Kaçarak evlenen var mı?

Ne güzel Rabbimin yerine karar vermişsiniz ya,vahiy nerden geldi?
Ne alaka o tip seyler benim haddim degil olayi farkli boyuta dondermeyelim yokmu boyle ornekler olan bi aldirip bidaha cocugu olmuyan var brnim cevremde veya diver verdigim ornekler bunlar uydurmacami ? Ben sadece gorusumh soyledim

Gorusun icin tesekkur ediyorum hsklisin olayi fsrkli yone cevirmeye calisanlar var galiba

Bilmiyorum ama şaibeli gerçekten. Ama kaynanası için öldü deyip Fatiha okutan, sonra fake çıkan bir konu vardı, ondan şaşırmam artık
Allah yardımcınız olsun, inşallah hayırlısı ile evlat sahibi yapsın sizide

Bebegi aldirmama kararinizi destekliyorum. Eliniz ayahiniz tutuyorsa, calisip cocuga bakma zamani..

Aminn Allah razı olsun vallahi onu bir yorumda okudum bende çok güldüm resmen kadın kullanmış ordaki arkadaslari yaaa

Evet iftiraya girer ama sen gidip sorabilir misin o aileye oğlunuzun böyle bir durumu var biliyormusunuz internetten okuduk sizin adınızı verdi diye ben soramazdım şahsen

hadi ya.
iyi cesaret.
çocuk sahip çıkmazsa kaydı hayatı resmen. sahip çıksa bile kayabilir ya. bu tip hiakeyelerde mutlu son olmaz genelde. ne diyelim kumar oynamış.

Çok üzgünüm valla oturup ağlarım o kız bebeğe bişey yaparsa zaten en hassas olduğum şey bebek konusu offf Allah'ım yaaa
Bebeğe bişey yapacak olsa yasal sürede aldırırdı bebek sayesinde evlenebileceğini düşünüyorsa ona gözü gibi bakar

Of bu ne ya her sabah işe gitmeden bakıyorum işte bakıyorum neden haber yok ins kötü şeyler olmamıştır

Bebeğe bişey yapacak olsa yasal sürede aldırırdı bebek sayesinde evlenebileceğini düşünüyorsa ona gözü gibi bakar
Bence işin ciddiyetini anladı çocuk da gelmeyince olabilir düşünebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…