- 2 Ekim 2019
- 459
- 304
- 23
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrıntılı olarak yazdığınız için teşekkür ederim nerden başlayacağımızı bilmek bile çok rahatlatıcıIyi akşamlar.. Benim asıl sorunum canım çok yanacak korkusunu kafamdan atamamak ve eşime de güvenememek sanrım
Kendine güvenmeyle başla önce canım insan kendine güvenmeden yenemez bu hastalığıAyrıntılı olarak yazdığınız için teşekkür ederim nerden başlayacağımızı bilmek bile çok rahatlatıcı
Çok haklısınız kendime olan güveni sağlanan gerekKendine güvenmeyle başla önce canım insan kendine güvenmeden yenemez bu hastalığı
inşallah canım aparat çalışıyormusun hangi aşamadasınÇoktan güzel anlatmışsın az kaldı bende yenenlerden olacağım
kendine güven ve çalışmalara başla hep birlikte yeneceğiz bu illetiÇok haklısınız kendime olan güveni sağlanan gerek
insallah herkes yener ve kuşlar gibi özgür olurMuhteşem bir anlatım olmuş gerçektenn resmen tüm detaylarıyla tedavi gibi olmuşş Bunu bende yaşayıp atlatmış biri olarak yaşayan her kadının bir gün kurtulması dileğiyle ❤
inşallahhhCanım benim ne kadar güzel yürekli bir kadınsın..Rabbim herşeyi kalbinize göre versin inşallah..Çok tebrik ediyorum siz başarmışsınız inşallah bu dertten muzdarip bütün arkadaşlarımız da sizin de katkınızla başarır
kesinlikle öyle canım inşallah herkes tez vakitte yenerBu kadar detaylı bir anlatım olamazdı tek kelimeyle muhteşem herkese umut olsun inşallah. Zaten bu yazılanlara harfiyen uyan herkesin kısa zamanda yeneceğini düşünüyorum
bütün tedavi aşamalarını ayrıntılı şekilde yazdım inşallah herkese umut olurcok guzel ve detayli bir aciklama bir cok vajinismislu kadini kurtaracak bir aciklama olmus bayıldım ❤❤❤
inşallah 1 kişi bile yense o bile bir umutHarika bir anlatım olmuş ❤
Burda bu sorunla mucade eden tüm kadınlara ışık olacağına inanıyorum. Topiginiz hayırlı olsun
Bu kadar detaylı gün gün yazmanız ,elinize emeğinize sağlık❤
Herkes yendim yazacak buraya inanıyorum
eşine güven emin ol o senden daha iyi yapacak doktor eşime aparatı ilk verdiğinde ben o yapamaz diye bağırmıştım sonra daha kolay yaptığını görünce bütün ev ödevlerini ona yaptırdımIyi akşamlar.. Benim asıl sorunum canım çok yanacak korkusunu kafamdan atamamak ve eşime de güvenememek sanrım