Kadın dizisi

Niye şımarık nankör olsun bahar evlendiğini bilmiyor kocası gelmiş arifle iyi mi olacaktı gerçekleri bilmiyorki

Niye şımarık nankör olsun bahar evlendiğini bilmiyor kocası gelmiş arifle iyi mi olacaktı gerçekleri bilmiyorki
Arif onun için ne fedakarlıklar yaptı, Sarp'ın yaşadığını söylemedi diye adamı silip atmalar falan.. Surat beş karış. Ya hu ne zaman başın sıkışsa Arif vardı yanında. Bu kadar kolay mı silip atmak. Garibim Arif hala onu korumaya çalışıyor, Bahar Hanım triplerde, yüzüne kapı kapatır, surat asar konuşmaz..

Bahar ın tepkisi çok saçmaydı. Hayatımda yoksunuz artık ne demek.. O insanlar kendini paraladı onun için.
Aynen o sahnede bahara sinir oldum salak öleceksin diye söylemediler çocuklarım diyo sen olsen daha iyimiydi

Sarp Pırıl la niye evlenmiş, yani güvende olması için illa evlenmeleri mi gerekliydi? Niye çocuk yapmış, bu da mı güvende olmak için? Bir de kadına dostumsun diyor.. Pırıl'da gurur sıfır.
Sarp sevmiyosa niye evlendi karisi cocugu ölmüş olabilir am gene de sevmediyse pirili evlenmeseydi evlenirken cocuk yaparken akli nerdeymis
Belli değil ne olduğu. Enver kan gördü kahvede. Arif yok ortada tüm eşyaları kahvede. Kahvenin altı açık falan
Ayyy ben bolum sarmayinca cocuk da durmayinca erken yattim kacirdim neler olmus hemen fragmana bakmam lazim

evet ya pek sarmadı kavuşmaları iyiydi sadece:):):)
fotoğrafları vermedi pırıl sarpın lafından sonra kesin gönderecek:KK43::KK43:
şirinden nefret ediyorum o ölse de kurtulsak bölümü hiç sevemedim.......
hiç birşey yapmadı sarp diyenlere yeni bi yer bulmak için çabalıyor zarar gelmesin diye
kendisi rahatça çıkamıyor koruyamıyor napsın yani.üzülüor ama elinden birşey gelmiyor
uzaktan çözemey çalışıyor sadece anlatması da 2 dk ya sığmazdı anlamazdı bahar uzun
uzun konuşcaz dedi sarp mantıklı olan da o iyice anlaması lazım baharın..

Aynen katılıyorum size ben sarp ciyim kavussunlar ama bahar sarpi sevmez evlendi diye mecburen evlenmiş çocukların da ondan olduğuna inanasim gelmiyor pırıl a dostum diyor

X