Kadın dizisi

İyi geceler hanımlar misafirim vardı son 10 dk ya bakabildim gitti bu bölüm :|

Kızlar fragmanda sarp pırıl a sen çocuklarla git ben burda kalacağım dedi şirinde sarpin arabasının plakasını araştırdı o da şirkete aitmiş ordan bulur sarpi

Ay ben gecen hafta izleyememistim hepsini. Hikmetlerin vurulmasi falan cok sey kacirmisim
Aman keske ceyda peyamiyle evlense. Yakisikli cocuk iste. Isi de var bakar size. Cocugunu da tasidi ordan oraya

Jaleye atmissiniz musayi tutmussunz da.. jale hakli bence. Sevmedgi heyecan duymadigi adamla niye otursun. Hersey tam adam iyi biri falan diye idare etmek zorunda mi. Bence cesaretli davrandi. Cogu kisi aman benden gecti aman bosansam nasil olcak vs diye cesaret edemez .

ay kızlar gene bitti ya nolcak acaba
pırıl elbette söylemez birşey uydurur ama sarp bence
birşeyler olduğunu anladı çözülcek kesin çok üzülüyorum
ona kavuşsunlar bence ya gerçek sevgi onların ki.

ay kızlar gene bitti ya nolcak acaba
pırıl elbette söylemez birşey uydurur ama sarp bence
birşeyler olduğunu anladı çözülcek kesin çok üzülüyorum
ona kavuşsunlar bence ya gerçek sevgi onların ki.
Sapkaniz dusmus gibi biseyle baslar obur bolum de..

O kadar cesaret ettiyse musanin evine gidipte yelizden kiskanmayacak o zaman.zaten kendi yoluna baksın musa ve yeliz yakışır yakında kiskanclik 'tan yelize sarar jale iş işten gecer

Beni etiketlememissiniz ama
Sirine cok iyi oldu icimin yaglari eridi 1 kilo verdim resmen sarpda öğrenir herseyi inşallah en kisa zamanda
Pardon canım halbuki sizi sık sık görüyordum ..Dün biraz yoğundum buraya da pek bakamadım.
Aynen şirin bu bölüm çıldırdı resmen

Yanlis hatirlamiyosam Jale musayi aldattı tam izlemedim o bölümleri ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…