Kader Mahkumlari Geyik Versiyonu

genellikle biri yüzünden oluyor kuzum hanım durduk yere kimse mapusa girmiyor keşkem bende gurbaa yüzünden girsem deliğe onun yüzünden girmek gurur bilem verir insana:asigim:

İyide afeti devranım, böyle kermit gibiler yüzünden banlanınca insan kahroluyor bea:dilcikar:
Kermit gavut ne la, çabuk de bakimsengözlerimebaksanab

canım ablam :asigim:
işte böyle senin gibi vefalı insanların başımın üstünde yeri var
ama sözüm ona arkadaş gecinen kuzu gibiler anca dırdır eder yok banlandım yok şutlandım :mymeka:
beter olasıca :nazar:

kermit burnundan soluyon lan, heyirdir, biri bişemi dedikaydirigubbakcemile3
Kızım ptesini zor ettim zati seni delirtcem diye, uyuz ne anlarsın sen:mymeka::dilcikar:

İyide afeti devranım, böyle kermit gibiler yüzünden banlanınca insan kahroluyor bea
Kermit gavut ne la, çabuk de bakim
hiç değilse o banlanmaya değer konu bulmayı başarıyor
biz hayali bir konu yüzünden banlandık

İyide afeti devranım, böyle kermit gibiler yüzünden banlanınca insan kahroluyor bea:dilcikar:
Kermit gavut ne la, çabuk de bakim

kermit burnundan soluyon lan, heyirdir, biri bişemi dedikaydirigubbakcemile3
Kızım ptesini zor ettim zati seni delirtcem diye, uyuz ne anlarsın sen:mymeka::dilcikar:

kuzu gozume gorunme harbi çok kızgınım kötükedihüso
yazık babannemi de heveslendirdim
kadın bi de üzüldü senin haline annatinca kel kocayi sümüklü 2 veledi haftasonu ev işlerine gittigini falan :çok üzgünüm:-tatlicadiarzu-

olur ıns:1closedeyes:

nan sen yokken hep senı merak ıttımde gıymet mı bıldın be yalansa yalan de:dilcikar:
kıymet bilmedim da naaptım :1no2:

ne cok sabikali varimiskaydirigubbakcemile,

he aklima geldi bikerseinde bende kader mahkumu oluyodum, direkden döndüm,
arasdirma sorusdurma derken temize cikdim :nazar:
bakalim ne zaman milli olurum

gavut leblebi tozu oluyo, sekerle karisik,
agzina doldurup pofff yaparsin...

anama deyemde yapsin cocuklugum aklima geldi bak:ecrin_bebek:

kuzu gozume gorunme harbi çok kızgınım kötükedihüso
yazık babannemi de heveslendirdim
kadın bi de üzüldü senin haline annatinca kel kocayi sümüklü 2 veledi haftasonu ev işlerine gittigini falan :çok üzgünüm:-tatlicadiarzu-

kıymet bilmedim da naaptım :1no2:

evt hıc bısı yapmadım ınsan bı saol der bee:mymeka:

insanlık kim ben kim böcüüm ya :çok üzgünüm:
hayvanın biriyim ben :nazar:
sevgimi öyle süslü kelimelerle gösteremem pek biraz odunluk var naparsın :çok üzgünüm:

ben kaba olupta zengın olan gormedım ama aklıma geldı kroyum emme paar bende dıen tıplerden harıc sımdık sen bu kadr kabalığın ıcınde zengın koca bulaman şakkıdı
sana ınsan dıyenınn ben..:jeyyar:

son mapuslugumda kendim için bi şarkı yaptım züprüşüm bak icra ediyim hemen :smiley-cool:

gurbaa prenses olmayi canim kolay mi sandin
KKya kazik caktim duyulsun adim
forumun hiiic degismeyen bir kanunu var
gurbisler yasasin diye olur dandikler (dandik icin bknz: iloş, tca, düldül, watoş, catlak patlak, nefer :dilcikar:)
kral da benim sultan da benim
bin kere banlansam gene gelirim
iloşu ezer düldülü depikler tcayi doverim butun topiklerde hazir yerim :smiley-cool:
ne demek sevgi ne demek sefkat
benim zengin kocadan baskasinda gozum yok

kral da benim sultan da benim
bin kere banlansam gene gelirim
watoşu ezer neferi depikler çatlağı doverim butun topiklerde hazir yerim :smiley-cool:

nası olmuş :nazar:

o halde bende bir bestemi paylaşmak istiyorum :1closedeyes:
Acını görür gibiyim ben aslında
Sen acılara bile gülemiyorsun
Bir gece evde otur kendi adına
Durduğun yerde bile duramıyorsun(bu dörtlükte acılara dayanıklı gurbanın gece hayatını şeyyy pardon iş hayatını kaleme aldım:ecrin_bebek:)

Aklım sende kalıyor gözden uzak oluncaCADIARZU
Omuzunda uyusam bütün ömrüm boyunca
Kaderine ağladım, tükendi genç çağların:çok üzgünüm:
Bırak eskisi gibi olalım
-tatlicadiarzu-

bende temizim ama sabırsızlıkla paylaşımları bekliyorum arkadaşlar=)aynen devam::::::::::::::::::::::::))))))))

ah ah yarama tuz bastınız..senağlama var benim de geçen yıldan 3-5 mapusluğum..hatta hiç unutmam bir keresin de 2 gün mapusluk aldım çıktığım gün anında 3 gün daha mapusa düştüm..Çıktığı gün mapusa düşmek gurbik e bile nasip olmamıştır :roflol:
zati dün de sanal konuyu sohbete çevirmekten bir uyarı aldım..off uleynn of....senağlama :nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
demekkı o sanal konu hepımızı vurmuş...kımı hapıste...kımı hapıs yolunda ılerlemede...bende o yoldayım...o kunu darbe ustune darbe ındırmış....ne konuymuş bea...hepımızın sıcılıne ışledım...

valla bayagı varmış...mapusta yatanlar...halende yatmakta olanlar....var...
allah korusun nasıl gecer...o yasaklı anlar...

ah ah yarama tuz bastınız..senağlama var benim de geçen yıldan 3-5 mapusluğum..hatta hiç unutmam bir keresin de 2 gün mapusluk aldım çıktığım gün anında 3 gün daha mapusa düştüm..Çıktığı gün mapusa düşmek gurbik e bile nasip olmamıştır :roflol:
zati dün de sanal konuyu sohbete çevirmekten bir uyarı aldım..off uleynn of....senağlama :nazar:
Baya deneyiminin var mapishanelerde ha, senin tam kör talih olmus:nazar:
demekkı o sanal konu hepımızı vurmuş...kımı hapıste...kımı hapıs yolunda ılerlemede...bende o yoldayım...o kunu darbe ustune darbe ındırmış....ne konuymuş bea...hepımızın sıcılıne ışledım...
ne konuymus be, neydi la o firtinanin adi hani gectigi yerleri yerle bir ediyoduCADIARZU
isde öle bir konuymusgamyoncuiremsu
valla bayagı varmış...mapusta yatanlar...halende yatmakta olanlar....var...
allah korusun nasıl gecer...o yasaklı anlar...
bir kac güne kadar gözek danasi cikar sirtinda yorgani elinde tahta bavuluyla mapisden

mapıs damındann yenii çıktımm dahaa accukk uyuyucamm
ama aklımm halaa o yakışıklıı gardiyandaa şakkıdı:jeyyar:

oh oh yeni mapisden yeni cikanlarda varmis, gecmis olsun ´hepinize :smiley-cool:

X