Birazdan çıkacak fragman da haftaya olan bölümün son sahnesi olur Allah bilir. Alıştık artik enayi yerine konulmayaöfff bi kerede şu fragmanlar dizinin en sonu olmasın yaa. haftaya nasıl gelecek şimdi nasıl bekleyeyim ben..
öyle olacak muhtemelen..Birazdan çıkacak fragman da haftaya olan bölümün son sahnesi olur Allah bilir. Alıştık artik enayi yerine konulmaya
Evet. Bahar sarpa sarıldı ağladı. Arif onlari gördü. Sonra arif bahar ve cocuklar sokakta yürürken doruk arife babamiz geldi dedi sen bizim babamizi taniyor musun dedi. Öyle yani baska bisey göstermedikızlar çıktı mı fragman
ayyy süper.. teşekkür ederim canım.Evet. Bahar sarpa sarıldı ağladı. Arif onlari gördü. Sonra arif bahar ve cocuklar sokakta yürürken doruk arife babamiz geldi dedi sen bizim babamizi taniyor musun dedi. Öyle yani baska bisey göstermedi
Aynen bu bölümde baharı da sarpı da sevemedimBahar ın tepkisi çok saçmaydı. Hayatımda yoksunuz artık ne demek.. O insanlar kendini paraladı onun için.
Aynen bu bölümde baharı da sarpı da sevemedim
Pırıl tepki verse Sarp anında ayrılır.Çok karaktersiz bir profil..2 çocuk yap sonra bu konuşmaları yapSarp Pırıl la niye evlenmiş, yani güvende olması için illa evlenmeleri mi gerekliydi? Niye çocuk yapmış, bu da mı güvende olmak için? Bir de kadına dostumsun diyor.. Pırıl'da gurur sıfır.
Eee dedim ya aklı az.Ya niye şimdi anlatmıyor da sonra anlatacak diyor, anlat işte 2 dk da.
Karakteri de az demek ki...Pırıl tepki verse Sarp anında ayrılır.Çok karaktersiz bir profil..2 çocuk yap sonra bu konuşmaları yap