Kadın dizisi

Ya sirine seytansin diyor adam,yani yatakta sevismeli falan foto cektiyse cok komik olur bence bu. Amatorce olur yani aciklanmycak bisey degilki bu. Bahara sonradan izah edebilir sarp bunu. Ama baska da bisey gelmiyo aklima... ne yapmis olabilir ki.

Ya sirine seytansin diyor adam,yani yatakta sevismeli falan foto cektiyse cok komik olur bence bu. Amatorce olur yani aciklanmycak bisey degilki bu. Bahara sonradan izah edebilir sarp bunu. Ama baska da bisey gelmiyo aklima... ne yapmis olabilir ki.
evet aklımıza onu getirdiler ama izleyiciyi şaşırtacaklar muhtemelen.. bizde şirin kadar şeytan değiliz ki arkadaş yataktan başka bişi gelmedi aklımıza

Beklediğimiz gibi çıktı, Sarp'ın bana dokunmasına izin vermemeliydim, diyerek Bahar ın canını sıktı.
Oha bi de sarpin yasadigini sirinden mi duycak ufff.. baharin etrafinda da tek akilli insan yok hepsi yarim akilli,en akillilari sirinmis o da seytan olmus . Ben olsam bahara umut olur sevinir morali duzelir diye simdiye dediydim...

Kiiiz kacirir miyim .. dizinin baslamasina az bi dk kala bitirdim gecen haftaki bolumu izledimm..bi baktim ozetlerde de izledigim yerler tekrarlaniyo

evet özetde yetiyor valla baya detaylı oluyor ama
izleyemesem özete kadar çatlarım ben:):):)

ay kızlar ya noldu ki öyle yaa uyuz oldum nağmış olabilir şirin
sarpla çatlıycam kolay kolay vermez iliğini var birşey de ne
şimdi bunu bekle acaba naptılar diye

ay kızlar ya noldu ki öyle yaa uyuz oldum nağmış olabilir şirin
sarpla çatlıycam kolay kolay vermez iliğini var birşey de ne
şimdi bunu bekle acaba naptılar diye
Sarpla birlikte olmuş izlenimi vermek için yatakta fotoğraf çekmiş olabilir.
Sapık şirin

Bugun ben bakamadim kimsede bakmiyor galiva
Buralari temizleyip yatiyim bari iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…