Kadın dizisi

pek aldattı sayılmaz. o Sinan denen doktor Jaleyi tuttu öptü. Jale tavır aldı zaten

Ay sinana gıcık oluyorum kadını terketmismi napmis hala etrafında dolaniyo

valla öpüşmeyi bende çok görmedim ilk 1 2 bölümlerini
izlemiyordum ama zaten doktor arkadaşını seviyor oda aldatmak sayılır bence.

Aynen ben de tam izlemedim o ara UTC ye bakıyordum şimdi reklam girince değiştiriyorm sadece :)
Bence de aldatma sayılır hem adamı terslemiyo o da yapısıyo

ay baharın kapısına gene kim gidiyor yaa bu sefer hiç bir fikrim yok
herkes olabilir ohh sarp pırıla da babasına da nasıl posta koyuyo
sezon finali olmadan karşılaşsalar bari ya.

Şimdi izledim kapıya gelen e sasirdiysa pırıl olabilir şirin de olabilir sarp artık herşeyi öğrenmek istiyor pırıl da birşeyler yApar öğrenmesini diye

2.fragman mi cikmis

evet 2.fragman çıkmış ama her seferinde bahar şaşırır gibi açıyor zten
bi kere annesi gitmişti gene aynı yüz ifadesi vardı baktık annesiydi oyüzden
bilemiyorum valla herkes olabilir şirin değildir neden dersen geçen hafta gitti
takip eden aradı ya hemen çık ordan diye o yüzden cesaret edemez. bence jale de olabilir
ilik için konuşmaya gelmiş olabilir.

Seyirciyi heyecanlandırmak için yaparlar böyle bakarsın önemsiz bire bile olabilir pırıl boş durmaz artık sarp öğrenmesin diye o geldi aklima

O kadar cesaret ettiyse musanin evine gidipte yelizden kiskanmayacak o zaman.zaten kendi yoluna baksın musa ve yeliz yakışır yakında kiskanclik 'tan yelize sarar jale iş işten gecer
Yanlis hatirlamiyosam Jale musayi aldattı tam izlemedim o bölümleri ama
Evet ben de izlemedim o kisimlari. Ama o doktor adama yaptigimiz yanlisti vs dedigi kismi gormustum..bi orayi biliyorum. E tamam iste aldattigina gore sevmediginden emin demekki adami.. bosansin. Musa da cok iyi biri baskasini bulur ne guzel iste mutlu olurlar.

kızlar akşam giremem evden
tabikide izliyor olacağım yemek yiyip mutfağa toplayıp
hemen uzanıp tv karşısına izliyorum yaşasınnn hiç
bukadar bağlı olmadı bir diziye...bakalım neler olucak
inşallah bazı beklediğimiz şeyler gerçekleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…