- 25 Mayıs 2017
- 417
- 801
- 103
- 41
- Konu Sahibi aclockworkorange
-
Bana git memleketine diye uzaklaştırma bile çıkarmadılar polis!!Kadın polise gitmiş şikâyet etmiş , herhangi bir yaralama darp vs olmadan bi şey yapamayız demişler .
Sözün bittiği umutların bittiği yer olsa gerek , diyecek bir söz bulamıyorum .
Aynen oyle. O an ne yapilabilir ki! Cozum bu degil.Duugu kadakal veya emine o vahşet anında bir dakika uygulamayı açmam lazım mı diyecekti...
Mesela ben topun ucundayım. Benim olayım apayrı bir konu. Boşanma davam sürüyor. Adam sürekli eve dayanıp tehdit ediyor ki tehditle kalmaz psikopatin önde gideni. Anneme diyor kizini vuracağım sonra kendimi öldüreceğim bu çocuğa sen bakacaksın diyor. Uzaklaştırma bitti yeniden şikayetçi olacagim ama adam çocuğu almaya geldiği vakit sıksa sıkacak. Etrafımdakiler benim için korkuyor. Ben de kendim için değil ama çocugum icin korkuyorum. Boşanmak istemiyor vazgeçmiyor.
Hanimlar İcisleri bakanligi KADES projesini hayata gecirmis. Asagida sitesindeki aciklama yer aliyor. Uygulama marketinden indirip bilgilerinizi giriyorsunuz. Ana sayfasindaki "yardim iste" butonundan cagri yapiliyor. Herkes indirsin. Umarim faydasi olur.
KADES, kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri birazda olsun engellemek adına kullanıcılara sunulmuş resmi bir uygulamadır. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmış ve acil durumlarda ilk aklınıza gelecek acil müdahale uygulamasıdır.
KADES uygulaması, son yıllarda giderek artan kadına şiddet olaylarının önüne geçebilmek ve kadınlara yardım edebilmek amacıyla geliştirilmiş. Eşinden veya bir başkasından şiddet gören ya da şiddete maruz kalma ihtimali olan kadınlar, akıllı telefonları üzerinden yapacakları ihbarlarda hızlı bir şekilde bu iş için kurulan Kadın Acil Destek İhbar Sistemi’ne ulaşabiliyorlar.
Yok hamile değilim. Bir yıldır ayrıyız zaten. Sadece forumdaki son ifşa olaylarından sonra bilgilerimi değiştirdi korkumdan. Hamile mi gözüküyorum? Yok yok davam sürüyor kendisine bir sene evvel dava actimAy Allah sizi korusun ya bide hamilesinuzaklaştırma verdiklerinde ne değişiyoki polis mi duruyor kapıda? Allah fırsat vermesin ya
Ne istiyolar anlamıyorum iki tarafda bir arada mutsuzsa niye zıvanadan çıkıyolar
Seviyosan istemiyosan karını üzme o zaman
Keşke uzak bi şehirde olsanız
Sorun ne biliyor musunuz? Herkes bişey olursa şuraya buraya bildirim derdinde, kimse bişey olmadan bişey yapmıyor maalesefBu kadınlar zaten öleceklerini bilip aylar öncesinden gidiyor polise. Son anda koşacağınıza baştan yardım etseniz nasıl olur?
Fikir güzel ama çok yetersiz.
Off canım valla endişelndim senin adına Allah korusun elimden bişey gelirse yardımcı olayım off aklım durduYok hamile değilim. Bir yıldır ayrıyız zaten. Sadece forumdaki son ifşa olaylarından sonra bilgilerimi değiştirdi korkumdan. Hamile mi gözüküyorum? Yok yok davam sürüyor kendisine bir sene evvel dava actim
Yok hamile değilim. Bir yıldır ayrıyız zaten. Sadece forumdaki son ifşa olaylarından sonra bilgilerimi değiştirdi korkumdan. Hamile mi gözüküyorum? Yok yok davam sürüyor kendisine bir sene evvel dava actim
İş işten geçecek sadece, aynen katılıyorumNe gerek vardı böyle bir uygulamaya,herşey dört dörtlük,adalet,hukuk sistemi muhteşem çok yersiz değil mi? Uygulamaya girerek o butona bastığında ne değişecek?
Başımda erkek yok annemden başka o yüzden kimsesiz bilip sürekli annemle beni tehdit ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?