Bugün neler oldu?Dizinin baslama saati nerdeyse dokuz bucuk oldu cok gec basliyor yeni bolun.cok da yavas ilerliyor smdilik nanininanooo muzigi beynimde yankılanıyor
Maalesef kaç haftadır izleyemiyorum.Buraya bakınca bir de fragmanları görünce az çok olayları anlıyorum.izlemedin mi canım sen ?
Maalesef kaç haftadır izleyemiyorum.Buraya bakınca bir de fragmanları görünce az çok olayları anlıyorum.izlemedin mi canım sen ?
Maalesef kaç haftadır izleyemiyorum.Buraya bakınca bir de fragmanları görünce az çok olayları anlıyorum.
Bugün neler oldu?
Ben on bucukta biraktim izlemeyi pek bisi olmamisti bgun izledim kalanini.yelizin cenazesi bir yanda, oteki yanda ayni evin icinde dort cocuk iki kadin bir adam.tek onemli nokta bahar pinarin daha once okula gelip cocuklarin ne zaman cikacagini sordugunu hatirladigi icin onlarin yasadigini daha onceden bildigini anladigini soyledi pirila.aptal bi kadin degilim iyi gibi gorunmeye calismani yemem demek istedi kisaca.pirilin onlari kacirttigini da anladi
Sağolun canlarillaki anlaşılır ama izlemek gibi çıkmıyor tadı
2 haftadır güzel gidiyor zaten 3 hafta yoktu 2 haftadır başladı.
Bence sarpin bahari kacirip baska eve getirmesi bahari arife daha cok yaklastiricak.. Cunku bahar kendini hiic sarpin yanina ait hissetmiyor. Ama agliyor iste sinirlenip uzulup hirslanip.. yazik.. Yediremiyo kendine ama sarp eski sarp degil ki..Sağolun canlarevet izlemek gibi olmuyor ama az çok anlıyorum. En çok Ceyda'nin Emresini merak ediyorum.
Bir de Baharla Arif kavuşsalar,mutlu olsalar
Ne alaka yahu niye oyle bisey atti ki ortaya..guya hic seks falan yapmamis pur-i pak mi olcak sarpYeni fragmanı izledim şimdi. Bir de ikizlerin tüp bebek olup olmadığı gündeme geldi, bir bu eksikti
Tüp bebekle olduysa daha kötü, o kadar çok istemiş ki Pırıl dan çocuğu olmasını maddi manevi emek vermiş demektirNe alaka yahu niye oyle bisey atti ki ortaya..guya hic seks falan yapmamis pur-i pak mi olcak sarp
Hee o da dogru.. :OTüp bebekle olduysa daha kötü, o kadar çok istemiş ki Pırıl dan çocuğu olmasını maddi manevi emek vermiş demektirHadi normal yoldan olsa bi gecelik kaza deyiverir