İyi de ya saçma sapan konuşup davranırlarsa, ya oğulları ters bir şey söyleyip ortamı gererse? Annesi de babası da oğlumcular. Yeter ki oğlumuzun tırnağı kırılmasın kafasındalar ve onun tarafından yönetiliyorlar. Kızın numarasını silmiş annesinin telefonundan. Durduk yere niye eşinin tarafına rezil olsun? Kızın kaçmasının üstüne bir de ailesinin istemediğini herkes mi öğrensin bilsin? Kendi derdi yetmiyor üstüne eş ailesine mahçup olabilir.
Tabi öyle bir durum da var. Haber verirler olumlu konuşurlarsa öyle giderler. Eş ailesi zaten biliyordur her şeyi, hani özlüyorum, üzülüyorum dediği için yoksa ben olsam asla gitmem. Zamana bırakması en iyisi.
Tabi öyle bir durum da var. Haber verirler olumlu konuşurlarsa öyle giderler. Eş ailesi zaten biliyordur her şeyi, hani özlüyorum, üzülüyorum dediği için yoksa ben olsam asla gitmem. Zamana bırakması en iyisi.
Maalesef kaç defa haber göndermiş annesine, aldığı cevap daha zamanı değil. Kız evlenmiş gitmiş, düğün nişan masrafı yapmamışsınız, evinizde misafir bile ağırlamamışsınız ama evladınızı görmek için zaman ayarlaması yapıyorsunuz. Anne babasızlık mı daha kötü yoksa böyle anne babaya sahip olmak mı bilemedim.
Maalesef kaç defa haber göndermiş annesine, aldığı cevap daha zamanı değil. Kız evlenmiş gitmiş, düğün nişan masrafı yapmamışsınız, evinizde misafir bile ağırlamamışsınız ama evladınızı görmek için zaman ayarlaması yapıyorsunuz. Anne babasızlık mı daha kötü yoksa böyle anne babaya sahip olmak mı bilemedim.
Bence aramayın
Bir anne, evladını aramak için diğer evladından çekiniyor
Bir baba, para için evladını severse seviyor yoksa mezara kadar sokuyor
Abi desen ayrı..
Arayıp ne yapacaksınız? Onları siz seçmediniz, seçtiklerinizle mutlu olmaya bakın.
Adalet varsa görürsünüz oğullarından darbe yiyince süt döķmüş kedi gibi kapınıza gelirler zaten.
Abimin ve babamın davranışlarını düşünemedigim için ben istemiyorum. Kp defalarca söyledi kızım gel hep beraber gidelim kapısına gelmiş insani geri çevirecek değil ya dedi yok dedim kabul etmedim. Şuan ailemin detayini ben biliyorum eş ailesi anlattığım kadarını biliyor sadece ama öyle bir durumda rezillik çıkarsa eşimin ailesine karsi bende rezil olacağım ki o saatten sonra eş ailesi beni ne ciddiye alır ne başka bir şey yapar o yüzden istemiyorum.
Bence aramayın
Bir anne, evladını aramak için diğer evladından çekiniyor
Bir baba, para için evladını severse seviyor yoksa mezara kadar sokuyor
Abi desen ayrı..
Arayıp ne yapacaksınız? Onları siz seçmediniz, seçtiklerinizle mutlu olmaya bakın.
Adalet varsa görürsünüz oğullarından darbe yiyince süt döķmüş kedi gibi kapınıza gelirler zaten.
Geleceklerinden eminim annem olmasa bile babam bana gelecek. Bekarken abim babamın yüzüne derdi anneme ömrümün sonuna kadar bakarım sana bir şey olursa benden hiçbir şey bekleme en fazla huzur evine veririm seni bir de sana bakmakla mı ugracagim diye. Asla elden ayaktan düşmelerini istemem ama öyle bir şey olduğunda benim kapıma mecbur gelinecek çünkü artık paralari kalmayacak oğulları parasiz anne babanin yüzüne bile bakmayan insandı.