- 30 Eylül 2023
- 39
- 8
- 6
- 30
- Konu Sahibi daisyrose95
-
5 gün olandan koyarlar canim büyük ihtimalleMerhaba opuda toplam 22 toplandı 17 dolu 10 adet embriyo oluştu . 3. gün 2 embriyo 1. kalite. 5. gün 3 embriyo iyi kalite. 6. gün 2embriyo orta kalite olacak şekilde donduruldu. Transferde en yüksek şansı hangisinin olur? İyi kalite olması mı günü mü önemli bilenlerden rica edeceğim ( ilk denemem olduğu için bilgim yok)
İzmirdesin galiba nerede yaprdn canm tup bebeğiMerhaba opuda toplam 22 toplandı 17 dolu 10 adet embriyo oluştu . 3. gün 2 embriyo 1. kalite. 5. gün 3 embriyo iyi kalite. 6. gün 2embriyo orta kalite olacak şekilde donduruldu. Transferde en yüksek şansı hangisinin olur? İyi kalite olması mı günü mü önemli bilenlerden rica edeceğim ( ilk denemem olduğu için bilgim yok)
Siz nerde yaptırdınızİzmirdesin galiba nerede yaprdn canm tup bebeği
5 koyarlar , spermdemı sorun vardı? 17den 10 döllenmişMerhaba opuda toplam 22 toplandı 17 dolu 10 adet embriyo oluştu . 3. gün 2 embriyo 1. kalite. 5. gün 3 embriyo iyi kalite. 6. gün 2embriyo orta kalite olacak şekilde donduruldu. Transferde en yüksek şansı hangisinin olur? İyi kalite olması mı günü mü önemli bilenlerden rica edeceğim ( ilk denemem olduğu için bilgim yok)
5 koyarlar , spermdemı sorun vardı? 17den 10 döllenmiş
Irenbede canm ümit incebozSiz nerde yaptırdınız
Evet yumurta sayınız onda çok pcoda şok oluyor , dölleme sayında dan dedım spermiHayır spermde de bir sorun gözükmüyor pcoyum ben . Bilmiyorum ilk kez denediğimiz için çok bilgim de yok süreçle ilgili
sağlıkla alın kucağınıza inşallahbana 5. gün 4a tranfer edildi ilk seferde tutu bence kalite fark etmiyor bence rahim duvarı ile alakalı
Evet benim de aklıma takıldı hep yumurtan çok dendi bana en son 7 kalınca düşündüm bendeEvet yumurta sayınız onda çok pcoda şok oluyor , dölleme sayında dan dedım spermi
Bugün opu oldu canm transfer mayıs sonu gibi insallahHayırlısı olsun hangi aşamadasınız
amin inşallah rabbim nu yoldaki herkse bu müjdeli haberi yaşatsın dualarım sizinlesağlıkla alın kucağınıza inşallah
Pcoa genelde yumurta çok oluyır ama galuba kalıtesı az oluyor dıye gerıye az kalıyırEvet benim de aklıma takıldı hep yumurtan çok dendi bana en son 7 kalınca düşündüm bende
Merhaba, hayırlı olsunEvet izmirde ahmet zeki ışık’a gidiyorum ama toplama işlemi medicalpark Eser Çolak yaptı
Merhaba PGT yapılmadı bilmiyorum ne olduğu. Tedaviye 85 ödedik . İlaçlar sanırım 35-40 bandında tuttu. Bir de dondurma çözdürme ücreti ödedik 25 bin kadarMerhaba, hayırlı olsunBen de Izmir'de yaptırabilirim. Sizde PGT yapıldı mı ve toplamda ne kadara kadar çıktı ücret acaba öğrenebilir miyim?
Pgt de embriyo başına 450 usd alıyorlar istanbulda geneldeMerhaba, hayırlı olsunBen de Izmir'de yaptırabilirim. Sizde PGT yapıldı mı ve toplamda ne kadara kadar çıktı ücret acaba öğrenebilir miyim?
transfer sonrasi hangi ilaclari kullandiniz peki bende suan transferin besinci gunundeyim progestan kan sulandirici igne ve estrofem duphaston kullaniyorum cogu kisi fitil kullanmis ben kullanmiyorum aklima takildi siz kullanmis miydinizbana 5. gün 4a tranfer edildi ilk seferde tutu bence kalite fark etmiyor bence rahim duvarı ile alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?