Kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gm88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gm88

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2018
269
282
23
37
merhaba hanımlar 19+5 teyim 57 ile başladım şimdi 61,5 olmuşum siz kaç kilo aldınız ?

13. haftam bitti 48 ile hamile kaldım şimdi 53 kiloyum. İştahım yok pek bişey yiyemiyorum buna rağmen hızla kilo alıyorum sanki :110:
Boy ve kiloyla alakası var biraz zayıf hamile kalanlar daha çok alıyormuş diye okumuştum bir yerde ne kadar dogru bilemiyorum tabi

Boy ve kiloyla alakası var biraz zayıf hamile kalanlar daha çok alıyormuş diye okumuştum bir yerde ne kadar dogru bilemiyorum tabi
merhaba ben de tup bebek tedavisine 48 kg ile basladim sonra ilaclar falan derken hamile oldugumu ogrendigimde 49-50 falandim. Simdi ise 56 kiloyum sanirim doguma kadar epey alicam sagliksiz beslenmiyorum ama sanirim ekmegi biraz fazla kaciriyorum. Allah yardimcimiz olsun ;) bu arada benim de ikiz gebelik:KK5:

merhaba ben de tup bebek tedavisine 48 kg ile basladim sonra ilaclar falan derken hamile oldugumu ogrendigimde 49-50 falandim. Simdi ise 56 kiloyum sanirim doguma kadar epey alicam sagliksiz beslenmiyorum ama sanirim ekmegi biraz fazla kaciriyorum. Allah yardimcimiz olsun :KK66: bu arada benim de ikiz gebelik:KK5:

Ben ilk uc ay almadim sonradan aldim. Ama dikkat edersen almiyosun. Protein senze beslen. Hamurisi abur cubur cok yeme almazsin fazla

Merhaba ben 94 kilo ile hamile kaldım. Şu an 20. haftadayım 89 kiloyum. Sonlara doğru kilo artıyor diyorlar doğru mu :)

Zaten zayıftım, hamile kalmadan önce 55 kiloydum, hamileliğin il zamanları berbat geçti kusmaktan kilo verdim. 52 kilo oldum şimdi 17 haftadayım 56 kiloyum. Eski kiloma bakarsak sadece 1 kilo almış oluyorum. Ben de ne zaman kilo alacağım diye heycanla bekliyorum

Zaten zayıftım, hamile kalmadan önce 55 kiloydum, hamileliğin il zamanları berbat geçti kusmaktan kilo verdim. 52 kilo oldum şimdi 17 haftadayım 56 kiloyum. Eski kiloma bakarsak sadece 1 kilo almış oluyorum. Ben de ne zaman kilo alacağım diye heycanla bekliyorum
Heyecanla mı😁 bende almayım dıye dıken ustu 63 hamıle kaldım 2.5 verdım suan 2.5 aldm bu kılo ıle gıdebılırım doguma😁 22+2 haftadan selamlar

Merhaba ben 94 kilo ile hamile kaldım. Şu an 20. haftadayım 89 kiloyum. Sonlara doğru kilo artıyor diyorlar doğru mu :)
Ben 30.haftama girdim ikiz olmasına rağmen 7 kilo aldım benim iştahım açılmadı bir türlü hamile değilken nasılsa hala öyle 7 kiloyuda eşimin annemin zorla ye ye demesiyle almışımdır herhalde

merhaba ben de tup bebek tedavisine 48 kg ile basladim sonra ilaclar falan derken hamile oldugumu ogrendigimde 49-50 falandim. Simdi ise 56 kiloyum sanirim doguma kadar epey alicam sagliksiz beslenmiyorum ama sanirim ekmegi biraz fazla kaciriyorum. Allah yardimcimiz olsun :KK66: bu arada benim de ikiz gebelik:KK5:
Sağlıkla gelsinler insallah minnoslar kacıncı haftadaydın?

Benim için kilodan bahsetmek çok erken olucak ama suan12+4 haftalık hamileyim hala 58 kiloyum kilo almadım .bakalım bundan sonra nasıl ilerlicek

Back
X