Kaçarak evlenen var mı?

Dolaşmış olduğu forumlar ne peki?
Oyun bolumu falan mi?
Yoksa gebelikte karina atılan tekme? Hamilelikte çamaşır suyu kokusu mu?
Kizin girdiği konular bile buram buram kötü olay kokuyor. Sanki diyet topiginde eğlenmiş :))

nolur fake olsun diycem de yani bunlar duyduğumuz okuduğumuz şeyler. valla iyi cesaret. iş yok güç yok ne olacak şimdi belli ki çocuk da yan çiziyor.

bebek 11 haftalık filan galiba yasal süreyi aşmış. e o zamana kadar gitmemiş mi? e ya kendinde bişey varsa ya bebekte bişey varsa? bu nasıl cesaret.

fake ihtimali?
Tehlikeli olduğunu düşündüğünü sanmıyorum, o konuda bilgisi yoktu muhtemelen. Bir de dışarıdan bakışlardan korkmuş sanırım. Fake değildir çünkü sanırım bilgileriyle ilgili çok spesifik detaylar vermiş, çocuğun soyadı vs... O yüzden merak ediliyor çünkü doktora gideceğini söylüyordu o günden beri ses seda yok.

bebek 11 haftalık filan galiba yasal süreyi aşmış. e o zamana kadar gitmemiş mi? e ya kendinde bişey varsa ya bebekte bişey varsa? bu nasıl cesaret.

fake ihtimali?
Biz diyene kadar gitmedi, hadi dedik annesinden izin alamadı vs, sonra dr a gidiyorum diye yazdı, ondan sonra cevap Yok, insanların kızma nedeni de bu
Birde başka forumlara bakıyor görünüyor buraya yazmıyor

fake ihtimali?
Fake değil captain,bir kaç üyeye çocuğun ailesinin soy adini vermiş.
Aile taninan bir aileymis.
Konu sahibi doktordan geldikten sonra forumda;"gebelikte karina atılan tekme","gebelikte çamaşır suyu kokusu" konularını aratmış. Kendi başına düşürmeye çalışıyor gibi,öyle yaparsa canı tehlikeye girer,olum tehlikesi var.
Yani su an konu cevap vermemesi değil,gerçekten inşallah iyi durumdadır.
Bu durumdayken hele bir kkda bana saydıran yardiran kadınlara cevap vereyim diye düşündüğünü sanmıyorum.

Insanlar sayfalarca yorum yazmis destek desen tam gaz ... fakat suan brnce yanlis yapmisiz gibi geliyo cunku kinu sahibi foruma giriyo bskiyo amma cevap yok dalga mi saka mi anliyamadim ben ama fakeyse gercektwn uzucu bicok unsanin zamani gidiyo neyse bu benim kendi dusuncem bidha bu konuya yorum yazmicam

Tamamda 1000 tane nasılsın iyimisin merak ettim mesajının arasında 10 tanede ne halim varsa gör ışte ilişkiyi bilsin korunmayı bilemedin mi mesajımı bozdu moralini özelden de yazdım canım ordanda cevap vermiyor kısacası bir genç kızın bu hali beni çok üzüyor ne halde diye düşünmekten uyku uyuyamiyorum 10 haftalık bebeğini kaybetmiş biri olarak onu çok iyi anlıyorum ama bir iyiyim ben demek çokmu zor bilmiyorum neyse kendi bilir ne diyelim

Birde su aklima geldi kiz oun doktora gitti gakat doktorun aciklmasina gore demekki panik yapti cocuga zarar vermeye calisiyo ve demekki hala sevgilisi gelmedi ama buraya bi cvp yazsa hepimiz yardimci olacagiz aslinda

nolur fake olsun diycem de yani bunlar duyduğumuz okuduğumuz şeyler. valla iyi cesaret. iş yok güç yok ne olacak şimdi belli ki çocuk da yan çiziyor.
Çocuğun soyadını birkaç üyeye söylemiş, yaşadıkları yerin çok iyi bilinen ailelerindenmiş. Fake olduğunu sanmıyorum. Oğlana muhtemelen daha üniversiteyi bile bitirmeden evlenip baba olma fikri zor geldi, şimdi yan çiziyor. Olan kıza oldu, 3 hafta oyalamasaydı belki yasal süresinde aldırmaya karar verirdi.

İnşallah yanılıyorumdur ama baştan beri kızın evlilik için bebeği kullandığını düşünüyordum
Yani hamilelik tesadüfse bile bebeği aldırmayıo 3 hafta saf saf erkek arkadaşını beklemesi çocuğun 3 kez uçak kaçotdığına inanması bence mümkün değil
Bebek olunca sevgilisinin mecbur geleceğini düşündü
Bir arkadaş sevgilisinin ailesinin bilindik varlıklı birileri olduğunu yazınca bu düşüncem iyice pekişti maalesef

Şimdi sevgilisi gelmiyo o da kara kara düşünüyo ama bebekten kurtulmaya çalışıyosa bile bu artık mümkün değil

Bu konuları giriş yapmadan da okuyabilirdi, adı gözükmezdi yani. Şimdi bende de fake olma ihtimalini arttırdı. Çünkü düşündüğünüz gibi bir imaj oluşturmak istiyor. Neyse bekleyelim bakalım

Kızlar aceba nedn sürekli bebekle ilgili öyle şeyler araştırıyor ve sadece bunu arastırmak icin griyor buraya benim kfam iyice karıstı kötü bisi düsünüyor olmasın ?

Birde su aklima geldi kiz oun doktora gitti gakat doktorun aciklmasina gore demekki panik yapti cocuga zarar vermeye calisiyo ve demekki hala sevgilisi gelmedi ama buraya bi cvp yazsa hepimiz yardimci olacagiz aslinda
Bende ilk başta ağrılarından anormal gibi zannetmiştim ama Allah'ın imtihanı kesin sağlıklı o yüzden yapıyor olabilir ama kendi caninidami düşünmüyor en kötü ihtimal gider bir kadın sığınma evine sahip çıkar bebeğine

yani biz onun zaten kötü durumda oldgunu biliyoruz yazamayacak kadar bişeyi olsa buraya hic girmezdi madem girdi bildirim gidiyor ve bizlerin merakla bekledigimizi biliyordu iyiyim vs şu bu oldu diye yzabilirdi diye düsünüyorum bunca insan meraklanıyor ve arada bazı kötü yorumlar olsada herkes ondan bi cvp bekledigi icin snirleniyor

Kaç gündür belki yazan Awsed dır diye girip bakıyorum ama yok yani dut yemiş bülbüle döndü kız bir anda. Doktora gitti mi ne yaptı ne durumda acaba

Çok üzgünüm valla oturup ağlarım o kız bebeğe bişey yaparsa zaten en hassas olduğum şey bebek konusu offf Allah'ım yaaa

Bu konuları giriş yapmadan da okuyabilirdi, adı gözükmezdi yani. Şimdi bende de fake olma ihtimalini arttırdı. Çünkü düşündüğünüz gibi bir imaj oluşturmak istiyor. Neyse bekleyelim bakalım
Ben foruma girdigim an kendi uyeligimden giriyor,hep açık çünkü.
Ban yediğim zaman da misafir olarak giremiyorum.
Her telefon,her uygulama herkeste bir değil sonuçta,değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…