Kader Mahkumlari Geyik Versiyonu

Ben de beş puanlık darbe yedim en son ..şakkıdı
Mapusluk yolunda bir adım daha..

evet ondan önce herkes düzgün yorum yaptı baktıkki konu hayali işi sohbete döktük
bu arada lafın için telif ücreti istersin diye düşünmüştümkaydirigubbakcemile3
akıl edemedin galiba neyse öderiz
mapusken getirdiğin iç çamaşırları işportaymış hepsi delik çıktı bir daha doğru düzgün birşeyler getir pintilik yapmayasakkelime

ne sandın mahpus hayatını ekmek elden su gölden demı yok öle azcık normal hayatta ıken gıymet bıl hem benım param anca onlara yettı krısdeyıkksenağlama

Noliyi ule burda

Şu salak kermit yüzünden neredeyse 5 senelik KK hayatımda ilk kez ban yedim geçen hafta.Adi mahluk.:mymeka: Hatun konu açıyor e haliyle yorum yapıyoz sonra hoooop konuyu sohbete çevirmekten BAN:çok üzgünüm:

Bendemi bir gariplik var anlamadım.:uhm:

sana forumda karsıma cıkma yolarım demedim mi temincek
oolum sayemde mapus damıyla tanışan tek zavalli sen değilsin üzülme :lepi:
saysam listeyi burdan köye yol olur :roflol:
tca da o ilki benim sayemde tattı

ne fenasın yaa senCADIARZU
ana kuzum sende mı ban yedın şaşırdım :1shok:

Gurbaa laa sen okundunmu
Ne zaman konuyu geyiğe çevirsen millet peşinden gelir oldu hihoyyyt

Sende var bir arıza o zaman. Tehlike arzediyorsun forum ahalisi için.lülülülülülü

Kermit niye sinirlisin labu kadar. Noldu biri sana uyuzluk mu yaptı.:teselli: İsmi lazım değil kuzu gibi.:lepi::roflol:

ben senden çalmadım dişliden çaldım
ne bilem seninkide böyleymiş napiimmm

sen koğuş ağasımı oldun şimcik pehhhhhhhhhhsositososito:roflol::roflol:

o dişliyi yakaladıgım yerde :CüvCüv:

Gurbaa laa sen okundunmu
Ne zaman konuyu geyiğe çevirsen millet peşinden gelir oldu hihoyyyt
vallahi ya :çok üzgünüm:
yonetim cevremdeki butun arkadaslarimi tek tek banliyo :1no2:
millet ban yeme korkusundan selam bile vermiyo artik bana :roflol:

:roflol: mannaksın sen :roflol:

Sende var bir arıza o zaman. Tehlike arzediyorsun forum ahalisi için.lülülülülülü

Kermit niye sinirlisin labu kadar. Noldu biri sana uyuzluk mu yaptı.:teselli: İsmi lazım değil kuzu gibi.:lepi::roflol:
laf aramizda hödüğün biri yüzünden kötükedihüso
her gördüğüm yerde eksi repi basayim da gör gününü :mymeka:

genellikle biri yüzünden oluyor kuzum hanım durduk yere kimse mapusa girmiyor keşkem bende gurbaa yüzünden girsem deliğe onun yüzünden girmek gurur bilem verir insana:asigim:

genellikle biri yüzünden oluyor kuzum hanım durduk yere kimse mapusa girmiyor keşkem bende gurbaa yüzünden girsem deliğe onun yüzünden girmek gurur bilem verir insana:asigim:

canım ablam :asigim:
işte böyle senin gibi vefalı insanların başımın üstünde yeri var
ama sözüm ona arkadaş gecinen kuzu gibiler anca dırdır eder yok banlandım yok şutlandım :mymeka:
beter olasıca

evet ablacım yaa o gün seni görünce çook şaşırdım inanki:çok üzgünüm:
kader utansınşakkıdı

Bilmiyim...bilmiyim..şakkıdı
Öğrenirsen bana da de böcükkaydirigubbakcemile
olur ıns:1closedeyes:

nan sen yokken hep senı merak ıttımde gıymet mı bıldın be yalansa yalan de:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…