- 24 Temmuz 2009
- 1.043
- 2.220
- 333
- 41
İnsanlarda ki bütün güzel duyguları öldürecekler,böyle yaparak güven duygularımızı bitirerek asıl mağdurların da hakkına giriyorlar ve bizim hakkımıza,bir sürü kul hakkı..Evet malesef o kadar da etrafimdan yardım topladımablamdan yeğenimin Küçüklerini falan aldim ben bez falan alıp son olarak gondericektim konu fake çıktı
İnsanlarda ki bütün güzel duyguları öldürecekler,böyle yaparak güven duygularımızı bitirerek asıl mağdurların da hakkına giriyorlar ve bizim hakkımıza,bir sürü kul hakkı..
İyi niyet diyelim biz ona dün mesela ben sık sık baktım konusuna bakıyor ama yazmıyor ekran görüntüsü aldım ekledim hemen yazdı gidiyorum diyeOrasida var tabiki ama bilmiyorum ya benmi safim biraz diyorum şimdiye girip biseyler söylemeliydi gercekse amann vallahi baglandım kaldım bu konuyada kahvaltı hazırlamam lazım ama telefonu bırakamıyorum
Bilemiyorum artık kendi bilir bu kadar insanın zamanını aldı
Valla kendi bilir burdanda kendini tatmin edenden her türlü şüphe ederimİyi niyet diyelim biz ona dün mesela ben sık sık baktım konusuna bakıyor ama yazmıyor ekran görüntüsü aldım ekledim hemen yazdı gidiyorum diye
Aynen vallaBekleyip göreceğiz artık..
Aynen valla
Ayy gülsek mi ağlasak mı :) Çok hoşşunuz, sarılasım geldi ah garibim diyeEvet malesef o kadar da etrafimdan yardım topladımablamdan yeğenimin Küçüklerini falan aldim ben bez falan alıp son olarak gondericektim konu fake çıktı
İyi niyet diyelim biz ona dün mesela ben sık sık baktım konusuna bakıyor ama yazmıyor ekran görüntüsü aldım ekledim hemen yazdı gidiyorum diye
Bende gördüm onu bugün sabahProfiline de
Doğum Günü:
4 Nisan 1994 (Yaş: 22)
İlişki Durumunuz:
İlişkim Var
Meslek:
Öğrenci
Eğitim Durumunuz:
Lisans
Yaşadığınız Yer:
Ankara
Çocuğum ...:
Var
yazıyor.
Bende gördüm onu bugün sabah
Bilmiyorum canım yönetime de yazdim bakalım ne olcakBence tek derdi sevgilisiyle evlenmek ya da fake diğer arkadaşlarında dediği gibi. Çünkü burada insanlar sana yakınım bende yanında geleyim vs ilgilendiler. Ocak ayından beri dr a gitmemesi de tuhaf. Korkan insan ne yapar eder gider. İnsanın gözüne uyku girmez ama bu arkadaş epey bir rahat. Ayrıca hiç mi arkadaşı yok yanında olabilecek. Ayrıca aileden bu kadar korkan insan rahat davranmaz.
Evet bu kadar rahat olmasi benim de dikkatimi cekti . Ben olsam 1 gun bile geciremezdim bu sekil . Biseyler yapardim artik ailesine mi derdim kendi aileme mi derdim ne yapardim hic bilmiyorum ama bir sey yapardim bu sekil bunca zaman duramazdim .Bence tek derdi sevgilisiyle evlenmek ya da fake diğer arkadaşlarında dediği gibi. Çünkü burada insanlar sana yakınım bende yanında geleyim vs ilgilendiler. Ocak ayından beri dr a gitmemesi de tuhaf. Korkan insan ne yapar eder gider. İnsanın gözüne uyku girmez ama bu arkadaş epey bir rahat. Ayrıca hiç mi arkadaşı yok yanında olabilecek. Ayrıca aileden bu kadar korkan insan rahat davranmaz.
Ben de gerçek olduğunu düşünüyorum ama fake olsa sevincemEvet bu kadar rahat olmasi benim de dikkatimi cekti . Ben olsam 1 gun bile geciremezdim bu sekil . Biseyler yapardim artik ailesine mi derdim kendi aileme mi derdim ne yapardim hic bilmiyorum ama bir sey yapardim bu sekil bunca zaman duramazdim .
Ama bu kizin ilk yazdigi yaziya bakarsak . Evlencez ptesi geliyo gibisinden yazmis . Yani burdaki insanlar "bekleme oyaliyor o seni " yazmasa kiz hala beklerdi 9 ay da beklerdi . Oyle saf bir kiz . Ben niyeyse hic fake oldugunu dusunmuyorum ya .
Keske olsa keske ..
Yok canım açıklasa hiç giremez girdi sadece başka bir konuya baktı çıktı bizimde anlamadığımız o zaten ama fake çıksa gerçekten üstümden yük kalkacak çok uzuldumFake olduğuna emin olmadan kırıcı yorum yapmayalım bence arkadaşlar. Belki doktor dönüşü mecburen açıkladı be bişeyler yaşandı bilemeyiz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?