Prilin davranışları belli olmuyo bi iyi bi kötü oluyo. Aynen sevmiyom diyo sarp ama aynı yatakta yattilar ha çocuklar sarptan cikmaycak ilerli bölümlerde bence. Sarp da kotu biri oluyo gittikçebabası kötü karakter sanırım ama pırıl kötü karakter mi? tam izlemediğim için emin olamıyorum.
dün tek bi sahne gördüm tvde. sarp pırılı hiç sevmedim vs diyordu. pırıl da delirdi ortalığı dağıttı vs. sevmeye sevmeye nasıl seviştin ki? buradaki kötü karakter sarp bence. hepsi dağılsın bahar arifle evlensin bitsing itsin
Neyse ki Bahar "Ali ile Ömer olduktan sonra bir daha oldu mu olmadı mı?" diye sormayı akledebildi de iyice aptal yerine koymadılar seyirciyi.Arifi yine mutsuz ettiler..Bahar yüzünden arif harcanıyor..
Sarpta ne iki yüzlü çıktı ya Pırıl a neler diyor.
Halbuki ki ilk onun yatağından çıkarken goruntulemnişti. .Uyuz
Aynen burda kasıtlı olarak yapılmış mezar taşları var. Pırıl'ın ailesinin yaptırdığını düşünüyorum. Çünkü Sarp mezarların içinin boş olduğunu ancak kazarak anlamıştı.ayh. o da hiç araştırmadan üç tane boş mezar bulup başında ağlamaya mı başlamış.
bu dizi başta iyiydi, sarp ve mafya olarları karışınca bozdu bence.
Çocuklar Sarp’ındır ya.Prilin davranışları belli olmuyo bi iyi bi kötü oluyo. Aynen sevmiyom diyo sarp ama aynı yatakta yattilar ha çocuklar sarptan cikmaycak ilerli bölümlerde bence. Sarp da kotu biri oluyo gittikçe
Dün öyle izlenim verilmedi valla ama herşey beklenir yaniÇocuklar Sarp’ındır ya.
Ben fark edemedim canım. Nerden anladınız Sarp tan olmadığını? :)Dün öyle izlenim verilmedi valla ama herşey beklenir yani
Aynen Arif çok yakışmış izleyen bütün odunlar düzelse bari:)Yalnız şu finish reklamını sevdim. Sonunda anladılar bu tür reklamlarda hep kadın görmek istemiyoruz. Ama yine olmamış tabi sonunda diyor ki adam 20 yıldır ilk defa şunu yapıyorum. O ne ya... Yemek yapıp sürpriz yapıyormuş şu bu... Tabii sen yemek yapıp bulaşık yikayinca bize sürpriz gelmeli çok şaşırmali çok sevinmeliyiz. Anaa demeliyiz benim isimi yapıp sürpriz yapmış canım yaa...
Canım site değiştiği için konuyu bir türlü bulamadımİzlemeyi bıraktınız mu kızlar
Valla gitgide saçmalaşıyoKızlar nerdesiniz arifin kardeşi cikti ortaya
Katılıyorum son iki bölümu izlemedim çok kötü oldu diziValla gitgide saçmalaşıyo