Size atarlanmadım size katıldım konu sahibine saydırmaya devam ettim
haklısın ama başka çaren de yokki. eninde sonunda öğrenecek. kızacak elbet ama eninde sonunda sakinleşecek mecbur. Kendini onun yerine koy.İnşallah öyle olur.. Annem affederde affedene kadar işitmediğim hakaret yemediğim dayak kalmaz.. Her gelen bi tükürür.. Ama şansım var ki annem daha yeni kardeşimi düşürdü. Aralığın sonunda. 46 yaşında bi yumurtalığı yok ötekide bağlıydı kalmış hamile Allahın işi dedik aldırma dedik 6 haftalıkken düştü işte. Teyzemin tekinin 14 sene bebeği olmadı şimdi 5 aylık erkek yeğenim var.. Sadece o yüzden belki ikisi destek olur diyorum. Inşallah da öyle olur
bekliyoruz umarım herşey iyi geçer o utanmazda gelir ...Şimdi çıkıyorumm.. Hastaneye. Annem göndrrmedi erkenden öğleden sonra gidersin dedi. Kızılaya yakın bi yer bulup gitcem. Telefonu servise verceğim için akşama dönünce yazcam sonucu. Hatta ultrason fotodunuda k koycam. Buraya. Yarında erkek arkadaşım olcsk herif gelcek. İnşallah tabii.. Umarım herşey iyi olur. Hepinizede tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Siz olmasanız bu kadar cesaretlenemezdim
Allah yardımcın olsun canım,hatalar biz kullar için,bir anlık gafletle insan ne yanlışlar yapıyor,şimdi senin yapman gereken hata üstüne hata yapmamak,haberlerini bekliyoruz..Şimdi çıkıyorumm.. Hastaneye. Annem göndrrmedi erkenden öğleden sonra gidersin dedi. Kızılaya yakın bi yer bulup gitcem. Telefonu servise verceğim için akşama dönünce yazcam sonucu. Hatta ultrason fotodunuda k koycam. Buraya. Yarında erkek arkadaşım olcsk herif gelcek. İnşallah tabii.. Umarım herşey iyi olur. Hepinizede tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Siz olmasanız bu kadar cesaretlenemezdim
Son yazdığınız paragraf hatali ifadelerle dolu. Herkese acik bir platformda "İntihar edecek olan eder, intihar edecegim diyenler dikkat cekmeye calisiyordur." yazmaniz cok sakincali. Bunu yapacagini dile getirip gercekten yapan insanlarla dolu etrafimiz.Basından beri gençlik hatası olabilir dedim hatta şanslısın sevgilin seni bırakmamış dedim ama bir anne adayı olarak bu kadar hafta bebeğini düşünmeyerek doktora gitmemene çok sinirliyim tek derdin evliliğe nasıl ikna ederim başka bişey değil
İsterse annen baban dövsün isterse sevgilin bırakıp gitsin sen o çocuğu düşüneceksin çünkü onu korumak senin elinde Allah'ın verdiği can için ölsün gebersin diye dua ediyorsun bu ne utanmazlık!!
İnsanlar böyle bir mucizeye sahip olmak için aylarca yıllarca bekliyorlar sen sahipken zamanında kürtaja hayır dediysen şimdi onun ölmesini isteyemezsin
Ayrıca uzman olarak söylüyorum kendini gerçekten öldürmek isteyen bunu hiçbir yerde söylemez dile getirmez kafasına koyan yapar kendimi öldüreceğim diyen kişi dikkat çekmeye çalışıyordur yardım istiyordur
Ben istatistiklere göre konuştum bunu zaten daha çok kadınlar yapıyor dikkat çekme çabası .,Son yazdığınız paragraf hatali ifadelerle dolu. Herkese acik bir platformda "İntihar edecek olan eder, intihar edecegim diyenler dikkat cekmeye calisiyordur." yazmaniz cok sakincali. Bunu yapacagini dile getirip gercekten yapan insanlarla dolu etrafimiz.
Uzman olarak siz boyle derseniz normal vatandasin koprudeki adama "Atlayacaksan atla, senin yuzunden isimize gec kaldik." demesine sasirmamak lazim.
Ben konu sahibiyle alakali bir durumdan bahsetmedim. Tekrar yaziyorum "Kafasina koyan yapar" soyleminiz hatali.Ben istatistiklere göre konuştum bunu zaten daha çok kadınlar yapıyor dikkat çekme çabası .,
Kafasına koyan yapar orada burada duygu sömürüleri yapmaz ki zaten bebeğini öldürmeyi düşünen biri bunu söyleyen zamanında yasal süreçte niye kürtaj yaptırmamış?
Genelleme yapmamalıyım haklısınız sadece konu sahibine yönelik yazıyorumBen konu sahibiyle alakali bir durumdan bahsetmedim. Tekrar yaziyorum "Kafasina koyan yapar" soyleminiz hatali.
Gidiyorum dedi son mesajındaBana dert oldu yemin ederim sabahtır kaç sefer girdim baktim
Tamm canım hadi bakalım inşallah hakkında hayırlısı olur sagolGidiyorum dedi son mesajında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?