- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
-
- Konu Sahibi aclockworkorange
Yani diyorumki KADES ne yapacak , polisten üstün mü ???
Resmen "git öl de gel" diyorlar.Bu ülkede son zamanlarda öldürülen kadınlar zaten öncesinde defalarca yardım talebinde bulunmuş, adamlar açık açık bu kadınları öldüreceklerini söylemiş. Ama yine de engel olmamış, o yüzden bu uygulama da tırt olacak bence. Umarım yanılırım..
Bari bu uygulamada butona basınca ilgiliye ortamin ses kaydı da gitse. Yaralama darp dışında tehdit şantaj filan ispatlanır da ona istinaden ceza alırlar belki. Hoş,o ceza da caydırıcı olmaz ya neyse.Kadın polise gitmiş şikâyet etmiş , herhangi bir yaralama darp vs olmadan bi şey yapamayız demişler .
Sözün bittiği umutların bittiği yer olsa gerek , diyecek bir söz bulamıyorum .
Yani diyorumki KADES ne yapacak , polisten üstün mü ???
İşte ben de onu diyorum ya polis o kadına yetişene kadar Allah korusun o kadın çoktan ölür , polis hangisine yetiştiki KADES uygulamasıyla yetişsin .Uff biraz arastirarak yorum yapsaniz?
Acil durumlarda basiyorsunuz ve konumunuzdan otomatik en yakin polis ekibini size yönlendiriliyor olayi bu.
Yeterli bulursun veya bulmazsin o ayri.
Arayip adres tarif edip, şuan şu oluyor demek yerine tek tuşla konumunuza yonlendirme yapiliyor. Bir tik fazla zaman kazandiriyor yani cunku o an telefon acip konusamiyor yardim isteyemiyor kimse.
Allaha emanet , Rabbim fırsat vermesin İnşAllah canım benimMesela ben topun ucundayım. Benim olayım apayrı bir konu. Boşanma davam sürüyor. Adam sürekli eve dayanıp tehdit ediyor ki tehditle kalmaz psikopatin önde gideni. Anneme diyor kizini vuracağım sonra kendimi öldüreceğim bu çocuğa sen bakacaksın diyor. Uzaklaştırma bitti yeniden şikayetçi olacagim ama adam çocuğu almaya geldiği vakit sıksa sıkacak. Etrafımdakiler benim için korkuyor. Ben de kendim için değil ama çocugum icin korkuyorum. Boşanmak istemiyor vazgeçmiyor.