- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Bilmiyoruz vallahi canım :-(Ya hikayeydi ya da gerçekten kötü şeyler oldu
Ya aslında konu sahibini bulmak az bir uğraşla gayet mümkün. Ama bu doğru olmaz. O yüzden en iyisi konunun fake olduğunu düşünüp, kimsenin böyle zor bir durumda olmamasından mutlu olmak olur.Ya hikayeydi ya da gerçekten kötü şeyler oldu
Aynen öyle inşallah dediginiz gibi olmusturYa aslında konu sahibini bulmak az bir uğraşla gayet mümkün. Ama bu doğru olmaz. O yüzden en iyisi konunun fake olduğunu düşünüp, kimsenin böyle zor bir durumda olmamasından mutlu olmak olur.
Dün girdi çıktı sabah telefonu almamış olsa nasil girsinTelofonunu servise vermicekmiydi belki alamamistir..
Fake olsa devam ettirirdi diye düşünüyorum konu da tutmuşken,ama mesajlarındaki çaresizliği de hepimize geçti,bu kadar profosyonel olabilir mi? Orasınıda bilemiyorum,inşallah fake dir diye umut etmek istiyorum,tek kandırılan biz olalım..Ya aslında konu sahibini bulmak az bir uğraşla gayet mümkün. Ama bu doğru olmaz. O yüzden en iyisi konunun fake olduğunu düşünüp, kimsenin böyle zor bir durumda olmamasından mutlu olmak olur.
Olabilir neden olmasın. Belki artık devamını getiremeyeceği noktaya geldi.Fake olsa devam ettirirdi diye düşünüyorum konu da tutmuşken,ama mesajlarındaki çaresizliği de hepimize geçti,bu kadar profosyonel olabilir mi? Orasınıda bilemiyorum,inşallah fake dir diye umut etmek istiyorum,tek kandırılan biz olalım..
Herşey olmuş olabilir, ya hamileliğini aileye söyledi olaylar büyüdüTelofonunu servise vermicekmiydi belki alamamistir..
Bakıyorum bildirim geldimi takip edenler hep burada vallahi meraktan çatlayacağız sonunda bu kız bizi kandırdıysa yalan desin çıksın gitsin bu kadar insanı oyalamasın ama onada inanmak istemiyorum zor durumda olabilir diyorum kısacası çok meraklardayimOlabilir neden olmasın. Belki artık devamını getiremeyeceği noktaya geldi.
Yani kendisi açısından umuyorum fake olmasını, hiçbir kadının bu durumda olmasını, önünde bu kadar zor bir yol olmasını istemem.
Hmm dikkat etmedim ona insallah birsey olmamistir.Dün girdi çıktı sabah telefonu almamış olsa nasil girsin
Inşallah valla bilmiyorumHmm dikkat etmedim ona insallah birsey olmamistir.
Aynı durumdayımBu kiz karnim agriyo demiyormuydu belkide dusuk falan oldu veya hastanede bisi oldu valla bende merakdan patlsdim
Biraz önce onlıne dı mesaj attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?