sızın konuyu bastan sona okumak ıstedım baya okudum 10 sayfa neyım tam heycanlı yerne geldım takılıp kaldım baktımkı 2 sayfacık kalmıs meraktan öldum:1closedeyes: dertlere ortak olum derken ban yemek daha kotu tabı (acaba ondan mı yedınız -tatlicadiarzu- tam bılmıyom ama )
evet ondan önce herkes düzgün yorum yaptı baktıkki konu hayali işi sohbete döktük
bu arada lafın için telif ücreti istersin diye düşünmüştümkaydirigubbakcemile3
akıl edemedin galiba neyse öderiz
mapusken getirdiğin iç çamaşırları işportaymış hepsi delik çıktı bir daha doğru düzgün birşeyler getir pintilik yapmayasakkelime
Noliyi ule burda
Şu salak kermit yüzünden neredeyse 5 senelik KK hayatımda ilk kez ban yedim geçen hafta.Adi mahluk.:mymeka: Hatun konu açıyor e haliyle yorum yapıyoz sonra hoooop konuyu sohbete çevirmekten BAN:çok üzgünüm:
Bendemi bir gariplik var anlamadım.:uhm:
sana forumda karsıma cıkma yolarım demedim mi temincek
oolum sayemde mapus damıyla tanışan tek zavalli sen değilsin üzülme :lepi:
saysam listeyi burdan köye yol olur :roflol:
tca da o ilki benim sayemde tattı
bana hakaret edenlere (ismi lazım deil baş harfleri; çatlak patlak, nefer) Allah tez zamanda mapus yolu göstersin işallah amin
kopyacı semih :mymeka:
o unvan ne lan öyle fisfisfis
Ben de beş puanlık darbe yedim en son ..şakkıdı
Mapusluk yolunda bir adım daha..
ben senden çalmadım dişliden çaldım
ne bilem seninkide böyleymiş napiimmm
sen koğuş ağasımı oldun şimcik pehhhhhhhhhhsositososito:roflol::roflol:
vallahi ya :çok üzgünüm:Gurbaa laa sen okundunmu
Ne zaman konuyu geyiğe çevirsen millet peşinden gelir oldu hihoyyyt
su foruma bi heykelimi dikmediler ya...
alacakları olsun :çok üzgünüm: -tatlicadiarzu-
son mapuslugumda kendim için bi şarkı yaptım züprüşüm bak icra ediyim hemen :smiley-cool:
gurbaa prenses olmayi canim kolay mi sandin
KKya kazik caktim duyulsun adim
forumun hiiic degismeyen bir kanunu var
gurbisler yasasin diye olur dandikler (dandik icin bknz: iloş, tca, düldül, watoş, catlak patlak, nefer :dilcikar:)
kral da benim sultan da benim
bin kere banlansam gene gelirim
iloşu ezer düldülü depikler tcayi doverim butun topiklerde hazir yerim :smiley-cool:
ne demek sevgi ne demek sefkat
benim zengin kocadan baskasinda gozum yok
kral da benim sultan da benim
bin kere banlansam gene gelirim
watoşu ezer neferi depikler çatlağı doverim butun topiklerde hazir yerim :smiley-cool:
nası olmuş
bende 25 oldu kac olunca nolıy ben bılmıyom bı anlt helekafamçokkarıştı
laf aramizda hödüğün biri yüzünden kötükedihüsoSende var bir arıza o zaman. Tehlike arzediyorsun forum ahalisi için.lülülülülülü
Kermit niye sinirlisin labu kadar. Noldu biri sana uyuzluk mu yaptı.:teselli: İsmi lazım değil kuzu gibi.:lepi::roflol:
Noliyi ule burda
Şu salak kermit yüzünden neredeyse 5 senelik KK hayatımda ilk kez ban yedim geçen hafta.Adi mahluk.:mymeka: Hatun konu açıyor e haliyle yorum yapıyoz sonra hoooop konuyu sohbete çevirmekten BAN:çok üzgünüm:
Bendemi bir gariplik var anlamadım.:uhm:
genellikle biri yüzünden oluyor kuzum hanım durduk yere kimse mapusa girmiyor keşkem bende gurbaa yüzünden girsem deliğe onun yüzünden girmek gurur bilem verir insana:asigim:
Gurbaa laa sen okundunmu
Ne zaman konuyu geyiğe çevirsen millet peşinden gelir oldu hihoyyyt
genellikle biri yüzünden oluyor kuzum hanım durduk yere kimse mapusa girmiyor keşkem bende gurbaa yüzünden girsem deliğe onun yüzünden girmek gurur bilem verir insana:asigim:
olur ıns:1closedeyes:Bilmiyim...bilmiyim..şakkıdı
Öğrenirsen bana da de böcükkaydirigubbakcemile
canım ablam :asigim:
işte böyle senin gibi vefalı insanların başımın üstünde yeri var
ama sözüm ona arkadaş gecinen kuzu gibiler anca dırdır eder yok banlandım yok şutlandım :mymeka:
beter olasıca