evet aklımıza onu getirdiler ama izleyiciyi şaşırtacaklar muhtemelen.. bizde şirin kadar şeytan değiliz ki arkadaş yataktan başka bişi gelmedi aklımızaYa sirine seytansin diyor adam,yani yatakta sevismeli falan foto cektiyse cok komik olur bence bu. Amatorce olur yani aciklanmycak bisey degilki bu. Bahara sonradan izah edebilir sarp bunu. Ama baska da bisey gelmiyo aklima... ne yapmis olabilir ki.
Oha bi de sarpin yasadigini sirinden mi duycak ufff.. baharin etrafinda da tek akilli insan yok hepsi yarim akilli,en akillilari sirinmis o da seytan olmusBeklediğimiz gibi çıktı, Sarp'ın bana dokunmasına izin vermemeliydim, diyerek Bahar ın canını sıktı.
Kiiiz kacirir miyim .. dizinin baslamasina az bi dk kala bitirdim gecen haftaki bolumuizledimm..bi baktim ozetlerde de izledigim yerler tekrarlaniyo
Sarpla birlikte olmuş izlenimi vermek için yatakta fotoğraf çekmiş olabilir.ay kızlar ya noldu ki öyle yaa uyuz oldum nağmış olabilir şirin
sarpla çatlıycam kolay kolay vermez iliğini var birşey de ne
şimdi bunu bekle acaba naptılar diye
:)) Canım eşimle yürüyüşe çıkmıştım saat 10 gibi izlemeye başladım. İyi oldu böyle konu 10 dan sonra ilerledi galiba.