Ve sürekli " boşansam işim garanti" imajı verdi ancak konu sahibi şuan çalışmıyor. Kamu için atama puanları yüksek, özel sektör için bulunduğumuz ilçe küçük, bir buçuk saatlik yola gidersem de yorucu dedi.
Ve şuan 9 aylık evliliğinde eşi bebek sahibi olmak istiyormuş.
Ben konu sahibinin bazı olayları farklı yansıttığını ya da farklı algıladığını düşünüyorum en baştan beri. Mesela iş konusunda hiç de garantisi yok. Şuan çalışayım dediğinde engeller sıralanmış. Yarın bir gün bebekle boşansa , bu sebepler yine farklı olmayacak ki.
Aile belki gerçekten kötüdür, bilemeyiz ama a'dan z'ye her şeylerinin çok çok kötü olduğunu söyledi ama bu konuda ve farklı konularda görüşme konusunu gündeme getirmiş hatta babasını özlediğini söylemiş. Bu kadar berbat bir aile ise, nasıl o baba özlenmiş anlamadım.
Bazı yorumlarında da eşinin maaşını, evi olduğunu falan vurguladı. Kayınpederinin " kızım " dediğini vs anlattı. E zaten toplumun çoğunda evliliğin 9.ayında böyle olur ilişkiler.
Kendisini her olumsuzlukla güvencede görmüş ama ben kendi tecrübeme dayanarak, bu arkadaşın hiç bir güvencesi olduğunu düşünmüyorum.