Kadın dizisi

ay valla bende izlerken çok ağladım ya ceyda çok iyi oynuyor
baharla sarp ve çocuklar çok iyiydi her ne kadar bahar tripli olsada
düzelicek inşallah bi dahaki haftada çok güzel yeliz kalsaydı iyiydi keşke
alakasız biri çıkaydı ortaya da o ölseydi bence

Ceyda vurulckken onune atlamis resmen onu kurtarmış ceyda bunu hic unutmamasi lazım

ay ceyda çok kötü zaten eminim unutmaz ceyda 10 numara
oyuncu valla helal olsun. yeliz dışında ölecek bulamadılar çünkü yelizin bence
rolü kalmamıştı he üzüldüm öldüğüne ama diğerlerine bakılırsa onun çıkması daha iyiydi.

Dizinin baslama saati nerdeyse dokuz bucuk oldu cok gec basliyor yeni bolun.cok da yavas ilerliyor smdilik nanininanooo muzigi beynimde yankılanıyor

çok güzel bir bölümdü bence daha da güzel olacak inşallah
ama bahar yelizi öğrenince inşallah gene sıkıntı çıkarmaz niye
sakladınız falan diye ceyda yine çok iyiydi emre ylede karşılaştılar
ama emre hiç öyle eskiden sevgiliymiş gibi davranmadı sıradan biri gibiydi
bahar pırıla da sarpa da baya gider yapıyor barışsınlar artık çok güzel bakıyor bahara..

Maalesef kaç haftadır izleyemiyorum.Buraya bakınca bir de fragmanları görünce az çok olayları anlıyorum.

illaki anlaşılır ama izlemek gibi çıkmıyor tadı
2 haftadır güzel gidiyor zaten 3 hafta yoktu 2 haftadır başladı.

Bugün neler oldu?

Ben on bucukta biraktim izlemeyi pek bisi olmamisti bgun izledim kalanini.yelizin cenazesi bir yanda, oteki yanda ayni evin icinde dort cocuk iki kadin bir adam.tek onemli nokta bahar pinarin daha once okula gelip cocuklarin ne zaman cikacagini sordugunu hatirladigi icin onlarin yasadigini daha onceden bildigini anladigini soyledi pirila.aptal bi kadin degilim iyi gibi gorunmeye calismani yemem demek istedi kisaca.pirilin onlari kacirttigini da anladi

illaki anlaşılır ama izlemek gibi çıkmıyor tadı
2 haftadır güzel gidiyor zaten 3 hafta yoktu 2 haftadır başladı.
Sağolun canlarevet izlemek gibi olmuyor ama az çok anlıyorum. En çok Ceyda'nin Emresini merak ediyorum.
Bir de Baharla Arif kavuşsalar,mutlu olsalar

Sağolun canlarevet izlemek gibi olmuyor ama az çok anlıyorum. En çok Ceyda'nin Emresini merak ediyorum.
Bir de Baharla Arif kavuşsalar,mutlu olsalar
Bence sarpin bahari kacirip baska eve getirmesi bahari arife daha cok yaklastiricak.. Cunku bahar kendini hiic sarpin yanina ait hissetmiyor. Ama agliyor iste sinirlenip uzulup hirslanip.. yazik.. Yediremiyo kendine ama sarp eski sarp degil ki..

Tam olarak oyle degil.sarp bu arif kim niye konusuyorsun dedi. Baharda sanane karisma ben sana ikizleri nasil yaptiniz pirilla tup bebek mi yaptiniz soruyormuyum dedi ben sana hesap sormuyorsam sende bana soramazsin demek istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…