Kaçarak evlenen var mı?

Farklı şehirde okuyormuş. Sevgilisi de okuduğu şehirde.

Şu anda neden ailesinin yanında?
Mayısta istemeye gelmeleri konusunda ısrarcı olmuş, notları da kötü olunca bu dönem okuldan, sevgilisinden uzak kalmasını istemiş ailesi. Kafasını toplasın, belki evlilikten vazgeçer diye.

Mayısta istemeye gelmeleri konusunda ısrarcı olmuş, notları da kötü olunca bu dönem okuldan, sevgilisinden uzak kalmasını istemiş ailesi. Kafasını toplasın, belki evlilikten vazgeçer diye.
Ne tesadüf ki tam okuldan uzak kalacağı kararı verildiği zaman hamile kalıyor

Sabah giriş yapmış siteye ama konuya gelişmeleri yazmamış buda yeni moda sanki
Merak edenler var arada bi mesaj yaz

Konu sahibini elbette yargılamıyorum ve günlerdir de üzülüyorum haline ve yapabileceğim birşey varmı diye takipteyim. Keşke sabah profil düzenleyene kadar bi iyiyim falan yazsaydı da insanları da böyle telaşta bırakmasaydı. Yazık daha çok genç ve büyük bir yük var üzerinde. Sevgilisi zaten oyalıyor belli. Artık silkelenip kendine bir yol belirlemeli

okulda suan evde bu donem okula göndermemişler
normalde başka bir şehirde okuyor

Bence konu sahibi doğru olabilir geçen sene taksiye bindim kızımla kitapçıya gittik kızım 7aylık flndı taksici abiyle muhabbet ettik biraz KPSS hazırlandığımı söledim oda Esinin 6denedir atandığını söledi darısı basına fln dedi sağol abi dedim çocuğunuz var mı dedim Yok dediRabbim herşeyi vermiyo Bianda iste dedi cok üzüldüm 4senedir çocukları olmuyormus dedi kardeş geçen arabaya 3 kişi bindi bir büyük 2si Genç çocuk neyse iste bunları hastahaneye götürmüş kapıda bekle demişler parayı almadı diye bekliyeyeim demiş bide kız ağlıyormuş hasta annesi içerde fln diye düşünmüş acımış neyse gelip binmişler oğlan diyo zibidinin TEK'i kız aglıyo neyse indirdim 2sini büyük kaldı içerde dedi bende sordum dedi kız cok aglıyo kim hasta diye kız demiş arkadaş hamile aileler kabul etmiyo devlet hastahanesinde almıyorlar abi demiş kızın ailesi bilmiyo demiş dedim ki o an deri bu benim imtihanım heralde bu zibidiye çocuk veriyorsun Rabbim kurtulmaya çalışıyorlar ben sana ne yaptım deri gözler dolu dolu sonra dedi kusura bakma kardeş dedi kapadı konuyu cok üzüldüm sok oldum ne desem bilemedim çıkmadan kızım ona el salladı yarım yamalak oda kızıma el sallıyo ama görseniz ve gittik insallah eşiyle bi çocukları olmustur ve olur insallah olmadıysa neyse sonuç olarak inanamasamda bu tarz gençler var artık kimseyi kınamıyorum ama Rabbim çocuklarımızdan gençlerimizden uzak tut genç kızlar evlendiğimizde sizden başka kimsenin önemli olmadığını anlıcaksınız unutmayın hayatta kimse sizden ve o güzel kalbinizden değerli değil

neden yazmadı aceba hala diken üstündeyizz vallaa her gelen bildirimde yazdı diye umutla bakıyom

Düşünüyorum da benim basıma gelse Ailem reddeder bana zarar bile verebilirlerdi ve kaynanam kötülüğüne kötülük katardı Rabbim yardımcın olsun çocuk zordur maddi manevi güçlü olmalısın ama kesinlikle annene söylemelisin ama ben olsam sölerdim benden duymayıda haketmiştir heralde başka birbirinden duyacağına derdim

Aynen önce anneme söylerdim.

hanımlar konuyu baştan beri takip ediyorum.Burda bir konu olmuştu hazinsonlar nickli bir üye günlerce insanların duygularını sömürdü.o zamanlar kk da yeniydim 2010 muydu dahmı sonraydı bilemiycem.konu öyle bir boyuta geldiki paralar toplandı doğumunu özelde yapsın diye daha daha neler neler..ve sonuçta kız yalancının sahtekarın teki çıktı.ne üzülmüş ne ağlamıştım .diyeceğim doğru olabilir bisürü kötü şey yaşamış olabilir de ama eğer sahteyse insan kendini enayi gibi hissediyor.takip edin ama canınızı da çok sıkmayın derim ...

Kirici yorum yapmayin demis dunyanin lafini soylemissiniz yazik sizlere yaa 22 yasinda bi genc kiz yapmis bir cahillik hamile kalmis.bizler kos koca kadinlariz evliyiz ve kazayla hamile kalıyoruz bizler bu yasta korunamiyoruz. Sevismeyi biliyosun da yazmis birisi sevismeyi bilmeyen mi var arkadasim doganin kanunu bu kiza çözüm üretin kimseye namus dersi vermek kimsenin hatti degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…