- 22 Eylül 2017
- 2.605
- 2.746
Ben başlarda izlemiyordum o yüzden bilmiyorumDoktor arkadasiyla opusmemismiydi ben mi yanlış hatirliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben başlarda izlemiyordum o yüzden bilmiyorumDoktor arkadasiyla opusmemismiydi ben mi yanlış hatirliyorum
Yanlis hatirlamiyosam Jale musayi aldattı tam izlemedim o bölümleri ama
Yanlis hatirlamiyosam Jale musayi aldattı tam izlemedim o bölümleri ama
pek aldattı sayılmaz. o Sinan denen doktor Jaleyi tuttu öptü. Jale tavır aldı zaten
valla öpüşmeyi bende çok görmedim ilk 1 2 bölümlerini
izlemiyordum ama zaten doktor arkadaşını seviyor oda aldatmak sayılır bence.
2.fragman mi cikmis
O kadar cesaret ettiyse musanin evine gidipte yelizden kiskanmayacak o zaman.zaten kendi yoluna baksın musa ve yeliz yakışır yakında kiskanclik 'tan yelize sarar jale iş işten gecer
Evet ben de izlemedim o kisimlari. Ama o doktor adama yaptigimiz yanlisti vs dedigi kismi gormustum..bi orayi biliyorum. E tamam iste aldattigina gore sevmediginden emin demekki adami.. bosansin. Musa da cok iyi biri baskasini bulur ne guzel iste mutlu olurlar.Yanlis hatirlamiyosam Jale musayi aldattı tam izlemedim o bölümleri ama
Bu ihtimal daha çok kafama yattısarpın annesi bile olabilir gelen
Diyetteyiiiiim ama hazırımÇaylar,pastalar,kekler ,poğaçalar,kahveler,tatlılar,hazırmıyız hanımlarrrrr
Salı günleri ödül günün olsunDiyetteyiiiiim ama hazırım
Ya amaaan bencr anasidir. Sirinin iligi sana uydu kabul et diycektir.Bu ihtimal daha çok kafama yattı