Kaçarak evlenen var mı?

Cevaplarına bakarsan anlayacak gibi durmuyor, boşver hiç soru sorma AdAm_OLaCaK_KIZ

Awsed verdiğin cvplar çok tutarsız.
Düşünüyorum kaç gündür annene diyemiyodun bi anda oldu bitti .
Verdiğin cvplar kısa ve ozensiz.
Ne bileyim ya sanki psikoloji sosyoloji okuyup tez veren bır öğrenci gibisin.
Sanki sahte gibi konu.
Artık yorum yazmayacagim.
Çünkü sen ve ailen bildiğini okuyacak. .

Yeter artık hesabımı açın. MuneMune hesabı doğrulanmış üye. sizinle konuştuk msj danattım verdiğiniz no ya yok. Canlarım kardeşlerim vallahi billahi herşeyim üzerine yemin ederim ki yarın nikahım var. Bi otobüs firmasının adı soyadları. Bikaç arkadaşa söyledim. Yen ederim aldırmak yok.annem hayati tehlikem var diye katlandı. Bugün gitcdktim akşama trabzona yarın sabah ananemle gitcem yarın düğün 1 hafta sonra düğün.trabzonda yaşayan varsa gelsin buyursun inanmıyosa. Annem aldıralım deyince boyun bükmüştüm ama eniştwm gatada çalışıyo orda sormuş annem aramış dr ları sormuş. Twhlikeli olduğu için vazgeçti. Şuan ev zaten cenaze evi gibi. Ama bebeğimin üzerine yemin ederim ki yarın sabah 8.15 te uçağımız. Ananem ben gitcz. Annem babama kaçtı dicek etrafada. Bianda düğün yaparsak anlaşılır o taraf anladı da bu taraf anlamasın diye öyle dedik. Buda pasif olcak bu hesapta artık yeter açın hesabımı. Son durum bu yarın yazarım. İçiniz rahat olsun. Dualarınız için Allah razı olsn. Hepinizi seviyorum..

Gerçekten inanmıyorum. İnşallah o bebeğin canına kıymazsın, annen etrafa kaçtı diyecekse neden ananen senle geliyor? Bir günde nasıl nikah kıyabiliyorsunuz. Karşı taraf nasıl ikna oldu?

Hesabınızın açılması için Awsed üyeliğini askıya alırken verilen telefon numarasına SMS atmalısınız.
Yöneticiler üyeliğinizi aktif etmediği sürece başka üyelik açamazsınız, bunun benlik bir yanı yok, kurallar böyle.

Yaw akşamdan sabaha nikah günü mü alındı gak guk demeden bi anlatsan

3 dk da hesap nasıl pasif olmuş hemen
Hemen nikah işlemleri nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…