- 12 Mart 2017
- 92
- 12
- 38
- 27
memCanım sen belki şanslı olabilirsin ama İnan. kaçıp pişman olan bir sürü kişi var..zaten şu olay gerdi herkesi..
İyız hic sorun olmadı
memCanım sen belki şanslı olabilirsin ama İnan. kaçıp pişman olan bir sürü kişi var..zaten şu olay gerdi herkesi..
Ama esimı benden cok seviyorlar :)Nasıl olmadı yaa 2 hafta tanıdığın adama kaçtın annen baban da aferim mi dedi,istediler de vermedi mi baban nedir yani kaçmak küçücük yasta
Ben özendirmiyorum herhalde dimi ? Evet kaçtım 2 hafta içinde deyip bunu marifet sayan ben miyim canım ? İnşallah mutlu olursun ...Benmi özendirıyorum
Ama esimı benden cok seviyorlar :)
Cevaplarına bakarsan anlayacak gibi durmuyor, boşver hiç soru sormaBüşra güzelcim ben sana işin şu an ki kısmını değil evveliyatını soruyorum, anne babanın rızasıyla olsa daha iyi değil miydi bak nasipse sen de anne olacaksın bigün, farzet kızın olmuş kaçsın ister misin
Cinayetten ziyade çocuk düşürme ve düşürtme suçu işleme düşüncesi var. Ama çocuk alınmadan suç oluşmuş sayılmaz yani şu durumda yapılabilecek bir şey yok gibi gözüküyor.Belki Doktoru biliniyorsa ihbar edilebilir.siber@egm.gov.tr atıldı
Cinayet ihbarı
Yeter artık hesabımı açın.Mune sizinle konuştuk msj danattım verdiğiniz no ya yok. Canlarım kardeşlerim vallahi billahi herşeyim üzerine yemin ederim ki yarın nikahım var. Bi otobüs firmasının adı soyadları. Bikaç arkadaşa söyledim. Yen ederim aldırmak yok.annem hayati tehlikem var diye katlandı. Bugün gitcdktim akşama trabzona yarın sabah ananemle gitcem yarın düğün 1 hafta sonra düğün.trabzonda yaşayan varsa gelsin buyursun inanmıyosa. Annem aldıralım deyince boyun bükmüştüm ama eniştwm gatada çalışıyo orda sormuş annem aramış dr ları sormuş. Twhlikeli olduğu için vazgeçti. Şuan ev zaten cenaze evi gibi. Ama bebeğimin üzerine yemin ederim ki yarın sabah 8.15 te uçağımız. Ananem ben gitcz. Annem babama kaçtı dicek etrafada. Bianda düğün yaparsak anlaşılır o taraf anladı da bu taraf anlamasın diye öyle dedik. Buda pasif olcak bu hesapta artık yeter açın hesabımı. Son durum bu yarın yazarım. İçiniz rahat olsun. Dualarınız için Allah razı olsn. Hepinizi seviyorum..
Hesabınızın açılması için Awsed üyeliğini askıya alırken verilen telefon numarasına SMS atmalısınız.Yeter artık hesabımı açın.Mune sizinle konuştuk msj danattım verdiğiniz no ya yok. Canlarım kardeşlerim vallahi billahi herşeyim üzerine yemin ederim ki yarın nikahım var. Bi otobüs firmasının adı soyadları. Bikaç arkadaşa söyledim. Yen ederim aldırmak yok.annem hayati tehlikem var diye katlandı. Bugün gitcdktim akşama trabzona yarın sabah ananemle gitcem yarın düğün 1 hafta sonra düğün.trabzonda yaşayan varsa gelsin buyursun inanmıyosa. Annem aldıralım deyince boyun bükmüştüm ama eniştwm gatada çalışıyo orda sormuş annem aramış dr ları sormuş. Twhlikeli olduğu için vazgeçti. Şuan ev zaten cenaze evi gibi. Ama bebeğimin üzerine yemin ederim ki yarın sabah 8.15 te uçağımız. Ananem ben gitcz. Annem babama kaçtı dicek etrafada. Bianda düğün yaparsak anlaşılır o taraf anladı da bu taraf anlamasın diye öyle dedik. Buda pasif olcak bu hesapta artık yeter açın hesabımı. Son durum bu yarın yazarım. İçiniz rahat olsun. Dualarınız için Allah razı olsn. Hepinizi seviyorum..
3 dk da hesap nasıl pasif olmuş hemenYeter artık hesabımı açın.Mune sizinle konuştuk msj danattım verdiğiniz no ya yok. Canlarım kardeşlerim vallahi billahi herşeyim üzerine yemin ederim ki yarın nikahım var. Bi otobüs firmasının adı soyadları. Bikaç arkadaşa söyledim. Yen ederim aldırmak yok.annem hayati tehlikem var diye katlandı. Bugün gitcdktim akşama trabzona yarın sabah ananemle gitcem yarın düğün 1 hafta sonra düğün.trabzonda yaşayan varsa gelsin buyursun inanmıyosa. Annem aldıralım deyince boyun bükmüştüm ama eniştwm gatada çalışıyo orda sormuş annem aramış dr ları sormuş. Twhlikeli olduğu için vazgeçti. Şuan ev zaten cenaze evi gibi. Ama bebeğimin üzerine yemin ederim ki yarın sabah 8.15 te uçağımız. Ananem ben gitcz. Annem babama kaçtı dicek etrafada. Bianda düğün yaparsak anlaşılır o taraf anladı da bu taraf anlamasın diye öyle dedik. Buda pasif olcak bu hesapta artık yeter açın hesabımı. Son durum bu yarın yazarım. İçiniz rahat olsun. Dualarınız için Allah razı olsn. Hepinizi seviyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?