktirdilar yani..Ama izledim
Dizi de skmaya basladi zaten. Baharla sarp cok muhtesem bi cift olurmus bence tam birbirlerine goreler. Ikisi de salak ve miyminti... biktirdilar yani..
Yok artık Sarp ın hiç şansı kalmadı bence.Şimdi bu dizinin finalinde gidip Sarp la mo beraber olacak yine onu merak ediyorum. Hani bir film var şu replikle hatırlanan sevgi neydi? Sevgi arkadaşlıkti,sevgi dostluktu, sevgi emekti... Böyle bir olayın ustune"benim yüzünden,senin yuzunden" diye ağlarken tekrar birlestirmek... Saçma gelir...
Normalde öyle ama Bahar tarafında gösterilen nefret tohumlarının bile kavuşmaya hazırlık olduğunu düşünüyorum. Bahar'a birkaç bolumdur bir delilik geldi, bu konuda çok haklı ama bu hali şimdiye özgü değil ki... Sanki aşkla nefretin birbirine karışmış halini gösterir gibi bir halleri var.Yok artık Sarp ın hiç şansı kalmadı bence.
Normalde öyle ama Bahar tarafında gösterilen nefret tohumlarının bile kavuşmaya hazırlık olduğunu düşünüyorum. Bahar'a birkaç bolumdur bir delilik geldi, bu konuda çok haklı ama bu hali şimdiye özgü değil ki... Sanki aşkla nefretin birbirine karışmış halini gösterir gibi bir halleri var.