Kadın dizisi

Prilin davranışları belli olmuyo bi iyi bi kötü oluyo. Aynen sevmiyom diyo sarp ama aynı yatakta yattilar ha çocuklar sarptan cikmaycak ilerli bölümlerde bence. Sarp da kotu biri oluyo gittikçe

Arifi yine mutsuz ettiler..Bahar yüzünden arif harcanıyor..
Sarpta ne iki yüzlü çıktı ya Pırıl a neler diyor.
Halbuki ki ilk onun yatağından çıkarken goruntulemnişti. .Uyuz
Neyse ki Bahar "Ali ile Ömer olduktan sonra bir daha oldu mu olmadı mı?" diye sormayı akledebildi de iyice aptal yerine koymadılar seyirciyi.

ayh. o da hiç araştırmadan üç tane boş mezar bulup başında ağlamaya mı başlamış.

bu dizi başta iyiydi, sarp ve mafya olarları karışınca bozdu bence.
Aynen burda kasıtlı olarak yapılmış mezar taşları var. Pırıl'ın ailesinin yaptırdığını düşünüyorum. Çünkü Sarp mezarların içinin boş olduğunu ancak kazarak anlamıştı.
Bir de şurda mantık hatası var : İlk başta Şirin'e Sarp sana ailesini sorarsa bizim sana dediğimiz şekilde anlatacaksın dediler ve yangında ölme olayını çıkardılar. Ama sonradan da sanki yangından ölme olayını Şirin en başta kendisi söylemiş gibi gösterdiler ben hala oradayım

Yalnız şu finish reklamını sevdim. Sonunda anladılar bu tür reklamlarda hep kadın görmek istemiyoruz. Ama yine olmamış tabi sonunda diyor ki adam 20 yıldır ilk defa şunu yapıyorum. O ne ya... Yemek yapıp sürpriz yapıyormuş şu bu... Tabii sen yemek yapıp bulaşık yikayinca bize sürpriz gelmeli çok şaşırmali çok sevinmeliyiz. Anaa demeliyiz benim isimi yapıp sürpriz yapmış canım yaa...

Aynen Arif çok yakışmış izleyen bütün odunlar düzelse bari:)

Sarp ölür şimdi. Bahar ve Pırıl kol kola ağlarlar. Arif hapse girer. Bahar yeniden dram yaşamaya devam eder. Herhalde bir süre de böyle devam ettirecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…