- 11 Ekim 2016
- 458
- 412
- 23
- 27
Ne beklemesi ya daha beklemesin Allah askina gecen her gun daha cok yazik . 3 hafta oyalamis gelmemis ptesi demis ptesi gelmemis simdi carsamba diyo . Carsamba da carsafa dolancak . Gelecegi falan yok onun . Ondan umidi kes sen canım .Ah canim ya allahim her nolursa olsun sana bi yavru vermis senin bence suaan yapman gereken yarin hastaneye gitmen en azindan yavrunun durumunu ogrenmen sakin davran madem cardamba diyo bekle o zmn kdr eger gelmesse ara ailesini
Aradım konuştum. Haftasonu bizimkiler Kıbrısa gidiyo gelirim dedi. Çıldırdım. Ya yarın geliyosun dedim ya da annenle gelmek zorunda kalırsın babanı ararım dedim. Bağırdı" Bak böyle konuşup beni dinden imandan çıkarma sana gelcem diyorum. 4 tane uçak biletim yandı keyfi mi yapıyorum" dedi. Bağırıyo. Tutamadım kendimi ağlamaya başladım. Sus ağlama çarşamba gelirim dedi. Öğleden sonra. Ölsem kalsam dedim aileme ne cvp verceksin kendi canımdan geçtim o insanlara o acıyı nasıl yaşatırız diyorum. Napim napim diyo. Ben yarın gitcem dedim. Ne halin varsa gör çarş gelcem diyorum sana dedi. Annene söyle diyorum öldürür beni diyo. Allahın belası zaten söylenmiycek mi diyorum cvp yok. Dili kopsun inşallah cvp vermiyo. O nikabı kıycaz çocuk doğunca boşancaz gerekirse dedim bi yandan da ağlıyorum ama sinirden yaaa he hadi kapatıyorum dedi yüzüme kapattı. Allahım çıkarsın
mesaj tekrarı
ben ettim kendini kurtarmak için bebeğinin canına kıymamasını tebrik ettim
hemen aldırsa hiç problem yaşamazdı kurtulurdu biterdi ama o kıyamamış bunu tebrik ettim
gunah yargılayacak biz değiliz o makam biz değiliz bazıları talip olmus
Aradım konuştum. Haftasonu bizimkiler Kıbrısa gidiyo gelirim dedi. Çıldırdım. Ya yarın geliyosun dedim ya da annenle gelmek zorunda kalırsın babanı ararım dedim. Bağırdı" Bak böyle konuşup beni dinden imandan çıkarma sana gelcem diyorum. 4 tane uçak biletim yandı keyfi mi yapıyorum" dedi. Bağırıyo. Tutamadım kendimi ağlamaya başladım. Sus ağlama çarşamba gelirim dedi. Öğleden sonra. Ölsem kalsam dedim aileme ne cvp verceksin kendi canımdan geçtim o insanlara o acıyı nasıl yaşatırız diyorum. Napim napim diyo. Ben yarın gitcem dedim. Ne halin varsa gör çarş gelcem diyorum sana dedi. Annene söyle diyorum öldürür beni diyo. Allahın belası zaten söylenmiycek mi diyorum cvp yok. Dili kopsun inşallah cvp vermiyo. O nikabı kıycaz çocuk doğunca boşancaz gerekirse dedim bi yandan da ağlıyorum ama sinirden yaaa he hadi kapatıyorum dedi yüzüme kapattı.
Mesaj tekrarı
ben ettim kendini kurtarmak için bebeğinin canına kıymamasını tebrik ettim
hemen aldırsa hiç problem yaşamazdı kurtulurdu biterdi ama o kıyamamış bunu tebrik ettim
gunah yargılayacak biz değiliz o makam biz değiliz bazıları talip olmus
Tüüü..Allah cezasını versin ş...sizin..Aradım konuştum. Haftasonu bizimkiler Kıbrısa gidiyo gelirim dedi. Çıldırdım. Ya yarın geliyosun dedim ya da annenle gelmek zorunda kalırsın babanı ararım dedim. Bağırdı" Bak böyle konuşup beni dinden imandan çıkarma sana gelcem diyorum. 4 tane uçak biletim yandı keyfi mi yapıyorum" dedi. Bağırıyo. Tutamadım kendimi ağlamaya başladım. Sus ağlama çarşamba gelirim dedi. Öğleden sonra. Ölsem kalsam dedim aileme ne cvp verceksin kendi canımdan geçtim o insanlara o acıyı nasıl yaşatırız diyorum. Napim napim diyo. Ben yarın gitcem dedim. Ne halin varsa gör çarş gelcem diyorum sana dedi. Annene söyle diyorum öldürür beni diyo. Allahın belası zaten söylenmiycek mi diyorum cvp yok. Dili kopsun inşallah cvp vermiyo. O nikabı kıycaz çocuk doğunca boşancaz gerekirse dedim bi yandan da ağlıyorum ama sinirden yaaa he hadi kapatıyorum dedi yüzüme kapattı. Allahım çıkarsın Rabbim görüyo.
Saçmaladığının farkındasındır umarım? Seni üstün mantığınla başbaşa bırakıyorum.yok şimdi o zina mina diye başlayıp yargılayan arkadaş buğz etti ya şimdi o cennete girecek,herkesten daha iyi burada yol gösteren diğer insanlar cehennemde kestane kebap olacak mantıkları bu şekilde bazılarının..
Ne beklemesi ya daha beklemesin Allah askina gecen her gun daha cok yazik . 3 hafta oyalamis gelmemis ptesi demis ptesi gelmemis simdi carsamba diyo . Carsamba da carsafa dolancak . Gelecegi falan yok onun . Ondan umidi kes sen canım .
Ailesine mi soylucen yoksa sen kendi ailene mi soylucen ne yapican bilmiyorum ama artik bisey yap su sorumsuzdan umidi kes .
Saçmalıyosa da ben o arkadaşımın saçmalıklarını dinlemek istiyorum. Sizin mantıklı cümlelerinizi değil. Merak etmeyin madalyada takmadı daha kimse. Zinadan doğan bebeğimede takmazlar o kadar takılmayın sizSaçmaladığının farkındasındır umarım? Seni üstün mantığınla başbaşa bırakıyorum.
bence arkadaşa cevap vermeyelim görmezden gelelim de banlanmayalım konu kapanmasınGünah insanla Allah arasındadır bu kız da zaten suçunu kabul ediyor ve bizlerden destek istiyor arkadaşlar lütfen polemik yaratıp konuyu kapattirmayin elbetteki herkesin fikri aynı değil ama oldu artık ve olanla ölene çare yok empati yapın lütfen kız kardeşleriniz kızlarınız kuzenleriniz yokmu kınamayın evet yapmaması gerekiyordu ama olmuş ne yapalım bir bebek söz konusu yoksa ikiside ne hali varsa görsün ama canlanmış kanlanmis bir bebek var lutfen
Cevap verme bırak gormeSaçmalıyosa da ben o arkadaşımın saçmalıklarını dinlemek istiyorum. Sizin mantıklı cümlelerinizi değil. Merak etmeyin madalyada takmadı daha kimse. Zinadan doğan bebeğimede takmazlar o kadar takılmayın siz
Aynen bende o yüzden ortaya konustumbence arkadaşa cevap vermeyelim görmezden gelelim de banlanmayalım konu kapanmasın
o yuzden yazmıyorum kendisine
Tabi sana senin hoşuna gidecek cümleler lazım kuzum. Sen de haklısın. O zaman bi tane de ben diyeyim çok iyi gidiyorsyn başka bir adamdan da ikinciyi bekliyoruz senden.Saçmalıyosa da ben o arkadaşımın saçmalıklarını dinlemek istiyorum. Sizin mantıklı cümlelerinizi değil. Merak etmeyin madalyada takmadı daha kimse. Zinadan doğan bebeğimede takmazlar o kadar takılmayın siz
Nasıl bir insansın sen. Zevk mi aldın şimdi??Tabi sana senin hoşuna gidecek cümleler lazım kuzum. Sen de haklısın. O zaman bi tane de ben diyeyim çok iyi gidiyorsyn başka bir adamdan da ikinciyi bekliyoruz senden.
Tabi sana senin hoşuna gidecek cümleler lazım kuzum. Sen de haklısın. O zaman bi tane de ben diyeyim çok iyi gidiyorsyn başka bir adamdan da ikinciyi bekliyoruz senden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?