- 27 Ekim 2016
- 1.234
- 799
- 123
Üyelik İptal işlemleri yapıyorum ama hesapları ben aktif etmiyorum, aktif etme yetkisi yöneticilerde, onlar işlem yapmadan birşey yapamam, yöneticileri bekleyelim, gerekli mesajları attım kendilerine.Koşun kizlar cevap gelmiş ama bu hesapta yine açin artik hesabınıMune
Yeter artık hesabımı açın.Mune sizinle konuştuk msj danattım verdiğiniz no ya yok. Canlarım kardeşlerim vallahi billahi herşeyim üzerine yemin ederim ki yarın nikahım var. Bi otobüs firmasının adı soyadları. Bikaç arkadaşa söyledim. Yen ederim aldırmak yok.annem hayati tehlikem var diye katlandı. Bugün gitcdktim akşama trabzona yarın sabah ananemle gitcem yarın düğün 1 hafta sonra düğün.trabzonda yaşayan varsa gelsin buyursun inanmıyosa. Annem aldıralım deyince boyun bükmüştüm ama eniştwm gatada çalışıyo orda sormuş annem aramış dr ları sormuş. Twhlikeli olduğu için vazgeçti. Şuan ev zaten cenaze evi gibi. Ama bebeğimin üzerine yemin ederim ki yarın sabah 8.15 te uçağımız. Ananem ben gitcz. Annem babama kaçtı dicek etrafada. Bianda düğün yaparsak anlaşılır o taraf anladı da bu taraf anlamasın diye öyle dedik. Buda pasif olcak bu hesapta artık yeter açın hesabımı. Son durum bu yarın yazarım. İçiniz rahat olsun. Dualarınız için Allah razı olsn. Hepinizi seviyorum..
Sadece Ulusoy yok ki kanberoglu da var canımVay be Awsed
Ulusoyların aptal oğlunu kapakladın helal sana
Kimsenin aklına gelmezdi hamile kalıp evlenmeye mecbur etmek
Yanlış anlaşılmasın tabi ki o salak oğlan da suçlu ama siz de böyle bir aile olsanız bir kız oğlunuzdan hamile kalsa evlenmek için yaptı der zor kabul edersiniz
Not:ulusoyları ima etti tahmin etmek zor değil
Doğru söylüyorsunuz onlar da olabilir ilk anda ben ulusoyları düşündümSadece Ulusoy yok ki kanberoglu da var canım
O yüzden net konuşmamak lazım ortada bir yalan dönüyor sanki ama hadi hayırlısıDoğru söylüyorsunuz onlar da olabilir ilk anda ben ulusoyları düşündüm
Yine yorumum değişmeyecek tabii kapakladığını iddia ediyo ama inanmıyorum maalesef!!!
Dün dr ayarlayan ailede bugün ne değişti
...Hanımlar soy isim vermeyelim isterseniz, konuyu açan kişi imalarda bulundu ama karşı taraf şeref ve onura yönelik kanun maddesine dayanarak dava açabilir, isimleri karıştırıldı diye.
Kesin olmadığı gibi belirttiğim üzere şeref ve onura karşı işlenen suçlar ve iftira davası açılabilir, aman hanımlar dertsiz başınızı derde sokmayın gerek yok.O yüzden net konuşmamak lazım ortada bir yalan dönüyor sanki ama hadi hayırlısı
Bende kesin olmadığını başka firmaların da olduğunu söyledim çenemin bağı koptu pardonKesin olmadığı gibi belirttiğim üzere şeref ve onura karşı işlenen suçlar ve iftira davası açılabilir, aman hanımlar dertsiz başınızı derde sokmayın gerek yok.
Sağlık olsun bazen bir konuya dalıp kaptırabiliyoruz kendimizi, bunu fark edince de uyarmak istiyorum bir zarar görmeyin diye, ne olur ne olmaz.Bende kesin olmadığını başka firmaların da olduğunu söyledim çenemin bağı koptu pardon
Ha sabah nikah mı bu nikah işlemleri bir günde nasıl oluyor
Haklısınız !!!Hanımlar soy isim vermeyelim isterseniz, konuyu açan kişi imalarda bulundu ama karşı taraf şeref ve onura yönelik kanun maddesine dayanarak dava açabilir, isimleri karıştırıldı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?