Kaçarak evlendim ailemle konuşmak konusunda tereddütteyim..

Tabi öyle bir durum da var. Haber verirler olumlu konuşurlarsa öyle giderler. Eş ailesi zaten biliyordur her şeyi, hani özlüyorum, üzülüyorum dediği için yoksa ben olsam asla gitmem. Zamana bırakması en iyisi.

Maalesef kaç defa haber göndermiş annesine, aldığı cevap daha zamanı değil. Kız evlenmiş gitmiş, düğün nişan masrafı yapmamışsınız, evinizde misafir bile ağırlamamışsınız ama evladınızı görmek için zaman ayarlaması yapıyorsunuz. Anne babasızlık mı daha kötü yoksa böyle anne babaya sahip olmak mı bilemedim.

Valla böyle olmasındansa olmaması daha iyi.

Bence aramayın
Bir anne, evladını aramak için diğer evladından çekiniyor
Bir baba, para için evladını severse seviyor yoksa mezara kadar sokuyor
Abi desen ayrı..
Arayıp ne yapacaksınız? Onları siz seçmediniz, seçtiklerinizle mutlu olmaya bakın.
Adalet varsa görürsünüz oğullarından darbe yiyince süt döķmüş kedi gibi kapınıza gelirler zaten.

Eşiniz ve bir kaç aile büyüğünü alıp gitseniz el öpmeye olmaz mı? Ha baktınız tavırları aynı o zaman siz de arayıp sormayın. Zaman her şeyin ilacıdır.
Abimin ve babamın davranışlarını düşünemedigim için ben istemiyorum. Kp defalarca söyledi kızım gel hep beraber gidelim kapısına gelmiş insani geri çevirecek değil ya dedi yok dedim kabul etmedim. Şuan ailemin detayini ben biliyorum eş ailesi anlattığım kadarını biliyor sadece ama öyle bir durumda rezillik çıkarsa eşimin ailesine karsi bende rezil olacağım ki o saatten sonra eş ailesi beni ne ciddiye alır ne başka bir şey yapar o yüzden istemiyorum.

Böyle anne babaya sahip olmak daha kötü

Geleceklerinden eminim annem olmasa bile babam bana gelecek. Bekarken abim babamın yüzüne derdi anneme ömrümün sonuna kadar bakarım sana bir şey olursa benden hiçbir şey bekleme en fazla huzur evine veririm seni bir de sana bakmakla mı ugracagim diye. Asla elden ayaktan düşmelerini istemem ama öyle bir şey olduğunda benim kapıma mecbur gelinecek çünkü artık paralari kalmayacak oğulları parasiz anne babanin yüzüne bile bakmayan insandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…