Kaçarak evlenen var mı?

Bende suan senin gibi dusunuyorum kesin doktor hersey yolunda falan dedi iyi seyler soyledi buda dunu bekledi adamda gelmeyince suan coxugu dusurmeye calisiyo o cocugun ne gunahi var tek basina buyuten milyonlarca kadin var en basitinden emrahin oglu tayfun annesi yillarca bakmis simdi xoxuk kocaman yani bunun gibi dolu ornek var

Shot fake olma ihtimaline karşı fikir yürütüyorum da bu bilgi karşı taraftan teyid edilmediyse yalan olamaz mı? Küçük yerlerde tanınmış aileleri herkes bilir sonuçta anasını babasını falan hikayeye gerçeklik kazandırmak için o ailenin ismini vermiş olamaz mı?

benimde aklıma bu geliyor ama insallah düsündügümüz gibi olmaz biz yanılırız

Bir kadın isterse neler yapmaz valla ben hiç düşünmezdim düşürmeyi aileme de anlatamazdım belki çeker giderdim

Kızlar bence daha fazla yazmayın çünkü bu kız bence bizle oynAma ya çalışıyor. Bende çok merak ettim ne yalan söyleyeyim. Ama baktım bugün 13.54 te bu kız girmiş siteye. Giren yazardı yorum topluyor işte allah bılir okuyup gülüyordur. Fake konu bencee. Nbiz ölçüsü gibi bişey. Belki bi ödev konusudur toplumun bakış açısıyla ilgili ödev hazirliyordur ne bilim inandirmistir herkesi. Saçma değil mi giripte bunca insana bi kelime yazmamasi

Bir kadın isterse neler yapmaz valla ben hiç düşünmezdim düşürmeyi aileme de anlatamazdım belki çeker giderdim
Belkide eger o cocugu dusururse ve olumjne yol acarsa rabbim bidaha ona cocuk bahsetmicek ozaman cook pisman olacak yanicak cocuk hasretiyle umarim yazdiklsrimi okuyodur bir tanidigim var onbes yil cocugu olmayan veee bir ailemden birisinin evli olmasina ragmen cocugu olmadi gayrimesruu dogmus coxugu alip bsktilar buyuttuler allsh size cocuk veriyo isyemiyonuz ya dertlendim suan vallahii (

Ödev de olsa böyle bir konuda bu kadar hassas bir konuda dalga geçilirmi yaa

Konuyu ben de takip ediyorum. Benim aklıma farklı bir şey geldi 'gebelikte karina atılan tekme' dendiğinde. Belki konu sahibi tekmeye kendisi maruz kaldı. Bir anlık korku ile girdi, baktı ve çıktı.Belki cevap yazacak durumda değil.

Bilemedim yani konu fake ise yeni senaryo için de girmiş olabilir.

Bu kadar büyük bir yalan söylemek riskli, iftira davasına kadar gider iş. Çünkü ailenin adını söylediği kişi oraları bilen bir üye. Bu şekilde bir yalan uydurduysa ve buna alakasız bir ailenin adını karıştırıyorsa iş farklı boyutlara kayar. Fake olsa bu şekilde ipin ucunun kendisine dokunmasını istemezdi diye düşünüyorum.

Ödev de olsa böyle bir konuda bu kadar hassas bir konuda dalga geçilirmi yaa
Tabiki geçilmez. Ama karşımızda nasıl bir insan ve kafa yapısı var bunu bilemeyiz. Yorum yağmış buraya bakmış kız hiç bi kelime yazcak vakti mi olmadı yani ?? Hiç girmese tamam dicem .insanın aklına neler getiriyorlar

Yöneticiler şu anda bu mesajları okuyup okumadığını anlayabilirler aslında..

Kime vereceğini Allah bilir be canım her adetim yaklaştığında kendimi dinlemekten biktim artık inan hamileysem diye hap içmiyorum ağır kaldırmıyorum neler yapıyorum bir görsen ama Allah vermeyince olmuyor malesef imtihan dünyası

Annesine söyledi de sıkıyor mı diye bile düşünüyorum gizli gizli bakıyorsa onlarada iki erkek kardeşi vardı evde bişey yaptılarsa kıza diye merak ediyorum

2 şubatta üye olmuş başka me bi konusu var ne de başka herhangi bir konuya yazdığı bi cevap var.

Ne güzel Rabbimin yerine karar vermişsiniz ya,vahiy nerden geldi?

Arkadasım senin ne demek istedigini bi türlü anlayamadım kız kö
arkadasım sizin ne yapmak istediginizi bi türlü anlamış değilim arkadasımız kötü bişey söylememiş fakat sizin söylediginiz söz hic hoş degil biz burda konu hakkında yorum yaparken siz durmuş insanların yazdıklarını bekleyip onlara yorum yapıyorsunuz cok ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…