Kaçarak evlenen var mı?

Şimdi çıkıyorumm.. Hastaneye. Annem göndrrmedi erkenden öğleden sonra gidersin dedi. Kızılaya yakın bi yer bulup gitcem. Telefonu servise verceğim için akşama dönünce yazcam sonucu. Hatta ultrason fotodunuda k koycam. Buraya. Yarında erkek arkadaşım olcsk herif gelcek. İnşallah tabii.. Umarım herşey iyi olur. Hepinizede tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Siz olmasanız bu kadar cesaretlenemezdim

haklısın ama başka çaren de yokki. eninde sonunda öğrenecek. kızacak elbet ama eninde sonunda sakinleşecek mecbur. Kendini onun yerine koy.
Ne yaptın doktora gittin mi

bekliyoruz umarım herşey iyi geçer o utanmazda gelir ...

ahh cnm ahh. çok zor durum. Rabbim yar ve yardımcın olsun. inş merhamet eder çevrendekiler de karnındaki kuzuyu da seni de üzmezler.
bir defa artık öleyim kurtulayım laflarını sil aklından. sen artık anne sayılırsın. dimdik durmak zorundasın. kimse için değil sadece karnındaki masum yavru için.
bu adamla bir şekilde uzlaş. o nikahı kıy. bebeğin nüfusa kayıtlı olsun. öyle el altında doğurup yanlış şeyler yapma lütfen.
ailen de seni anlayabilecek kim varsa onla konuş. genel de anneler daha yakın olurlar.

ha olmuyorsa hiçbir çözümün kalmazsa, aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne git. sana yardımcı olsunlar. bebeği sağlıkla doğur ve yuvaya ver. sakın cahilce bir şey yapma. zira nice aileler bebek diye, evlat diye bekliyorlar. seviyle büyüsün bari çocuk.
ama inş herşey yoluna girer de anne babasıyla büyür yavrun.

Allah yardımcın olsun canım,hatalar biz kullar için,bir anlık gafletle insan ne yanlışlar yapıyor,şimdi senin yapman gereken hata üstüne hata yapmamak,haberlerini bekliyoruz..

Basından beri gençlik hatası olabilir dedim hatta şanslısın sevgilin seni bırakmamış dedim ama bir anne adayı olarak bu kadar hafta bebeğini düşünmeyerek doktora gitmemene çok sinirliyim tek derdin evliliğe nasıl ikna ederim başka bişey değil
İsterse annen baban dövsün isterse sevgilin bırakıp gitsin sen o çocuğu düşüneceksin çünkü onu korumak senin elinde Allah'ın verdiği can için ölsün gebersin diye dua ediyorsun bu ne utanmazlık!!
İnsanlar böyle bir mucizeye sahip olmak için aylarca yıllarca bekliyorlar sen sahipken zamanında kürtaja hayır dediysen şimdi onun ölmesini isteyemezsin
Ayrıca uzman olarak söylüyorum kendini gerçekten öldürmek isteyen bunu hiçbir yerde söylemez dile getirmez kafasına koyan yapar kendimi öldüreceğim diyen kişi dikkat çekmeye çalışıyordur yardım istiyordur

Son yazdığınız paragraf hatali ifadelerle dolu. Herkese acik bir platformda "İntihar edecek olan eder, intihar edecegim diyenler dikkat cekmeye calisiyordur." yazmaniz cok sakincali. Bunu yapacagini dile getirip gercekten yapan insanlarla dolu etrafimiz.
Uzman olarak siz boyle derseniz normal vatandasin koprudeki adama "Atlayacaksan atla, senin yuzunden isimize gec kaldik." demesine sasirmamak lazim.

Ben istatistiklere göre konuştum bunu zaten daha çok kadınlar yapıyor dikkat çekme çabası .,
Kafasına koyan yapar orada burada duygu sömürüleri yapmaz ki zaten bebeğini öldürmeyi düşünen biri bunu söyleyen zamanında yasal süreçte niye kürtaj yaptırmamış?

Ben konu sahibiyle alakali bir durumdan bahsetmedim. Tekrar yaziyorum "Kafasina koyan yapar" soyleminiz hatali.

Çok zor bir durum.. Bu durum da kaçmak çok saçma.İş yok, güç yok. Düzen yok.. İki öğrenci, beş parasız nereye kaçsın...
Bu durumu annene açıklamak zorundasın. Çünkü başka çaren yok..
Ayrıca erkek arkadaşının ailesi de bana pek samimi gelmediler. Çıkın gidin, kaybolun ne demek.. Çok saçma. Düğün işini hızlandırmaları ve çocuklarının arkasında olması gerekli.. Size bu dönem de destek olmalı, her iki aile de..
Zor bir dönem sizi bekliyor.. Allah yardımcınız olsun..

Ayrıcada size ki cesarete hayran kaldım. Belirli bir düzenin yok, aile eline bakıyorsun, öğrencisin, ama bebeğini aldırmaya kıyamıyorsun.. Çok büyük cesaret.. Buna cesaret eden, ailesine de 'hamile olduğunu, torunlarının olacağını' demesini de bilmeli.. Ailenin bu durumu bilmeye hakkı var...

Konuyu takip ediyorum empati yapmaya çalışıyorum ve ne kadar zor durumda olduğu düşünüyorum.
Yargılamak hiç birimize düşmez evet yapmamalıydı ama olmuş ve maalesef ki hamile kalmış.
Rabbim bile kul ile hesabını öldükten sonraya bırakıyor bizim burada yok günah, yok zina, ya da aldır demeye hiç hakkımız yok.
Gene kadın olan bütün yükü taşıyor, oysa erkeğin hiç mi kabahati yok inanın aileler öğrense, aşağılanan, dayak yiyen, eziyeti gören Awsed olacak, adam müsveddesi hayatına devam edecek babası adamsa bir iki bağıracak ne yapalım diyecek bence evlenin diyecek araya anası gerecek apar topar belki yurtdışana kaçırılacak. Ne fiziksel nede psikolojik olarak baskı görmeyecek.

Awsed yapacak bir şey yok bu gizlenecek bir durum değil öyle ya da böyle öğrenecek ailen, dua edelim az hasarla atlatırsın bu durumu. Su akar yolunu bulur.

Ya Allah'ım çok kötü bi durum gerçekten.Yani belki beni taşa tutacak burdaki üyeler ama şu durumda olmaktansa bebeği aldırmak daha iyidir.Belliki erkek arkadaşından hayır yok aileside reddederse napacak bu kız küçükcük bebekle bir başına? O zamanda o bebeğin günahına girmiş olmayacak mı? Böyle konularda polyanacılık oynamaya gerek yok bence gerçekçi olmak lazım.Belkide erkek arkadaşın başta istedi,sevindi diye aldırmadın ama insanın gerçek yüzü böyle durumlarda belli oluyo işte.Gerçekten çok kötü bir durum Allah yardımcın olsun.Çok zor ama annene söylemelisin.Ya da en azından çocuğun ailesini ara.Azcık erkek olsun bebeğine sahip çıksın o zaman çıkamayacaktı madem baştan sana umut vermeyecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…