- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
Aslında adamın gelmeyeceğini düşünerek yasal olmayan şeylere De başvurmus olabilir sonuçta merdiven altı yer vardır bide Ankara'dayım sanırım umarım buna kalkismaz riskli benceBebeğe bişey yapacak olsa yasal sürede aldırırdı bebek sayesinde evlenebileceğini düşünüyorsa ona gözü gibi bakar
O zaman çoğu üyenin düşündüğü gibi derdi sevgilisiyle evlenmektir bebeğini düşünen insan babasız hatta kimsesiz yine büyütür o canıAslında adamın gelmeyeceğini düşünerek yasal olmayan şeylere De başvurmus olabilir sonuçta merdiven altı yer vardır bide Ankara'dayım sanırım umarım buna kalkismaz riskli bence
Yok olmamıştır olsa ailenin ilk işi elinden telefonu almak olmaz mıydıOf bu ne ya her sabah işe gitmeden bakıyorum işte bakıyorum neden haber yok ins kötü şeyler olmamıştır
Bilmiyorum söylemek çok kolay geliyor bize ama onu anlayamayiz tek başına çocuk büyütmek çok zor dur eminim o sevgilisi gelecegim dediği için aldirmamis 8 haftalıkken ama şimdi 11 haftalık normal yoldan olmaz sevgilisi gelmiyor napicak ya doğuracak ya aldircak başka çaresi yokO zaman çoğu üyenin düşündüğü gibi derdi sevgilisiyle evlenmektir bebeğini düşünen insan babasız hatta kimsesiz yine büyütür o canı
Onu yapmakda zor değil ki..Ya fake olduğunu sanmıyorum bi keresinde whatsapp'ta ki bi konuşmalarını paylaşmıştı
Biz diyene kadar gitmedi, hadi dedik annesinden izin alamadı vs, sonra dr a gidiyorum diye yazdı, ondan sonra cevap Yok, insanların kızma nedeni de bu
Birde başka forumlara bakıyor görünüyor buraya yazmıyor
Zor değilde o kadarıyla uğraşmaz heralde ya? Uğraşmamasını temenni ediyorum en azından.Sahte çıkarsa oha derim yani.Onu yapmakda zor değil ki..
bende konunun takibindeyim ve çok üzüldüm yaşadıklarına.. ha sahte olursa da gerçekten iyi yazdı senaryoyu ve hissettirdi çaresizliğiniZor değilde o kadarıyla uğraşmaz heralde ya? Uğraşmamasını temenni ediyorum en azından.Sahte çıkarsa oha derim yani.
Konuyu annene açmalısın. Kadın bilsin. Ne kadar kızsada güç alırsın annenden. En azından bir yanlış yaptım, ama daha büyük bir yanlışa düşüp kaçmak istemiyorum. Bu yüzden sana anlatmak istedim dersin. Alttan sinyali vermiş olursun. Nasıl tepki verirse versin annendir. Aileni silmeni kaçmanı asla onaylayamam. Erkek arkadaşının ailesi istemek zorunda. Eğer çocuk seni gerçekten istiyorsa ailesinin ikna olmama gibi bir lüksü yok. Bunu çocuk halledecek. Araya kesinlikle annen baban girmeyecek. Gelip adabıyla seni isteyecekler. Erkek arkadaşınla durumu konuş.Öncelikle kırıcı yorum yapmayın lütfenerkek arkadaşımla birlikte olduk ve hamile olduğumu öğrendim. Onun ailesi halledin bu işi dedi ama ben aldırmak istmedim. Erkek arkadaşım da hep destekçim oldu bu konuda. Farklı şehirlerde olduğumuz için çok şükür ki aldıramadık bebeği. Şimdi gitmeye karar verdik. Ama nasıl olcak ne yapcaz beş parasız bilmiyoruz. Akıl verin lütfen ve sakın kınamayın.. Allah kimseyi yanlışa düşürmesin..
Konu çok farklı yerlere geldi :)Konuyu annene açmalısın. Kadın bilsin. Ne kadar kızsada güç alırsın annenden. En azından bir yanlış yaptım, ama daha büyük bir yanlışa düşüp kaçmak istemiyorum. Bu yüzden sana anlatmak istedim dersin. Alttan sinyali vermiş olursun. Nasıl tepki verirse versin annendir. Aileni silmeni kaçmanı asla onaylayamam. Erkek arkadaşının ailesi istemek zorunda. Eğer çocuk seni gerçekten istiyorsa ailesinin ikna olmama gibi bir lüksü yok. Bunu çocuk halledecek. Araya kesinlikle annen baban girmeyecek. Gelip adabıyla seni isteyecekler. Erkek arkadaşınla durumu konuş.
Yine de ailesi istemedi diyelim, ailesine sırtını dönmek zorunda kalacak kişi sen değilsin, erkek arkadaşın. Bebeğiniz olacak. Seni seviyor, istiyor. Alır seni nikahını kıyar. Giyer takım elbisesini çiçek çikolata, yanına kimi alabiliyorsa evinize gelir. Annen ve babanla durumu konuşur senden vazgeçmediğini ve ailesine rağmen istediğini söyler. Ailen bir süre size kızsa bile senin ailendir, kaçmaktan iyidir. Ne yapsan haberleri olsun. Pişman olmayacaksın. Beni dinle sakın kaçma. Korkak olma.
Hiç okumadım ben ya direk cevapladım :) inşallah kaçmamıştır ne olduKonu çok farklı yerlere geldi :)
Oğlan kızı 3 haftadır atlatıyor yanına gitmiyor. En son bu hafta yine atlattı. Arada engelliyor, kız ulaşamıyor. Oğlanın annesi bebek aldırıldı biliyor, teyzesi aldırılacak biliyor.Hiç okumadım ben ya direk cevapladım :) inşallah kaçmamıştır ne oldu
Ailesinin haberi oldu mu kızın? Kaçmamasına sevindim. Erkek arkadaşıda niye kıza dönmüyor ya ailesinin lafını mı dinliyor ne yapıyorOğlan kızı 3 haftadır atlatıyor yanına gitmiyor. En son bu hafta yine atlattı. Arada engelliyor, kız ulaşamıyor. Oğlanın annesi bebek aldırıldı biliyor, teyzesi aldırılacak biliyor.
Bu hafta ilk kez doktora gitti bebek için ama o zamandan beri de haber alamıyoruz.
Kaçmaktan vazgeçmişti ama.
Erkek arkadaşı muhtemelen cayıyor fikrinden.Ailesinin haberi oldu mu kızın? Kaçmamasına sevindim. Erkek arkadaşıda niye kıza dönmüyor ya ailesinin lafını mı dinliyor ne yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?