kaçarak evlenmek......

Kuzenini geç seninle alakası yoktur..Kaçarak evlenmeye gelince senin durumun için aslında yapılacak bişey kalmamış seviyormuşsun ve engeller varmış kaçmışsın mutluysan sorun yok
Mesela benim annemde kaçmış dedem vermediği için tek üzüldüğü içlendiği konu evinden gelinlikle baba eliyle çıkmaması.Hala çok içlenir,düğün olduğunda gelin almaya geldiklerinde gözleri dolarCanım annem kısmetse ben evden allı duvaklı çıkarak en güzelini yaşatacağım ona

Sen elinden geleni yapmışsın, şımarıklığa falan benzemiyor. İçin ferah olsun, bazen yakınlarımız "iyiliğimizi istemek" sıfatıyla bizim kararlarımıza saygı göstermeyebiliyor. Seviyorsan zaten için rahattır. Sevgiyi bulmak ne hoş, her bulan bu kadar arkasında durabilse keşke :)
Kuzeninin de seninle alakası olduğunu düşünmüyorum, olsa bile kötü bir örnek değilsin.. Herkesin hayatı, iradesi kendine.
Sana mutluluklar diliyorum, için ferah olsun

herkes telli duvaklı gelin olmayı ister ama bazen aile insanı öyle bi duruma getiriyor ki bunu yapmaktan başka çaren kalmıyo.. eğer gerçekten sevdiğine inanıyosan karşındaki kişiyi ve atlatılmayacak engellerin varsa insan kaçmayı tercih ediyo ama hiç bi kaçandan da memnunum lafını duymadım.. rabbim yaşatmasın kimseye bu durumu.. herkesi baba-anne rızasıyla telli duvaklı şekilde evden çıkmayı nasip etsin rabbim..

bnmde yaralı olduğum bir konu... kaçmadım ama değişik bişi oldu bnm evliliğim. rabbim kimseye yaşatmasın yaşadığımı... herkese telli duvaklı gelin olmayı nasip etsin inşallah
Nokduki

Canım kendini suçlama olacağı varsa sen kacmasaydin bile olurdu stres yapma düzelir hersey

Cnm yeni üye oldum yani okuma firsatim oldu bende kaçarak ewlendim tam 3 yıl oldu.bende pişman değilim tek pişmanlığın babam beni affetemdi hla minigim doğdu haberi var mı onu biliyor mu bilmiyorum bile üzülme yalnız değilsin

Bence haberi vardır seninle konuşmuyordur ama illaki haberini aldığı biri vardır

Benim de başıma buna benzer bir olay geldi ama asla pişman değilim. Çünkü elimden geleni yaptım ailemin vermesi için ama Nuh dediler Peygamber demediler. Aylarca her gece babam bana laf saydı ben ağladım annem ağladı. Evlenmesem daha çok ağlayacaktık. Evlendim Allah'a binlerce şükür olsun ki evliliğim iyi gidiyor 2 yılı bitirdik çok şükür. Şimdi hala kocamı kabul etmiyor babam ben tek gidip geliyorum. Ama hiç umrumda değil. Çünkü abim sevdi gönlü olmasa da onu kabul etti ben kızım diye benim sevmemi kabul etmedi. Şu an eşimle mutluyum ya o yetiyor bana. Allah ailemi de başımdan eksik etmesin. Bunu yaparken herkes bilincinde aslında her şeyin. Ben biliyordum babam eşimi hiç bir zaman kabul etmez diyordum. Benim arkamda durmaz diyordum öyle de oluyor. Ne yaşarsam hep yalnızım. Çok şükür ki çok iyi bir eşim var o beni kimseye muhtaç etmiyor hasta olsam bakıyor. Hayırlısını dileyin her şeyin. Ben hep Allah'a bu iş hayırlı bir şekilde sonuçlansın diye dua ettim demek böylesi hayırlıymış dedim. Önemli olan mutluluk huzur sağlık gerisi geliyor bir şekilde. İnanın evlilik sürecinde sorun yaşamayan da yok. Kimisi kendi ailesinden çekiyor bizler gibi, kimisi eşinin ailesinden..

bnmde yaralı olduğum bir konu... kaçmadım ama değişik bişi oldu bnm evliliğim. rabbim kimseye yaşatmasın yaşadığımı... herkese telli duvaklı gelin olmayı nasip etsin inşallah
Seni cok iyi anliyorum cunku bende oyle oldum canim ama suan bosandim tabiri caizse bedava gelin olunca deger bilinmiyor insallah sen mutlu olursun ve olmuşsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…