Kaçarak evlenen var mı?

Vay be Awsed
Ulusoyların aptal oğlunu kapakladın helal sana
Kimsenin aklına gelmezdi hamile kalıp evlenmeye mecbur etmek

Yanlış anlaşılmasın tabi ki o salak oğlan da suçlu ama siz de böyle bir aile olsanız bir kız oğlunuzdan hamile kalsa evlenmek için yaptı der zor kabul edersiniz

Not:ulusoyları ima etti tahmin etmek zor değil

Düğün bilgilerini mesaj at canım, ben geleceğim mutlaka

Kalkıp Trabzon'a gidesim var ortada da kalmam hani bı ton akraba var ... Şunları yazacağına doğru düzgün açıklama yapsan kimse seni burada suçlamaz. Kaçamak cevaplar veriyorsun yeterli şeyler yazmıyorsn... Ananeyle mı kaçtı diyecek annen ne saçma şey öyle ömrümde duymadım ...

Sadece Ulusoy yok ki kanberoglu da var canım

İnşallah trabzonda oturan bir üye giderde nikaha,emin oluruz doğru söylediğinden

O yüzden net konuşmamak lazım ortada bir yalan dönüyor sanki ama hadi hayırlısı

Hanımlar soy isim vermeyelim isterseniz, konuyu açan kişi imalarda bulundu ama karşı taraf şeref ve onura yönelik kanun maddesine dayanarak dava açabilir, isimleri karıştırıldı diye.
...

Kesin olmadığı gibi belirttiğim üzere şeref ve onura karşı işlenen suçlar ve iftira davası açılabilir, aman hanımlar dertsiz başınızı derde sokmayın gerek yok.
Bende kesin olmadığını başka firmaların da olduğunu söyledim çenemin bağı koptu pardon

Ha sabah nikah mı bu nikah işlemleri bir günde nasıl oluyor

Hanımlar soy isim vermeyelim isterseniz, konuyu açan kişi imalarda bulundu ama karşı taraf şeref ve onura yönelik kanun maddesine dayanarak dava açabilir, isimleri karıştırıldı diye.
Haklısınız !!!
Ama ima ediyor insanları zan altında bırakıyor tabii biz buna dahil olmamalıydık mesajımızı düzenleyelim müsadenizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…