Farklı şehirde okuyormuş. Sevgilisi de okuduğu şehirde.Düne kadar doktora gidememe nedeni olarak ailesinin sıkı olduğunu hiç arkadası olmadığını dışarı çıkacak durumu olmadığını dün tel servis bahanesiyle zor çıktığını söyledi
Peki bu kız hamile kalacak zamanı nasıl buldu ?
Şu anda neden ailesinin yanında?Farklı şehirde okuyormuş. Sevgilisi de okuduğu şehirde.
Mayısta istemeye gelmeleri konusunda ısrarcı olmuş, notları da kötü olunca bu dönem okuldan, sevgilisinden uzak kalmasını istemiş ailesi. Kafasını toplasın, belki evlilikten vazgeçer diye.Şu anda neden ailesinin yanında?
Ne tesadüf ki tam okuldan uzak kalacağı kararı verildiği zaman hamile kalıyorMayısta istemeye gelmeleri konusunda ısrarcı olmuş, notları da kötü olunca bu dönem okuldan, sevgilisinden uzak kalmasını istemiş ailesi. Kafasını toplasın, belki evlilikten vazgeçer diye.
okulda suan evde bu donem okula göndermemişlerDüne kadar doktora gidememe nedeni olarak ailesinin sıkı olduğunu hiç arkadası olmadığını dışarı çıkacak durumu olmadığını dün tel servis bahanesiyle zor çıktığını söyledi
Peki bu kız hamile kalacak zamanı nasıl buldu ?
Senaryonun devamını düşünüyordur herhaldeNeden hala yazmadi
Bende aynen valla dünden beri içim içimi yedineden yazmadı aceba hala diken üstündeyizz vallaa her gelen bildirimde yazdı diye umutla bakıyom
Düşünüyorum da benim basıma gelse Ailem reddeder bana zarar bile verebilirlerdi ve kaynanam kötülüğüne kötülük katardı Rabbim yardımcın olsun çocuk zordur maddi manevi güçlü olmalısın ama kesinlikle annene söylemelisin ama ben olsam sölerdim benden duymayıda haketmiştir heralde başka birbirinden duyacağına derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?