Kader Mahkumlari Geyik Versiyonu

amin semiya..
da insan oglu beser sasar dimi
ilki biraz zor geliyor ama sonra alışıyorsun süpürgem no problem

ooo gurbik hos gelmisen kogus agam
kulaklarin cok cinladi dimikaydirigubbakcemile5
nede olsa bu iste en deneyimli senisn:roflol:

amin semiya..
da insan oglu beser sasar dimi

su foruma bi heykelimi dikmediler ya...
alacakları olsun :çok üzgünüm: -tatlicadiarzu-

son mapuslugumda kendim için bi şarkı yaptım züprüşüm bak icra ediyim hemen :smiley-cool:

gurbaa prenses olmayi canim kolay mi sandin
KKya kazik caktim duyulsun adim
forumun hiiic degismeyen bir kanunu var
gurbisler yasasin diye olur dandikler (dandik icin bknz: iloş, tca, düldül, watoş, catlak patlak, nefer :dilcikar:)
kral da benim sultan da benim
bin kere banlansam gene gelirim
iloşu ezer düldülü depikler tcayi doverim butun topiklerde hazir yerim :smiley-cool:
ne demek sevgi ne demek sefkat
benim zengin kocadan baskasinda gozum yok

kral da benim sultan da benim
bin kere banlansam gene gelirim
watoşu ezer neferi depikler çatlağı doverim butun topiklerde hazir yerim :smiley-cool:

nası olmuş

hatta benim için iyi oluyor diyebilirim edim benim üzüleceğimi sanıp ne istersem yapıyor bana zorla alışveriş bile yaptırıyor keyfim tıkır oluyor yaniiişakkıdı

Adi pirsinti....

birdee koğuşlarda koğuş ağası oluyor herkees onun emrinde flnn en güsel yemekleri yer en ii yatakta oo yatar fln parmaklıklar ardında disisinde görmüştümm
aman allah düşürmesinn be yaaa

ayy sankım bırı bana seslendı
bana dıkkatlı ol dıyen barcman abla ıkı gun sonra aynı mahpusluk olduya en cok ona uzuldum:roflol:
gurbık zaten bu işte usta nam salmış mahpusluk prensesı bende arada bı uğruyom ıste ama ınanın bız kader mahkumuyuz suclu deılık:1closedeyes:

abla alemsin

ayy kahvaltımı bile yatağa getirdi ayol içine bardağa tıkıştırdığı kasımpatılarla birde çok mutlu oluyor tabiki her anımı onunla geçirdiğim için akşam yiyeceğimiz balığıda fırında pişirip sofrayı hazırlamış ben sadece salata yaptım:lepi:

ayol ben sanal konu yüzünden girdim mapusa seninki gerçektikaydirigubbakcemile3

valla saymadım ama
15-20 kez mapusa girmişliğim vardir
1 yıllık üyeliğimin yarısı mapusta geçti desem abartmiş olmam herhalde :roflol:

ablacım çok şanslısın yaa :asigim:
da....
sen mukafat olarak naaptın onu merak ediyorum :roflol:

valla saymadım ama
15-20 kez mapusa girmişliğim vardir
1 yıllık üyeliğimin yarısı mapusta geçti desem abartmiş olmam herhalde :roflol:

ben tam bir kader mahkumuyum iki kez 1 günlük benim mahkumiyetim
ikisindede evin koğuş ağası gibiydim hihoyyyt

ablacım çok şanslısın yaa :asigim:
da....
sen mukafat olarak naaptın onu merak ediyorum :roflol:

de get ( bu arada bu lafı böcükten çaldım) yinemi ban aldıracaksın bana şimdi olmaz edim bugün çalışıyor poliklinik günü hafta sonunukaydirigubbakcemile3 bekle

Şerepsiz şakar

ben de geldim. bu mapus hayatına alıştım bende. o sanal konu beni de yaktı. şartlı tahliye aldım. ama bir daha yaparsam bayağı bir uzun hapis dönemi görülüyor...

ayol ben sanal konu yüzünden girdim mapusa seninki gerçektikaydirigubbakcemile3

sızın konuyu bastan sona okumak ıstedım baya okudum 10 sayfa neyım tam heycanlı yerne geldım takılıp kaldım baktımkı 2 sayfacık kalmıs meraktan öldum:1closedeyes: dertlere ortak olum derken ban yemek daha kotu tabı (acaba ondan mı yedınız -tatlicadiarzu- tam bılmıyom ama )

bana hakaret edenlere (ismi lazım deil baş harfleri; çatlak patlak, nefer) Allah tez zamanda mapus yolu göstersin işallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…