Bende çok zor durumdayım arkadaşlar.Yıllardır yaygın anksiyete ve zaman zaman çok zorlandığım dönemlerimde panik atak yaşıyorum.Daha önce birkaç defa ilaç kullandığım dönemler oldu,her defasında kendimi süper hissettim,tedavi bitirildi.Ancak birkaç ay sonra hayat beni zorlamaya başladığında tekrardan belirtiler baş gösterdi.
Bir yıldır bebek sahibi olmak istiyorum.Bu süreçte 2,5 aylık bir düşük yaşadım.Şimdi yeniden deniyoruz eşimle.Bu süreçte hep gergindim tabi.Birde kış başında babam kalple ilgili bir sorun yaşadı ,acile götürdük vs. o olaydan çok etkilendim ve her şey yeniden başladı.3-4 aydır ilaçsız sabretmeye çalışıyorum.çarpıntılarım oluyor,ritm bozukluğu oluyor ve ben paniklemeye başlıyorum.Kalp doktoruna gittim elektro çekildi hiçbirşeyin yok dedi ama ben tatmin olamadım.Kan tahlillerim normal sadece kansızlık varmış,demir ilacı ve b12 iğnesi kullanıyorum.Zaman zaman kansızlıktan olduğunu düşünüyorum çarpıntımın ,ozaman biraz rahatlıyorum ama sonra hemen "ya değilse"diye panikliyorum.Çıkmazda gibiyim.mutlu olacak şeyler arıyorum sürekli.sahilde yürüyüş çok iyi geliyor ama sürekli yapamıyorum.
Bana da yazarsanız çok sevinirim çünkü yalnız olmadığımı bilmek istiyorum.İlaç kullanamayacağım için bununla baş etmem gerekiyor.Bu konuda sıkıntısı olanlarda yazsın lütfen,yardımcı olmaya çalışırım.
Allah hepimize şifa,sağlık,mutluluk versin.